Ai nostri ca brazii (ian-feb05)30

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Clatite ( dupa mine sunt cele mai bune): 4-5 oua, cam 2 cani faina, lapte 2-3 cani ( depinde, trebuie mai mult decat lapte, mai ales daca vrei sa iti iasa subtiri), mult zahar ( eu pun cam 10-15 lingurite si daca e posibil numai zahar vanilat), esenta de rom ( in Ro pun jumatate de sticluta).

Faci aluatul si le prajesti cu putin ulei. Daca le prajesti in tigaie de teflon fara ulei ies uscate, deci pune ffff putin ulei.

Si eu as face azi clatite.

Eu le mananc goale, deoarece cum le fac eu sunt atat de aromate, incat orice ai pune le strica gustul ( parerea mea).

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bubu05

Crinuta, ce frumos! Parca il vad calare pe tine! Cateodata si Vlad se mai baga in mine daca doarme cu noi, dar de cele mai multe ori vrea sa aiba spatiul lui.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Recunosc ca este nu doar frumos, ci de vis, sunt cele mai frumoase momente as putea spune, dar, daca va fi mereu asa? Cum il fac mai tarziu sa doarma singur?
El stie ca si eu il iubesc, ca imi place sa il simt langa mine, e ceva special, dar la el e din ce in ce mai acut vad.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Crinuta, multumesc mult de tot!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

ixxi, vreau si eu sa te incurajez: singura chestie ce-mi vine acum este: NU UITA CA NU ESTI SINGURA, O AI PE PRINTESA!!! SUNTETI IN 2 (deocamdata)!
si nasa mea cand a divortat la fel mi-a zis, "de ce sa cad psihic cand suntem in 2?!" - se referea la baietelul lor care a ramas la ea dupa divort.

sambata am facut si eu tortul Crancin-Mancin al Nataliei si mi-a placut teribil si mie si musafirilor , e ff usor de facut. mai am o portie de fr de padure la congelator sa mai fac.

le-am vazut pe Mandy si Natalia - ce mari si frumoase s-au facut, mai!!

noi folosim scutece Happy nr 2 de ceva timp bun si sntem destul de multumiti, unde mai pun ca sunt si mai ieftine. vad ca nu s-a iritat de la ele, probabil ca le tolereaza.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sirimie

Crinuta, multumesc mult de tot!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Cu placere.

Daca vrei poti face jumatate de cantitate.
Laptele sa il pui la sfarsit ca sa iti dai seama dupa consistenta daca mai trebuie sau nu, apoi prajesti prima clatita si o mananci ( eu asa fac) si vezi daca e suficient de dulce pentru gustul tau, daca e suficient de subtire ( daca nu mai pui lapte), sau invers ( mai pui faina), sau daca ar mai merge ceva arome.
Ideal e sa nu o mananci imediat cand e fierbinte, deoarece cand e rece isi schimba putin gustul. Mai ales la capitolul zahar, cel mai bine iti dai seama de gust cand e mai rece, sau calduta.
Eu asa fac intotdeauna, si apoi ajustez in functie de gust.

sper sa iti placa

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

anamaria si Patricia, teribile clipe ati avut! Doamne fereste de asa ceva! va doresc sa treceti cat mai rpd peste asa ceva! am si eu un prieten care a patit un astfel de accident cu un pieton care a murit pe loc, si asta chiar in noaptea de anu nou (trecut) si a fost oribil pt el cam tot anul pana acum... insa pare ca isi mai revine. procesul inca nu s-a inchis, desi el nu are nici o vina ca sofer..
eu as merge sa ma rog pe la cateva biserici, asta sigur mi-ar face mai bine mie!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Ubi sa-ti spun si secretul jucariei,de a scapat intraga pana acum.De atunci de cand am cumparat-o nu prea am mai folosit-o pt ca in casa il deranjeaza pe tata zgomotul iar afara,cum noi mergem mereu cu carutul(pt ca mereu am de facut si cumparaturi pe langa plimbare)nu am luta-o.Asa ca a stat ascunsa prin camara sau pe balcon,pana am mers cu ea pe plaja aici la noi la Saturn si atunci am luat-o.De asta mai e inca intreaga si cum intram in casa o ascund iarasi.

Patricia,imi pare rau pt accidentul vostru.Bine macar ca nu aveti nici o vina...cat despre batrana ce sa zic,e greu sa ti-o stergi din minte,dar macar gandeste-te ca a fost un accident.Accidente se inatampla mereu din pacate si asta din neatentia altora.Sper sa-ti revii curand din spaima si cosmar.Si ca batrana va fi bine,asta te va ajuta sa uiti mai repede.

Vreau sa-i iau si eu olitza fetei(m-am si gasit acuma cand e frig,dar deh...)sa vedem daca o combin la un pishu.Aseara am dezbracat-o inainte de baie cam cu 10 minute(ii place la nebunie sa fie dezbracata)si in timp ce eu umpleam cada cu apa o aud in dormitor plangand.Opresc apa sa vad ce are si cand dau sa ma uit la ea calc pe ceva moale.Facuse caca din picioare pe covor si s-a speriat,nu stia ce e.A mai facut si pipi de vreo 2 ori pana sa-i pun pampers si era tare mirata ca e uda pe picioare.

Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele,
am revenit de azi la servici, dupa 4 zile minunate la munte, doar eu cu sotul. Pana la urma, am reusit sa-l lasam pe Matei cu socrii, dupa ce sotul a mai negociat cu parintii lui. Eram hotarata sa nu tin cont de noua decizie si sa-l luam cu noi pe Matei, insa m-am gandit ca si mie imi trebuie odihna. Am optat pt Moeciu de Sus, deoarece zona mi s-a parut mult mai frumoasa decat Dragoslavele si in plus cu mai multe facilitati de drumetii. E adevarat ca nu puteam sa merg mult pe jos caci oboseam sau mi se facea rau, insa aerul curat a fost benefic in ansamblu pt amandoi.

Cateva cuvinte pt voi:
Erica, multumesc pt raspunsul cu organizarea camerelor. Totusi, cand Ruxi se scoala peste noapte nu-l trezeste pe Eric? Si cand era micuta cum procedai? O tineai in pat cu tine?
Bestutza, iti multumesc pt incurajari. Si eu sper sa fie bine, caci Dumnezeu le oranduieste bine pe toate. M-ai impresionat cu explozia in mii de stele... Sper sa fiu capabila sa pot spune la fel ca tine peste ceva vreme... Imi fac griji caci eu daca sunt prea obosita, devin nervoasa, imi pierd rabdarea si ma stresez groaznic. Oboseala ma sperie rau... Sa ne mai scrii te rog cum te descurci cu 2 pui. Tudor merge la cresa?
Tomasa, te pup draga mea. Multumesc pt urarile tale, stiu ca sunt venite din suflet si ma incurajeaza tare mult. Iti urez mult succes la servici si sa-ti intri in ritm cat mai repede... stiu ca nu e usor, dar va fi bine caci Tudor e pe maini bune.
Kris, iti multumesc pt cuvintele frumoase. Toate cele bune si tie si familiei tale. Imi pare tare rau pt verisoara ta si copilul ei, dar cu credinta orice se poate rezolva. Sa-l duca pe micut la un preot sa-i citeasca din biblie. Sanate si Biancai.
Danielai, multumesc si sper ca v-ati simtit bine la Sinaia.
Amaya, de la ce ai avut draga mea, criza de stomac? Are legatura cu sarcina? Ai grija de tine, daca persista durerea, poate ar trebui sa te vada un doctor generalist. Ah, pastrama de oaie e cam greu de digerat...
Bubu, ati inceput cresa? Vad ca deja Vladut le stie pe asistente... E ok sa-i dai Peritol lui Vladut, dar nu mai mult de 3 zile a cate 3 ori pe zi. Pe timp indelungat am inteles ca le afecteaza dezvoltarea intelectuala.
Amo2004, multumesc pt felicitari. M-am amuzat un pic, caci deja "savurez" sarcina cu greturi matinale si varsaturi amare bleah... Dar o sa treaca!
Patricia, imi pare nespus de rau pentru accidentul auto. Totusi e bine ca voi sunteti intregi si sper ca batranica sa-si revina repede. Din cate zici a fost vina ei si cateodata chiar nu prea ai cum sa eviti anumite accidente. Imi amintesc ca o data era si eu sa calc un batran caci mergea pe marginea soselii neluminate si mi-a sarit efectiv in fata. Noroc ca am virat stanga si nu venea nimeni de pe contrasens. Capul sus, incearca sa nu te mai gandesti la accident si sa revii cat de curand la starea ta de normalitate.
Ixxi, saru-mana pt urari. Ma bucur ca ai mai scris, desi destul de putin. Iti doresc multa putere, imi inchipui cat de greu a fost pasul facut, dar cateodata un pas inapoi e de fapt unul inainte. Sper sa-ti gasesti fericirea si multumirea de sine! Te rog sa nu ne parasesti, te asteptam cu drag oricand la o discutie dspre copii (si nu numai).
Lavinia ai grija cu foamea! Asta a fost primul semn de sarcina in cazul meu! Multumesc pt gandul pozitiv. Sa-ti traiasca printesa, seamana f bine cu tine!

Una peste alta, m-a bucur sa constat progresele lingvistice ale puilor vostri. Si eu ma mandresc cu Matei al meu, chiar daca nu pronunta orice corect, si-a imbunatatit mult vocabularul, asociaza cuvintele si de curand a culminat cu replicat "Du-te buni!", adica un fel de "du-te si lasa-ma bunicule in pace". Tomasa, felicitari pt corectutudinea cuvintelor pronuntate de Tudor.
Nici noi nu am avansat cu operatiunea olita, insa atunci cand face vine si spune "mami, pipi, caca" sau daca-l controlez sa vad daca are ceva in pampers, spune singur "nu-i caca".

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Lavinia, asa a reactionat si Rayan cand a facut kk pe covor si a calcat pe el.

Eu am sa incerc sa il pun direct pe wc sau sa il invat sa faca pipi in picioare la wc. Sa vedem daca ne iese...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Va multzumesc mult de tot tuturor pt. vorbele frumoase si pt. ca nu ne-atzi uitat desi scriu atat de rar...

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput