Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (103)
Raspunsuri - Pagina 22
Denisam spune:
Moni- dar la firma aia din afara aradului ai fost, ca eu nu am recuperat inca toate capit de cand am fost plecata? Maine dc mergi , zi-le alora ca vrei 2 ziel sa lucrezi de acasa, dc nu itzi dau salariu 1000 euroi, eu zic sa incerci, tu?pupici lui Diana!
O sa ii mai fac si eu ai poze emmei sa mai pun, si next week merg cu ea costumata la actviitatzi ca e halloween si o sa fac poze, sper.
Toanca- o seara buna si pupici lui matei!
Gio-am vazut filmuletze cu Marco- e haios foc-pusi!
Ali- si pe Iarina am vazut-o- dulcica si ea, pupici!
Irinaaaaaaaaaaa- unde sti mama si de c enu vrei sa mai schimbi 2 vb si cu mine

MArch- tu ce mai zici?
Maraki- cum se mai simte Iorgos?
Janina, Anas, Andiaro,Mirela si restul- pupici!
Emma e terminata de la activitatzi e cu mama sa faca nani si sa bea nsite laptic ca nu a papat decat juma de ou si 3 brinze topite,altceva nu a vrut
, si pe astea in premergator,sper sa isi revina repede ca altfel o ajunge Diana la kg![]()
![]()
![]()
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
anasebe spune:
Intru scurt ca sunt pe fuga.
MIRA LA MULTI ANI!
Am pus cateva poze cu Mark si Tibi la semnatura.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
LunaNoua spune:
Gio... prajiiiii 

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots
monica70 spune:
DENISA
pai italienii astia 1000 de euro le dau in Italia la contabili (ca director economic tot aia e
numai mai pompos),vezi sa nu dea vreunuia in Ro,mai ales daca e femeie
Da' hai si negociaza tu 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2
monica70 spune:
ANA sunt perfecte pozele cu TIBI si cu MARK,amandoi frumosi si se uita unu la altul ca doi cocosei
Apropo de Mark, noi avem o mica problema ... cu Ursulina si Irina,tre sa cerem o permisiune ... si nu intra niciuna p-aci
Sa nu vina dup-aia cu 
dupa noi,ca am anuntzat public,suntem acoperite
Diana s-a trezit,am pus-o in tzarc si i-am dat trei mingiutze de burete una rosie, una galbena si una albastra (i le-a adus frate-meu microbistu' din Germania) si acu arunca cu ele pe jos,eu le culeg si iar le arunca 
Mai bine merg in pat,sa ma las tavalita de mademoisele,decat asa 
Revin, ca o sa am de listata mai incolo si o sa va tin de
urat
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2
maraki spune:
Buna ziua mamici,
Mi se pare ca seamana Mark cu Angelo, la par sigur si daca ma uit asa din poze, putin si la trasaturi 
Mira la multi ani, sanatate si multe impliniri alaturi de familie

La multi ani si bebeilor sarbatoriti astazi 
Miri-mik stai linistita, asta lipsea sa le mai trimiti si recomandate ![]()
Dimineata am fost cu socra-miu la birou pt. apt. si el a facut prostia sa spuna ca avem catel, s-ar putea sa nu ne dea noua apt.
noi cand am depus actele nu l-am declarat pe Dixi pt. ca este cam greu sa te accepte cu catel 
M-am apucat sa gatesc si eu ceva, l-am pus pe Angelo in patut sa doarma dar dupa cum il aud nu prea are de gand
Fac un ostropel cu pui, dupa ce termin iesim afara. Revin mai pe seara, pupicei la mamici si bebici 
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
maraki spune:
Moni ai grija cu mingiile sa nu muste din ele Diana si sa se innece cu buretele!
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
monica70 spune:
MARAKI stai calma ca avem antecedente,am o saltea din burete la ea in tzarc si e inceputa deja
,dar s-a plictisit .Si nu s-a innecat .Inca.
Mama denaturata 
![]()
MONI
de
Denisam spune:
Moni- vin sa negociez,no problem,dar ne facetzi si noua o vizita apoi?In 2007 totusi![]()
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea
Denisam spune:
Maraki- pofta buna si plimbare placuta si bafta cu apartamentul , eu l-as bate pe socru-tau, mare mocofan e, ce vorbeste el pt tine,ce are impresia ca nu stii limba? off
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea