Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (103)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Nu m-am putut abtzine sa nua dmir 2 baietzi frumosi foc Tibi si Mark- imi vine sa ii pap-pupicei dragilor!
Anda- cuma tzi ajuns? Cienstei ceva despre voi sa ne spuan si noua,va rugam frumos!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Vin si eu sa ma pling-cu durerile mele de articulatzii-azi picorul stig si 2 degete de la mina stinga, in cagary mi-a fost mai bine. Joi merg la medic, am facut programare ca nu se msai poate asa

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

am sunat si io ,sa-mi dea rezultatul la papnicolau ,cica e bine,tip 2,bine ca e bine,dar ciclul tot nu mi-a venit,iau duphaston si vitamina e

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Nu mai pooot Diana e plina de energie si eu sunt varza.Ca Ghitza e dus la socru-meu si intarzaie, ca a murit o vecina batrana si a trebuit sa treaca si pe acolo.Si eu de acu am de facut ordine de plata si alte cele.Cu tot riscul,ma pun sa mai beau un piculetz de cafea,poate patzesc iar ca aseara,da' nu mai pot. Am reusit doar sa mai fac vreo 3 filmuletze pana s-au descarcat bateriile Da' nu mai am unde sa le pun,probabil o s mai sterg din cele vechi.
Piztigaia sta si se rade de mine acum,chiar nu stiu de ce???

DENISA pai ce mai intarzai la doctor? Sau iar cu programari de-alea dupa un cincinal? De venit venim in Canada urgent,dar numai la cottage

Diana rageeeeeee in tzarc acum,incearca sa ma convinga sa o las pe jos si face "ETE BU BU " si iar rageeeeeee
Merg iar sa o plimb

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am terminat si noi cu a doua tura de parc, mama ce palnge cand intram in casa. Nu stiu cum va fi la iarna. sa speram ca nu e frig sa putem sta mai mult afara.

Moni ce smechera esti tu, vrei sa te pui bine cu cuscra-ta . Asa e cu marco, plang dupa zilele alea cand era asa cuminte....acum sunt tot dupa el.
Cum sa se plateasca un contabil cu 100 euro? au mai mult. Eu zic sa mergi ca nu strica sa vezi ce si cum ofera dincolo.
Anasol ati primit cadouri? Ce bine ca nu e nimic si a iesit bine Pap testul.
Anasebe am vazut pozele cu frumosii astia 2.Tibi ce mare e!!1 Arata ca unul de 1 an jumate .
Denisa poate are si Emma perioade mai proaste, dar isi revine ea.
Maraki pai ce a avut socrul taui de comentat acolo? ca doar nu el primeste apartamentul, nici nu trebuia sa intre cu tine.

Merg sa-i dau iaurtul lui marco si revin.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Moni- ok va asteptam la cottage, si cu medicul nu am cerut la urgentze ca ieri nu ma durea prea rau si am sunat de gura lui mama si a zis ca are joi dimineatza,deci atunci merg.
Cu Diana las-o pe jos sa se taraie ,eu am expediat-o afara cu mama ca a dormit doar 1h si vreau sa isi faca pofta de papa si somn ca si eu am hartzoage si sper sa vina femeia aia ca sa vorbim de curatenie.Va pupam si am constatat de ce nuesti pe msn
Anasol- bafta cu ciclu,eu stiu ca itzi vine sigur cu brinca ursului e naturala, o prietena a patzit asa si dupa mai putzin de 1 luna de luat i-a venit. Tzinem pumnii si pupicei!

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ati mai vazut asa ceva? Adica in tzarc nu sta,nici daca ii dau un kg de jucarii,dar pe covor sta cu aceleasi jucarii si se ridica pe marginea taburetului sau a ... maldarului de bibliorafturi in picioare si iar se aseaza si iar in picioare si tot asa,nu-i pasa ca nu e moale ca in tzarc,cand se lasa in fund jos.Asta numai sa nu pot eu lucra ,ca tre sa fiu cu ochii pe ea

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

denisa-brinca ursului ????

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Pai normal Moni, nu vrea sa stea in tarc, pe jos are spatiu mai mult.
marco sta tot calare pe mine aici, vrea mouse-ul, sau sa tasteze. daca nu-l las urla. asa ca...abia mai reusesc sa scriu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Am reusit sa-l invat pe Razvan ca nu e voie in anumite locuri, adica daca se intinde la cev ainterzos ii spun "Nu e voie!"(mai tarisor,asa) si se aseaza in fund fara sa mai puna manuta. asa facem si mai devreme in patul de dormitor. El se tot chinuia sa ajung ala dulapiorul cu lenjerie si cand m-a auzit ca nu e voie (ca poate sa cada pe langa el) s-a asezat in fund.....doar ca s-a terminat patul. Si eu eram la un metru de el dar nu l-am prins, asa ca a cazut pe parchet, pe spate si a dat cu caputul de stinghia aia dintre parchet si perete. Sa vedeti voi plansete (si pe el si pe mine) si saracu abia s-a linistit, dupa vreo 20 de minute de urlat in brate. Cand l-am pus in patut, adormit, iar l-am atins la cucui (e cam de marimea unei castane) si iar urlet si plans de ambele parti.
Saracutul, mi-e asa de mila de el!

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput