Mamici de noiembrie - decembrie 2006(49)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

carla ia incepe tu sa lucrezi putin la moral! pai esti intr-o perioada frumoasa a vietii, te pregatesti sa ai un bebe, si tu zici ca esti urata! eu ce sa zic, nu am mai pus un fard pe mutra din 20 aprilie, ca nu suport demachiantul, parul imi este ca o matura, si ca aspect si la pipait, ma incalt cu niste barci de pantofi, singurii in care incap, nici nu mai discut ca e total alt numar, ma gandesc cu nostalgie la pantofii mei cu toc si la toate costumele in care sper sa intru candva dupa, parfumurile plang de singuratate, port chiloti si sutiene de mamaie si am si par mult pe burta de prin luna a 4a incoace!
nu mai discutam ca pana in luna a 5a mi-am varsat matele de nu stiu cate ori pe zi, iar acum am niste maini umflate si dureroase, asta cand nu sunt amortite, de le-as schimba bucuroasa!
dar ma gandesc ca se putea de o mie de ori mai rau, de exemplu o sarcina toxica de 9 luni, ma gandesc ca, asa cum spuneau si fetele, toata lumea ma trateaza cu manusi si tare bine e, si ca de craciun o sa facem poze cu bebelina langa brad si ca o sa fie cel mai frumos craciun!
asa ca fruntea sus, o sa primesti un dar asa frumos, o sa vezi ca or sa treaca toate alea rele si urate!

chris 33+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Fetelor,am intrecut toate limitele bunului simt azi in ceea ce priveste mancarea.Am mancat non stop, imi e greu sa ma opresc.Eu nu sunt asa niciodata,dar astazi...e ceva in aer.La noapte sper sa nu sufar ...prea mult.Si eu am 17 kg luate ,dar lumea din jurul meu zice ca nu se vad(haha),ca am numai burtica si in rest ca inainte(iar haha).
Am vazut si eu MISS Playboy aseara,BAMBOLETA,si m-am ofticat putin..Faine fetele!!!Nu-i nimic ca ma fac eu ca inainte...
Va las ,sa aveti o noapte buna,somn lin,pe maine!!!

Adina 36+Alessia

poze
Adina 35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

SI INCA CEVA: RAPORTAM +15KG LA PURTATOR......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

GATA! V-am citit, intre timp mi-a disparut durerea din partea stanga iar bb-lina nu mai are stare..... mergem sa ne intindem.... poate se mai linisteste..... zici ca-i la DANSEZ PENTRU TINE, la proba de samba sau....twist.....
Mergem sa stam la "orizontala"......
NOAPTE BUNA SI UN SOMN CAT MAI DULCE!!!!!!
Mirela 36+ Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

sa stii ca si la mine toti spun aceeasi poveste, referitor la dispunerea kilogramelor, si pana si eu cred ca parca nu se vad pe fund sau pe pulpe, ca de obicei acolo vizualizez surplusurile.imi place sa cred ca e doar burta si parca parca mi s-a mai rotunjit fata, in rest sunt ca noua!

quote:
Originally posted by adinazot

Fetelor,am intrecut toate limitele bunului simt azi in ceea ce priveste mancarea.Am mancat non stop, imi e greu sa ma opresc.Eu nu sunt asa niciodata,dar astazi...e ceva in aer.La noapte sper sa nu sufar ...prea mult.Si eu am 17 kg luate ,dar lumea din jurul meu zice ca nu se vad(haha),ca am numai burtica si in rest ca inainte(iar haha).
Am vazut si eu MISS Playboy aseara,BAMBOLETA,si m-am ofticat putin..Faine fetele!!!Nu-i nimic ca ma fac eu ca inainte...
Va las ,sa aveti o noapte buna,somn lin,pe maine!!!

Adina 36+Alessia

poze
Adina 35 sapt

chris 33+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Bambo, Ruxandra, Miro, Cristina... va pup pe toate si va multumesc pentru sfaturi. Oricum eu sunt pregatita pentru nastere, stau foarte bine cu moralul, abia astept sa-l tin in brate pe fecior si asta se va intampla in urmatoarele zile... cama pana la finalul lui octombrie, dupa ultimele predictii. Bebe este si el pregatit pentru intalnire, asa ca nu-mi fac nici o problema in privinta asta.
In Iasi nu este de nascut la maternitate, cel putin nu in perioada asta... sa se stea cate doua in pat beax ... Miro vin la Timi ca-i fain orasul, seamana cu Iasul Dr. de garda in spunea ca ma interneaza (in caz de...) direct la sala de nasteri!!
Cristina hai sa facem o afacere cu export de visine din Romania catre Anglia... socru--meu are curtea pliiiina de visini Ce spui? Ne prindem? Ce fain v-ati simtit... vreau si eu cu al meu husband, dar el fuge de mine, zice ca daca , "ma sparg"...
Carla sa fie sanatoasa si bebelina nr. 2... s-au mai marit putin randurile .. ca erau cam in minoritate fata de
Marinela... sanatate multa... sa treaca repede raceala asta nesuferita. Eu fac crize si daca mi se infunda nasul mai ales in timpul noptii si nu pot dormi din cauza asta.

Va pupez pe toate si va urez sa aveti o sapt. frumoasa, cu vesti bune (mai ales fetelor care merg la control/echo) si bebeloi sanatosi.

Ramona 37+ Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Ce bine era daca ne crestea dor burtica si atat..........
Carla2005 si eu ma simt cat un munte si am laut inca un kg,19 in total,dar de la atata stat in casa si in pat ce pretentii sa am?
Aelita cine vorbeste de harnicie la ce placinta ai facut tu..............mmmmmmmmmm.
Mie ca de obicei nu-mi este somn,mai ales ca am dormit azi doua ore.

Mihaela si bebita Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

nici la mine nu se vede surpulsul pe picioare sau solduri.
se vede o burta maricica, de care sunt f. mandra.

aseara ne-am uitat putin la miss playboy, dar nu am stat pana la final. bebe cred ca-l auzea pe tati ce comenta si facea si el galerie. de acum ii plac fetele!

31 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Ramona, daca n-ar fi asa de perisabile visinele,mai ca as face-o. Insa mai e ceva:astia de aici habar nu am ce-s alea visine,asa ca as risca sa raman cu marfa nevanduta,si iar nu e bine.
In alta ordine de idei,faza cu simtitul bine e destul de frecventa la noi,mai ales ca medicul l-a asigurat pe Kaveh ca e ok, si nu se sparge nimic pe acolo.
Lasa,ca iti scoti tu parleala dupa ce se naste bebe.E bine ca esti asa de optimista, si cu moralul atat de sus.Bravo tie!
Asa-mi place mie sa cred,ca in iasi sunt fete curajoase tare, cu toate ca nici cu celelalte nu mi-e rusine. Si am zis de Iasi ca sa-mi inspir si mie un picut de tarie, ca si eu sunt, de loc, de acolo,dar la capitolul moral,vai de capul meu,tremur ca varga.
Te pup si ai grija de tine,chiar daca bebe Rares e pe vine, nu e cazul sa te obosesti prea tare,nu?

35+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu merg la culcare, ca maine merg la servici.
ve doresc noapte buna si vise placute.

31 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput