Mamici de noiembrie - decembrie 2006(49)
Raspunsuri - Pagina 12
ramsan spune:
kokorina mai tine-i la caldurica pe piticutzi.. esti foarte tare frate ca ai reusit sa-i tii atat de mult pana acum si au crescut maricei
Roxanica eu am facut prurit de sarcina, ma papa ingrozitor pielea de pe burtik si era toata bubutze mici mici. Tratamentul a fost cu unguent cu galbenele si propolis de la TIS.. e super marfa ca se poate utiliza si pentru orice fel de intepaturi, gzarieturi, cicatrici !!! (nota bene pentru mamicile programate la cezariana)... mie mi-a trecut pruritul in trei zile cu masaje de doua ori pe zi (dupa dush). Succes!
Alex
Ramona 37+ Rares
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
Mirona spune:
buna din nou.
am papat de pranz si am venit sa va citesc inca o data pe ziua de azi.
Ramo stiu sigur ca nu-s durerile facerii ceea ce simt eu - ci doar pregatirea uterului si bazinului.
Durerile ca de menstra le am rar, mai mult dupa ce urinez - ma doare spatele mai mult - dar trec daca stau intinsa.
Contractiile le am la orice miscare facuta gresit - adica ridicarea din pat sa ma duc pana la buda - inevitabil sa nu mi se intareasca burtok. Stau prea mult la calc ... mi se intareste deodata. No-spa iar rar - cam o pastila pe zi - si aia indeosebi seara cand sunt super plina.
Ma gandesc ca si eu mai am vre-o 2 saptamani - deoarece ultima data la control fiind bebe mica ni s-a decalat DPN-ul la 14 noiembrie - si eu il aveam pe 8-10.
Deci cred ca o voi mai purta olecutza.
Dia cred ca o lasam pe marti - luni am programare la dr.
Adina si Ana sorry de confuzie. O asteptam pe Ana sa ne spune ce si cum de coborarea burticii ei.
Adina - daca stai cumintica in pat - poate o mai duci vre-o saptamana.
Hai ... ca nu mai avem mult.
porumbita80 trimis PM cu parola.
kokorina treci in pat si fii cumintica si tu. mai un pic.
mihaela-p - am trecut in lista ce date ne-ai mai dat despre tine. Te mai asteptam ... mai des daca se poate.
am fugit si v-am pupat.
Miro37+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
jojo_miha spune:
Buna ziua!Multa liniste azi,eu m-am trezit cu o lene,nu am chef de nimic.Imi ploua in gura de la clatitele voastre poate am chef sa fac dupa masa,si asa am luat o gramada de kg "ursuletul"ma alinta sotul.Slabim noi dupa ce nastem .O duminica placuta!
Mihaela si bebita Amalia
ramsan spune:
quote:
Originally posted by mio75
Sa nu uit: in fiecare capitol voi intreba macar o data: unde e Lavinia P, stie cineva ceva? Este ieseanca, stiti voi careva ce face?
Este ieseanca de-a mea, a venit ieri la curs, este bine, sanatosa, la fel si flacaul din burtik. Intra fff rar sa ne mai citeasca, dar nu prea mai scrie pentru ca are degetele de la maini amortite (se intampla in sarcina.. e nu stiu ce sindrom legat de sistemul nervos) Va trasmite salutari
Ramona 37+ Rares
Ramona
ramsan spune:
quote:
Originally posted by asiza
Am muncit astazi cu spor si am terminat de pictat peretii!!! Greu mai fu!!! Pfiu...ia priviti Disney...
Astept si sugestii, daca aveti vreuna, ca sa infrumusetam camera...
Oana 31+ cu Denis Cristian
Personality can open doors, but only character can keep them open!
Asiza sunt superbe desenele iar voi... talentati nevoie mare. Inca nu v-ati pierdut indemanarea si cred ca veti avea timp sa o exersati si in viitor cu bebe care invata sa deseneze
Ramona 37+ Rares
Ramona
atudor spune:
Va pup burtici frumusele Azi ne-am trezit mai tarziu, am si dormit bine si a fost prima noapte fara nicio durere Maine mergem la dr si avem emotii mari.
Azi sotul meu m-a rasfatat cu clatite, ca tot vorbeam noi de mancaruri bune.
Aelita, intr-adevar nu au explodat ardeii, dar mi-au explodat mie prin stomac , am avut niste arsuri de la ei……mama mama…
Miro draga, dureri am avut si eu ca la menstra…neregulate, de intensitate medie si au cedat la No-Spa => contractii false; si nici burtokul nu s-a intarit. Bazinul imi pocneste si mie mai ales noaptea cand ma intorc de pe o parte pe alta (niste vaselina poate ne ajuta). Contractii BH – la greu si la mine + agitatia lui bebe care parca iese prin burta. In ceea ce priveste kg, eu am luat cam 14 pana acum – deci suntem ok. Burtica mea a coborat putin – mi se pare ca sta agatata asa…e tare curioasa + ca ma ustura pielea de sub sani, iar intre sani si burtok pot masura 4 degete.
Raluca, bine ai revenit
Azi am program de epilat, aranjat, etc. Plus ca diseara avem evenimente sportive interesante: Formula 1 la 8 si meciul sezonului Real – Barca. Imi pregatesc floricelele
Pupici tuturor!
Ana 38w2d cu Tiberiu Mihai
carla2005 spune:
Fetelor ce mult ati mai scris! Eu nu am mai intrat pe la vi din luna a 4-a cand din cauza unor probleme la serviciu am intrat in concediu medical si am tinut-o tot in medicale pana acum doua saptamani cand am intrat in prenatal. In sfarsit am reusit sa ne mutam in casa noua si sa ne bagam si internet iar acum pot fi aproape de voi.
Eu am 34 de spatamani si de o saptamana am mainile si picioarele butuc, s-au umflat si ma dor toate incheieturile.
Aha am uitat noi o sa avem o fetita Alexandra, care e tare jucausa! Felicitari celor care au nascut deja ...dabea astept sa-l tin pe bebe in brate!
Va pup pe toate!
carla200534+
marinelaf spune:
Va pupicesc burticute
Nu am mai scris de foarte mult timp, am fost foarte ocupata.
Acum Andreea este la mama si profit de ocazie.
Am citit de accidentele care vi s-au intimplat , nici eu nu stau mai bine.
Acum vreo doua saptamini m-am urcat pe un scaun sa caut ceva in debara sus si am cazut. Ca norocul nu m-am lovit decit la picior asa ca 2 saptamini deabea am putut umbla. Piciorul era umflat si vinat. Mi-a trecut durerea de picior si ne-a pocnit pe toti o raceala de nu mai stiam de capul nostru. Nici acuma nu ne-a trecut.
Vad ca voi stati bine cu kg eu am pus deja 13 kg si am doar 30 saptamini. De iesit din casa nu mai imi vine sa ies, daca fac curat sau mincare intr-o zi urmatoarele 2 nu mai pot dsa cobor din pat.Si cind ma gindesc ce activa am fost cu cealata sarcina.
Asiza, Dia frumoase camere le-ati pregatit la bebei.
Eu inca nu am cumparat absolut nimic dar trebuie sa ne pregatim si noi ca nu se stie cind va veni momentul.
-ici la toate, sa avem doar vesti bune
marinela 30+ si Andreea
adinazot spune:
MIROsper si eu sa mai stea inca macar vreo sapt macar pana merg la urmatorul control ca sa imi faca cezariana ca lumea,sa nu ma apuce mai repede...De fapt la ultimul control merg matia cealalta,sper sa nu fie evenimente pana atunci.
Chiar ca o luam razna cu mancarea,pana acum nu am avut treaba,dar acum ma apuca si pe mine.Meniul meu azi(soacra se ocupa):sarmale,chiftelute,salata de vinete.Chiar acum mi-a adus la pat o felie cu vinete,yammmiiii
va pup pe toate
Adina 36+Alessia
poze
Adina 35 sapt
bamboletta spune:
Ramsan-deci era sa vina bebe Rares azi noapte cred ca te-ai speriat un pic nu? sau mai bine zis emotionat ca nu i-ti este frica de nastere
Oricum bebelinul tau e marisor si poate veni de acuma
Deci e plin spitalul uff sper sa nu trebuiasca sa stam cate 2 in pat parca toata lumea face copii acuma
Carla2005-bine ai revenit
Kokorina-o sa vezi ca o sa mai stea harbujeii in burtic la mama
pupici pe burtici
Bamboletta 36+ bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"