Prichindei martie - aprilie 2005 (113)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Carmenduta nu trebuie sa spui ca esti off topic... ca nu e asa... suntem alaturi de tine si sper sa fie bine totusi... sunt cojudeteanca cu sotul tau ..eu sunt din Urziceni. si La multi ani! tatalui si sanatate.

Ligia deja face puzzle Raducu...? wow... felicitari.

Mamacita multumesc de lamuriri suplimentare... cu somnul... si pupam tizul sa doarma bine in continuare.

Rrox o sa incerc metoda propusa de tine..dar intrebare ..daca ii intorc spatele sa dorm...si el incepe sa planga... trebuie sa il linistesc ..nu? deci sa il bag iara in seama.. off ca greu mai e..

si eu vroiam sa te intreb de unde iei tu Vitamina C natural... si eu am gasit pe net unde a gasit si Raresionut... si am intrebat la un din asta de naturiste si nu auzise de el...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Vitamina C buvabila se da 2.5 ml dimineata si 2.5 ml seara.De obicei o dau combinata cu calciu gluconic.Dar nu e necesar sa faci asa .Eu asa fac.
SA TRAITI CU NUMELE DUMITRILOR!!!
PT VOI.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Carmenduta,nu stiu ce sa iti zic in astfel de momente, dar in nici un caz nu esti off-topic cu subiectul respectiv.
Si tizul puiului tau a procedat la fel o perioada, dar ma las acum la mana lui, ca daca nu manaca o zi, recupereaza a doua zi, siguuur, insa cum e perioada eruptiei eu zic ca se justifica nazurile astea de bebei mici.

Nino, produsul se gaseste la plafare sau farmacii bine-aprovizionate, caci stiu ca se gaseste mai greu si in depozite( de exemplu la noi, era un singur distribuitor si ala neserios).

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

salutare!
multumim de urale!
Ne-am sarbatorit frumos, cu surprize si cadouri. Am continuat a doua zi, dupa ce a devenit sofer sotul meu, cu o masa in oras, romantica si intima.

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Hai, ca mai scriu un mesaj, ca dupa aia plec la curs , la banca, sa duc copilul la bunica si va mai "stressez" diseara...
Ligia, facut si papat tot, ma refer la ciorbita, Rares a fost superincantat si sincer maine gatesc pentru cei fara colesterol(mmmmmm , cred ca e mult mai buna).

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Multumesc, Nicoleta si Alina.

Am facut un album nou, daca doriti sa ne vedeti: Septembrie-octombrie 2006.

Poze Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Crisa-77 bine ati venit. Am citit poestea vovastra,chiar inainte de reveni la noi.Sunteti grozavi ,puternici si frumosi. V-am admirat in foto,mi s-a strans nitel inima unde se vedea operatia,dar m-a incantat gasca vesela de la spital. si de la noi
La multi ani Dumitrilor !

revin

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Sa nu imi dati peste maini, dar nu ma pot abtine....
sa ii spun lui Mircea( ii transmiti, tu Daria, nu?) felicitari si un permis fara puncte acumulate.

si , Carmenduta , ma bucur ca am vazut un blond serios si murdarici, exact ca stim noi cine, pupici de la Rares pentru tizul lui

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi ani aniversatilor de astazi!!

Ligia vitamina C Natural, chiar asa se numeste. Ii dau intre 6-8 picaturi zilnic. Prefer sa i le dau la masa cu carne, chiar inaintea ei, pentru mai buna absorbtie a fierului. Se gasesc la farmacii absolut normale, eu le iau de la Sensiblu mereu. Aviz doritoarelor!

Carmenduta uff... nu prea stiu ce e de zis in astfel de momente... doar sa treaca cat se poate de bine... multa putere sotului tau!
Si lui Rares maselute cat mai repede si mai usor!

Daria felicitari lui Mircea pentru permis! Sa conduca cu placere!

Nino daca plange, nu te intoarce cu spatele, doar nu-l mai mangaia. Ia-o cat de treptat suporta el. Succes!

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

SAlut
DAria: bine ca ati petrecut bine!mi-a placut cum ati decorat cintarul! noi, deja dupa atitia ani nu mai suntem atenti la chestiile romantice...pacat
Crisa77: am citit povestea care m-a cutremurat si mi-au dat lacrimile! Fie ca Dumnezeu sa iti dea putere sa mergi in continuare cu multa forta. Dumnezeu nu este rau, nu pedepseste! DAca a ingaduit sa ai crucea aceasta este pentru ca are un plan cu tine cu familia ta, cu copillul tau. Increde-te mereu in Dumnezeu!Noua ni se par coincidente, dar totul e aranjat cu meticulozitate de Domnul ca sa te pregateasca pentru ce va fi sa vina. Nu lasa niciodata ca deznadejdea sa isi faca loc in viata ta. Copilul tau are nevoie de o mamica puternica(mai ales ca ai fost sportiva, stii ce inseamna ...)

la lac
niste poze

Mergi la inceput