Mamici de noiembrie - decembrie 2006(49)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

CRISTINA,
m-ai facut geloasa la faza cu nebuniile ...,si noi ...din cind in cind ,dar in nici un caz asa cum spui cu strigate si cu de toate.Imi lipseste mult ,dar la cit de activa sint eu...nu are ce sa iasa.Lui ii este putin teama si zici ca sintem doi mosi...,punem perne peste tot si hai...,sa ne iubim si noi .Si tu chiar esti activa?
Sa stii ca ai putea sa prezinti visinile incepind cu damele ,dragutele.Le faci o visinata ca la mama acasa si ai sa vezi ce-o sa le mai placa,ca doar sint vestite de bautoare,englezoaicele,iar barbatii....cind or vedea ce efect are visinata...,sa vezi ce vinzare ai sa ai...Eu iti pot trimite tuica de la soacra-mea ca n-o bea nimeni si mai facem si noi o afacere...,poate de aici sa iasa bani...,ca altfel
AELITA,
dar tu chiar ai mincat toooot?Dar bucata mea unde este?Si ai mai facut si poze...,daca nu mi-ai pastrat...,m-am suparat.Ai pus si scortisoara?

dandusa 38 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Dandusa, m-ai facut sa rad,cu tuica de la soacra ta. Astea de aici,"damele",cum le-ai numit tu,or crede ca visinata e suc,ca e slabuta pe langa licorile cu care se delecteaza ele,imi inchipui eu, ca nu degeaba stau si dau la rate pe la colturi,dupa ce ies din cluburi.Noi, in general nu bem,ca nu avem timp,toata ziua suntem cu treaba sau in trafic, asa ca inchipuie-ti ce-ar iesi.Asa,din cand in cand, mai merge,dar destul de rar si numai la ocazii.
Cu activitatea ailalta,ce pot sa-ti spun? Da,sunt activa,destul de activa, mai ales ca nu ma doare nimic,si ca am liber de la medic. Am intrebat in mod special asta,si avem unda verde.Ne dezvoltam si noi creativitatea,si gasim mereu modalitati destul de confortabile,insa nu putem ignora burtica ,ca e cam marisoara.
Oricum, cand revenim la normal,o sa fie si mai bine, noi suntem doi oameni trazniti rau la capitolul asta, si nu ratam nici o ocazie,chiar in imprejurari mai putin conventionale.
Of, of, cu afacerea ...ne mai gandim,si daca ajungem la o chestie afirmativa, te anunt din timp.
Pana una, alta, te pup si ai grija de tine si de Crinuta.
Fetelor, azi m-ati dat pe spate cu mancarurile si cu dulciurile voastre,insa la mine lenea a fost cat casa de mare,si vreau sa va spun ca am o casa extrem de mare.M-am uitat la filme de groaza,la comedii,la tot felul de dracii, insa in bucatarie nu am calcat decat sa-mi iau una-alta de prin frigider.Nici clatitele nu le-am mai facut,ca Iasmina ramane si in seara asta la socri,asa ca am sa le fac maine, sa pape si ea, mititica,proaspete.
Acu' va zic "Noapte buna " la toate, va pupesc pe toate pe burtici si mai stam de vorba si maine.

35+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna dimineata!

voi vorbiti de lucruri sfinte, respectiv prajituri, iar eu am avut noroc, in sensul ca a facut mama prietenei noastre o bunatate de placinta cu mere si ghici cine a primit o farfurie plina ochi? de asta ziceam si eu ca e bine sa fii graviduta, toata lumea te rasfata...

azi e zi mare, iau diureticul, deci voi fi dezumflata si nu voi mai fi amortita la maini, si imi voi face manichiura!!!!!!!!!!!!!

va pup, vorbim mai incolo, acum eu si cu bebelina avem program-trebuie sa mancam mic dejunul nr. 1. nr 2 urmeaza pe la 11, cand ni se va face din nou foame, tocmai bine sa ne tina pana pe la 1-2, cand mancam de pranz. dupa aia ne mai linistim, ii dam cu fructe, cu dulciuri si mai mancam seara cand ne adunam toti.

chris 33+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata, burtici!!!

In primul rand vreau sa urez pentru Rares, de Pisimuki, chiar daca e cu intarziere de o zi...Va pup si mai treci pe la noi...
Apoi, pentru Lavdani!!!! Sa ai parte de o viata frumoasa, plina de bucurii si impliniri!

Multumesc fetelor pentru aprecierile la adresa camerei lui Denis...ma bucur mult ca v-au placut desenele de pe pereti, insa, asa cum spunea si Dia, cineva la noi in familie e talentat...dar nu eu sau sotul, ci un var de-al meu...el a facut contururile, iar eu am pus culorile si am dat viata personajelor.

Dolores, si noi dormim in camera cu bb, deoarece apartamentul nostru nu are decat 2 camere, asa ca Denis nu are inca camera lui...Cum e Cristi?

Revin ca trebuie sa citesc din urma...

Oana 31+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Neata fetelor

eu iar nu am avut net. am reusit sa trimit un mesaj vineri si aia a fost tot iar s-a blocat.

noi suntem bine si acum ma apuc de citit ca am nu gluma...

Raluca 35 + cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

ramasesem mult in urma cu saptamanile.

Raluca 37 + cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Buna dimineata!

Gata cafeaua?

Eu nu am mai intrat de joi din motive de curatenie(familionul) si pentru ca mi-au mutat calculatorul in alta camera unde nu imi ajungea cablul pentru internet.

Ce v-a apucat cu atatea bunatati?Atunci sa va spun si eu ce am mancat:dovleac copt.Nu stiu daca va place,eu mananc pe fiecare toamna asa ceva.

RALU,

Va

DENY37+cuIRINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

daca ieri dormisem doar 3 ore ,aseara am adormit pe la 21.asa ca nu am mai vazut nici meciul,mai bine ca si asa...
m-am trezit la 3 noaptea,am casatpit placinta din primul platou.si am stat si am stat,si am mai deschis tv,si l-am mai inchis,si iar asa,pana cand la 6 m-am ridicat si gata.

Mirona,tu activa ca intotdeauna!!
Uite iti dau reteta pe care am gasit-o pe net,si de la asta eu am mai inventat,am maiscos..

4 albusuri,200g zahar,zeama lamaie,50ml ulei,1 lingura miere,100 g iaurt,200g faina,1 praf copt,vanilie,coaja de lamaie,nuci,stafide.
albusurile batute+zeama de lamaie+zaharul+iaurtul+uleiul.
Faina se amesteca cupraful de copt,se adauga la albusuri.
se toarna in forma.

acum,eu de la reteta asta am exclus iaurtul,mierea,stafidele,zeama lamaie.am taiat fine rondele de mere,am pus in tava doua linguri de unt sau margarina si zahar la ochi ,si merele cunucile ,la cuptor,la 200º .Le-am tinut dupa ochi,deasemenea,o sa vezi ca zaharul se topeste,si cu zeama de la mere se face ca un sirop si se calesc acolo cu nucile.apoi am turnat compizitia aia care e aproximativ de chec,peste merele si siropul ala,si deasemenea am facut-o la ochi,in reteta spunea 40 minute la 200º dar a mea s-a facut mai repede.
apoi am rasturnat pe un platou,ca sa vina merele deasupra.nucile alea s-au caramelizat un pic,au fost nemaipomenite.

daca stii sa faci chec,si ai alta reteta,faci cum crezi tu blatul ala,importante sunt merele alea calite cuzahar si cu nuci.

marinela,hehe cred ca e ceva in aer la noi aici,ca prea am luat-o rau cu mancarurile!
carla
,incearca sa te gandesti la bebe,la cum o sa fie,cu cine o sa semene,FARA GANDURI NEGRE.la cum o sa dea din manutze si o sa iti zambeasca,cum o sa iti caute sanul..Nu exista minune mai mare ca ce ai tu in burtica,asa ca nu ai loc de gandrui negre,mai ales daca nu sunt fondate.
Cat despre cine ti-a zis sa nu ajunga asa ca tine,e treaba ei,nu lua in seama chia rorice cuvant spus,poate il mai spune si din prostie,nu doar din rautate,si prostia provoaca mila,stii.
Zici ca ai 68 de kile,mnu mise pare mult,tu chiar daca ailuaty 18,inseamna ca ai fost foarte slaba .Ia gandeste.te ca mai sunt printre noi cu 80,ce sa faca?sa planga?asta e,ne-am chinuit si noi cu dieta,am mai incercat sa nu sarim calul,dar daca faptul e consumat,daca kilele le ai deja,ce vrei safaci??? sa plangi pe ele?? cand esti trista,draga mea,cauta solutii,nu te lasa dusa de valul tristetii! ti se pare ca ai multe kile,desi eu nu cred,mananci de acum incolo mai controlat,FARA SA FACI FOAMEA.ai ganduri negre? gandeste-te ca alte mamici au cu adevarat probleme,hai sa ne gandim sa le incurajam pe ele in loc sa ne vaitam si noi de drobul de sare.hai,te pup si ai grija de tine,incearca sa iesi din depresie,ca bebe simte nesiguranta ta si nu e bine pt dezvoltarea lui viitoare.
si da,cum zice si monique,femeia gravida e frumoasa !!!
lumea s euita dupa tine ca esti frumoasa,ca oricine se uita dupa o burta,si eu ma uit.si altii s euita la mine!
bamboletta,ahai la mama sa iti dea placinta! m-am trezit la 3 noaptea,si am mancat de am rupt din ea.
chris
,si la tine conteaza cum le-ai asezat.fetelor,daca ati fost slabe inainte,nu e chiar asa grav,ca jumate din kile la voi erau de recuperare .apoi,depinde cum le simtiti,sa nuse ridice tensiuena din cauza asta,sa nu respirati greu..daca sunteti vioaie,nu vi se umfla picioarele,mainie rau(ca asa la toate nise umfla),nu varice,nu maaari dureri de spate..ce mai,sunteti bine!
si oricum am fi,cand faptul e consumat,NU ARE SENS SA NE LAMENTAM ACUM CAND MAI AVEM PUTIN!!
CHRIS,TU CE FACI,MAMI,TE-AI DESCRIS CAPE CENUSAREASA,CA PE RATUSCA CEA URATA?????? ia uite la ea! cu ce umor o spune! esti cea mai frumoasa!
adinazot,"Fetelor,am intrecut toate limitele bunului simt azi in ceea ce priveste mancarea"
ramsam,"vreau si eu cu al meu husband, dar el fuge de mine, zice ca daca , "ma sparg"...
"
hai ca am luat-o curasul de dimineata,fetelor!! sunteti cu voie buna pe ultima suta de metri!
dandusa
,nu am mancat tot! abia am terminat azi noapte primul platoutz.mai e unul neinceput! va asteapta!
vreau sa spounca am facut-o cam prea dulce,am pus zahar ca la balamuc.
cristina si dandusa,imi faceti pofta cu visinata voastra. haha damele de la Londra or sa zica apoi ca beau suc !!! hahaaaa Pai asa nu o sa te mai descaieri de ele de la usha ta: mai da-mi,mai da-mi!ca ciulinii or sa fie ! parca le vad,rosii in obraji !
tre sa luam aminte de la cristina,cu activitatea ei ,cu gradina ei cu strigaturi! ca ajungem babe altfel! nici eu nu ma plang de la strigaturi,doar ca e chef mai rar.dar si cand eeee ,SCANTEI!
Raluca,ma bucur ca esti bine,si tu si ADINA.
deny
,moaaaaaaa,dovleac copt!!! mmmm
pt Rares de pisimuky
pt lavdani

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Roxanica2006, cum esti cu bubitzele de pe burtica? Au mai trecut?
Raluca, asadar ne-am cam pripit cu galeria....toate am crezut ca nasti, dar Adinuta nu, si nu...bine face, ca la mami in burtica e mai bine deocamdata......Bine ai revenit printre noi!
Kokorina, abia astept sa vii cu vesti de la medic...sa ne mai spui ce fac puisorii tai...mai stau sau ba la mami in burtok! Tinem pumnii sa mai stea macar 2 saptamani!
Ramona, cred ca ati fost foarte emotionati la gandul ca bb Rares s-ar putea sa-si faca aparitia!!! Mamaaaa, da' ce aglomeratie la voi in spital!!!! Incet, incet, vad ca drumurile spre maternitati sunt tot mai batatorite de mamicile noastre de nov-dec...Doamne ajuta sa fie toata lumea bine si sa avem bb-ei sanatosi!!!
carla2005, bine ai revenit printre noi!!! Si sa aveti noroc de casa cea noua! Acuma, fiind in prenatal, poate treci mai des pe la noi!
Marinela, hai ca te consolez eu cu kg in plus...eu am 31+ s si 20 kg mai mult la bord......acuma mi-am adus si cantar s incerc sa-mi controlez greutatea cat de cat...in ultima saptamana se pare ca n-am pus nimic...sper sa nu ma mai ingras...
Aelita, m-ai zapacit cu ciorba de burta ...trimite-mi un PM cu reteta, please, ca-i musai sa fac si eu acuma......si uite ca mai esti si sadica...ai pus si poze cu placita cu mere...
Miro, chiar ca esti activa...bravo...inseamna ca te simti mai bine! ...-ici si tie, si Karinei!!!
Carla2005, cine e tzoapa aia care ti-a spus ca nu vrea sa ajunga ca tine????? Nicio gravidutza nu e urata si sunt convinsa ca tu esti foarte frumoasa...doar cele rele sunt urate, genul asteia care te-a "complimentat" in halul asta...si eu sunt mai grasuna, da' nu-s urata....cel putin asa-mi spune sotul meu mereu!

VA pupacesc pe toate...

Oana 31+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006

Buna seara, burtici!
Multumesc tuturor fetelor care mi-au raspuns la marea mea nedumerire legata de pruritul de sarcina. am fost la farmacie, mi-a recomandat doamna de acolo mixtura mentolata si ceva crema de galbenele si propolis. Exact cum spuneai tu, Ramsan, dar sa stii ca nu e de la TIS si e o crema , nu ungunet. Nu-i nimic, perseveram, pana gasim tratamentul potrivit. Maine ar trebui totusi sa consult un dermatolog, iar daca imi prescrie un tratament mai dubios, il sun pe ginecolog.
Noapte buna!

ROXANA 33+ DAVID MIHAI

Dragutza mea, sa stii ca eu stiu foarte bine ca este un unguent, nu o crema, pentru ca am tubul in fata ochilor mei...so farmacista aia a incurcat borcanele. Daca vrei sa mai justific titlul complet este "unguent cu galbenele si propolis - antimicrobian antiinflamator cicatrizant" produs natural, tub de 50 g.

Ramona 37+ Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput