PRAJITURI - VERONICA

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Nushulica, sa-ti raspunda Gratiela la intrebari cu televizorul, asa cum a zis Natalia. Ea e doar experta, nu?

Mie mi-a iesit, nu stiu de ce nu-ti iese.

de-ale gurii


Veronica, mama lui Stefan Peter 07.11.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Hildegard

Nushulica, sa-ti raspunda Gratiela la intrebari cu televizorul, asa cum a zis Natalia. Ea e doar experta, nu?

Mie mi-a iesit, nu stiu de ce nu-ti iese.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 07.11.05





multumesc frumos ...gata merci pt lamuriri ai inteles ca nu le am deloc
INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

ok....am lamurit pe messenger.


de-ale gurii


Veronica, mama lui Stefan Peter 07.11.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Ieri si azi am mesterit:

prajitura:"Negresa vesela" si Placinta cu branza in foi
Sunt retete inventate



de-ale gurii


Veronica, mama lui Stefan Peter 07.11.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Vero, negresa arata beton! Pare asa insiropata, cremoasa, super! Baga reteta repede, nu ne tine in suspans!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Balbina, maine scriu retetele ca acum nu sunt in stare. Sunt asa de obo ca morrr.
La Negreasa am facut un blat dar sa sti ca nu are nici un strop de sirop...vezi maine. E asa de simplu de facut. Blatul il faci in 5 minute.
Crema e o crema din faina si 1 l lapte + zahar + 1 pachet jumate de unt milli . Acuma maine tre' sa scriu cantitatile...tre sa ma gandesc. Io am facut dupa ochi pana s-a ingrosat.
Sincer e asa de gustoasa praji...ca tre sa dau din ea....ca ma ingras

de-ale gurii


Veronica, mama lui Stefan Peter 07.11.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

quote:
Originally posted by Hildegard

Nushulica, sa-ti raspunda Gratiela la intrebari cu televizorul, asa cum a zis Natalia. Ea e doar experta, nu?

Mie mi-a iesit, nu stiu de ce nu-ti iese.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 07.11.05




De ce, mey Hildegard, te depasea problema? hai recunoaste, ca nu sunt eu mai experta decat tine... de altfel, eu nici nu-mi atribui titulatura asta, daca stii tu sa fi facut-o pe undeva, sa-mi dai si mie de veste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Strumfi, daca ma depasea problema nu vorbeam cu ea pe mess si nu lamuream tot ce era de lamurit. Daca citesti mai bine ce a scris Balbina pe topicul ei, ea a zis asa si n-am vrut asa supar pe nimeni. Ma refeream la experta in Telvizor.


de-ale gurii


Veronica, mama lui Stefan Peter 07.11.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Am recomandat fetelor sa intrebe de Gratiela, pentru ca stiam ca ea e autoarea retetei. De obicei, cind am intrebari cu privire la o reteta, ma adresez in primul rind autorului, daca e posibil. Atita tot, fara aluzii sau intentii ascunse.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

hai certati-va...off si cand ma gandesc ca de la mine a inceput ca sunt batuta in cap...ce sa fac...pricep mai greu da si cand pricep...fara sa supar pe nimeni consider ca ar trebui sa editati la reteta televizorului si sa mai scrieti acolo si cum se face acel aluat maro si timp de coacere si cel mai important sa ziceti ca prajitura abia a doua zi este numai buna de taiat...ca eu nu am stiut nici asta si am taiat de aseara cand inca foaia maro este tare se muiase doar un pic si azi mi s-a parut o minune prajiturasincer era moale se taia perfect numai buna

dar nu vreau sa va supar pe voi eu doar am venit cu completarile care uite eu nu le-am stiut si am pornit scandal aici pe dc

eu va multumesc oricum la toate mi-am mai adaugat o reteta foarte buna la caietelul meu si asta doar datorita voua

INGRID

Mergi la inceput