** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (6)
Raspunsuri - Pagina 7
ralucami spune:
Astazi mi-am anuntat mama de "surpriza" pe care i-am pregatit-o si a reactionat extraordinar si nesperat de frumos! Parca nu-mi vine sa cred!!! Inca sunt socata de atitudinea ei caci ma asteptam la cu totul altceva!
V-ati anuntat parintii? Daca da, cum au reactionat?
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
theolumi spune:
parintii mei au fost interesanti foc, apropo de marea veste!!!
daca pana acum un an oftau, bietii, ca au 70 de ani si nici un nepot, nici de la mine nici de la frate-miu, acum, cand i-am anuntat... mama a avut o voce neutra, nici ca da, nici ca ba, ca sa am grija de mine, mama... si taica-miu... nu am reusit sa vorbim la telefon decat dupa doua saptamani, fiiindca repara de zor un gard, avea muncitori, etc, si pana m-am burzuluit ca nu ii pasa, are ceva impotriva? , nici nu m-a cautat. am fost anuntata ca mamica nu nu prea va veni la bucuresti din orasul natal,deoarece e batrana... in fine, acum e ceva mai comunicativa cu mine... s-a obsnuit cu ideea. intre timp, fratele meu a inceput procedura de adoptie pentru un baietel, asa ca ai mei sunt coplesiti de numarul brusc crescut de nepotei!!!
cel mai bine a reactionat soacra mea, femeie divortata, la numai 60 de ani. dupa 3 zile de la veste s-a obisnuit prima cu ideea, dintre noi toti, si... mai ca sarea intr-un picior de bucurie. m-a asigurat de tot sprijinul ei, sa nu imi fac griji, are ea grija de primul nepotel si de noi toti. fiindca nu pot gati din cauza mirosului, intr-un timp imi trimitea papi prin sotul meu... e tare scumpa, si deloc insistenta, ceea ce conteaza, fiindca nu mi-ar place sa intreaca anumite limite de familiaritate.
dar la voi, fetelor? ce au zis parintii?
Vali5 spune:
Noi ne-am anuntat parintii (pe toti 4) in acelasi timp. Mama mea a izbucnit in plans de fericire, socrul meu a adus repede pahare si bere sa sarbatorim evenimentul. Toti au fost foarte incantati si ne-au asigurat de tot sprijinul - pe care ni l-au acordat de cand ne-am casatorit. Oricum, ei ne tot bateau la cap sa le facem un nepotel cat sunt si ei "in puteri".
Eu plec acum acasa. Va pup si odihna placuta, burticute!
Valentina 12+
chiquitita spune:
Sper ca v-am trecut pe toate pe listutza!
Cred ca mai lipsesc mamici care din pacate au pierdut bebeii.
7+
Bebelusul meu
claui spune:
burtici, din pacate va parasesc. azi am fost la 2 doctori, 2 ecografii si ambii au spus acelasi lucru, sarcina oprita in evolutie, embrion resorbit, de aceea nu se vede nimic in afara de sacul ovular negru complet. unuia dintre ei i-a scapat o chestie interesanta, si anume ca nu e indicata ecografierea saptamanala, mai ales la sarcina mica, pentru ca, desi nu este dovedit, se pare ca poate fi o cauza a opririi in evol a sarcinii. eu am facut prima eco in prima zi de intarziere si dupa aceea regulat(paranioa curata). sincer, sper ca nu acesta a fost motivul, dar...cine poate sa stie?!?
va pup, aveti grija de voi
theolumi spune:
claui... ma doare sufletul...
poate ca undeva e o ratiune a acestui lucru, pe care inca nu o cunosti... data viitoare va fi mai bine, asa sper.
refa-te si apoi... o sa revii cu forte noi...
ai grija de tine
Laura Ioana spune:
Amely ma bucur ca nu mai ai probleme cu scurgerile
Chiqui ne-ai cam dat palpitatii Stai cumintica la pat si ai grija mare de bebic! Merci pt parola, deja ma trecusem pe listuta
lbelciug nu-i nimic, nu aveai de unde sa stii
Fetelor eu ma simt bine, kiar prea bine! Ma tot pipai pe sani si mi se pare ca nu ma prea dor (la sarcina trecuta parca aveam doi bolovani), greturi nu am...dar sunt linistita si optimista!
Am fost dimineata si am facut dozarea Bhcg, dar rezultatul mi-l da maine dimineata. Abia astept sa vad cat e
Arthurana multa bafta maine la eco. Sigur va fi bine si vei vedea un bebelus miscacios
Si eu iau Elevit si fac tratament cu utrogestan si gravibinon.
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
Laura Ioana spune:
Claui imi pare rau Nu ai gresit cu nimic facand ecografie! Se pot face si 2 eco/ zi la nevoie! Anul trecut am facut saptamanal eco, ptc imi era frica sa nu se opreasca in evolutie (aveam deja 2 la activ) si am dus sarcina pana la sfarsit. Nu ai nici o vina
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
pauly spune:
claui incearca sa fi tare,ai grija de tine si sa revii repede la odisee.
fetelor am si eu o intrebare ,v-ati facut analiza ptr citomegalovirus, rubeola, herpes, listeria ,micoplasma, ureaplasma,aptt, brucella am inteles ca sunt importante?
5+
Val_ spune:
Claui imi pare rau. Iti tin pumnii sa fie bine data viitoare.
Pauly eu mi-asm facut toate aceste analize mai putin brucella. Plus toxoplasma, chlamidia, cultura de col, secretie vaginala, papanicolau.