Prichindei martie - aprilie 2005 (113)
Raspunsuri - Pagina 15
raresionut spune:
Sa sparg gheata eu pe ziua de azi, ca vorba lu' rrox
...atatea vizualizari si nimeni nimic....
Ana, bine ca ai descoperit cauza problemei si stii unde ai de lucru...multa sanatate lui Victor.

Gegea
, nici noi...la inceput era incantat isi misca capul in stanga si dreapta si se legana, acum urla numai cand vede operatiunea...de fapt probabil mesajul lui e...am inteles, ma spal singur...
Azi mergem sa facem ROR si am avut o discutie usor aprinsa cu medicul nostru de familie,
caci ma pasa la alt medic pentru vaccin, sa nu credeti ca ma deranja atat de mult, dar doamna doctor respectiva![]()
![]()
o tinem minte toata viata, ca anul trecut ( in timpul campaniei antirujeolice) a exclamat urat![]()
..."ce are domnule copilul asta pe fata"?( era vorba de hemangiomul lui Rares, propaspat injectat si era umflat la locul cu pricina) si acum sa trec cu vederea? , ei nu, nu pot, eu sunt sensibila si subiectiva....![]()
![]()
![]()
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
raresionut spune:
quote:
Originally posted by ionela_r
Dodo este foarte bine.
PupiciIonela si
Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE DIN VACANTA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos
Pupici Dorei

pentru o asemenea veste buna...Alina
si printul Rares
Pozele noastre
raresionut spune:
Am uitat sa intreb, cred ca o sa imi notez...Zuzu,

ce mai faci, cum te simti?
Ce fac puii tai, hai te rog mai da-ne un semn....
Fug ca plecam acusica...si iar n-am facut bagajul....

Alina
si printul Rares
Pozele noastre
Crisa-77 spune:
Bravo,Dodo!!
Sper sa ajungem si noi candva sa ne spalam singurei pe dinti.Deocamdata nici de olita nu vrem sa auzim.
Si ne-am si imbolnavit:avem si muci si ochi care curg,etc.Dar ne facem noi bine.Bine ca nu facem febra.
pt voi.
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)
http://community.webshots.com/user/krysadi
rrox3 spune:
Ionela Bravo Dodo! 
Crisa Multa sanatate lui Andrei!
De olita nu vor sa auda majoritatea prichindeilor de aici. Eu inca nici nu i-am aratat-o Ioanei, o s-o fac atunci cand va anunta ca face ceva. Cu Mariuca asa am procedat si la varsta de 2 ani a invatat sa foloseasca olita in doua saptamani, fara accidente ulterioare.
Ioana e inca mucoasa si ea. In plus ii iese cel putin un canin si iar roade tot si se trezeste de cateva ori pe noapte si plange dupa mama... Nici nu deschide ochisorii si striga mama disperata. Daca se duce altcineva nu e deloc bine, ea o vrea pe mama. Cred ca trece din nou printr-o perioada de "lipit de mama nonstop" 
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
caramella spune:

Reusesc si eu sa scriu ceva in sfarsit,am avut ce citi din urma dupa
perioada in care nu am intrat deloc pe comp.
Alicia a racit putin,doar i-a curs nasul care a trecut in 2 zile cu paracetamol.In rest e super activa ca de obicei,vorbeste tot mai multe si e la fel de iubareata si pupacioasa.Am inceput sa avem din nou probleme cu mancatul ,mananca putin ,vreau sa ii fac din nou analize sa vad cum sta.Cum stau copiii vostri cu greutatea?Noi avem 12 kg.
DANUTA felicitari pentru baietel!Va avea Mihai partener de joaca.Imi pare rau pentru incidentul de la servici,bine ca sunteti ok.
DARIA am vazut pozici,romantici si frumosi ca de obicei,de Brien ce sa mai vorbesc ,e teribil,imi place calutul.Felicitari lui Mircea pentru carnet!
RROXbravo Ioana,ce fetita mare ,doarme singura in pat!Spune-mi te rog cum ai facut catina cu miere ,ai blenduit-o?Eu m-amchinuit sa zdrobesc boabele cu ceva de lemn si au ramas si mai nezdrobite .Nici gand sa vrea Alicia sa manance asa ceva.Nicimie personal nu imi place gustul,mi se pare ca s-au amarat desi e mierea dulce.
GABRIANAH felicitari pentru bb 3!!!
ANA of ce v-ati mai chinuit,ma bucur ca e bine acum Victor,sa scapati si de candidoza!
Sanatate tuturor muciosilor!
GEANI nici Alicia nu sta la spalatul pe dinti,vrea doar sa suga pasta,si de abia ma lasa sa fac ceva miscari.
LIGIA mi-a placut tare faza cu olita,mai baiatul a facut la olita mai conteaza cum!![]()
Carmen si Alicia.
ninocikap spune:
Fetelor vroiam sa va intreb... Alex a facut joi vaccinul ROR si mi-a zis ca ar putea face reactie peste vreo 5-7 zile...chiar daca e sa ii iasa cateva picatele pe el..nu e contagios ..nu? stiu ca s-a mai discutat .. dar batranetea asta.. ![]()
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
rrox3 spune:

Nino nu, nu e contagioasa. Poate sa faca si febra si alte simptome de rujeola, rubeola sau oreion, nu numai o eruptie.
sa nu faca nimic!
Caramella le-am zobit putin cu o lingura de lemn. Si la mine au ramas fructe intregi, dar Ioanei ii plac (si mie dealtfel, au gust acrisor cu miere cu tot
)
Raresionut cum a fost la vaccin? 
Astazi sunt doar cu Ioana acasa. Si e tot mucoasa, in plus si-a irirtat si funduletul dupa 3 kk (nimic grav) si ii ies si ceva canini... e cam maraita. Mariuca a evadat la bunici pana maine si tati e iar martorul alegerilor din Bulgaria... asa ca mai bantui si eu pe aici.
Da' vad ca nu-i rost de prea mult dialog, nu prea mai calca nimeni pe topicul asta in ultimele zile.
Mamacita nu-ti faci norma! Sper ca sunteti bine
Rp vrem vesti despre Marutza si bb mic de tot 
tuturor! Poate mai dati o veste...
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
Crisa-77 spune:
Noi am sarit din nou peste vaccin.Sper sa-l facem luna care vine ...,sa nu mai fim bolnaviori.Tare uracios este si vrea numai la mama.

Nu pot nici sa respir...dar astea sunt cele mai tandre momente....,pe care nu poti sa le uiti niciodata.
pt voi.
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)
http://community.webshots.com/user/krysadi
raresionut spune:
Si eu ma pregatisem sa citesc 

pagini-pagini si cand colo trei postari....eu pe moment sunt ca in ![]()
![]()
Stan si Bran,

nu stiu ce mi se intampla, dar nu se prinde pic de seriozitate de mine,
Doamne , parca, am varsta lui Rares
....pai daca v-as povesti sunt clar off topic....poate la zabauce rau....

La vaccin totul ok, Rares in schimb "nu mai suporta halatul alb"....uite de-aia imi schimb eu meseria ![]()
![]()
Pupici de la piciul meu pentru toate mamicile 

si copii 

lor frumosi...
Alina
si printul Rares
Pozele noastre

Dora