Cura de slabire cu boabe de orez

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stefaniabv spune:

Luna,
Am citi topicul si chiar de doua ori. Speram sa ca fetele sa ne povesteasca ceva mai mult despre rezultate. Se pare insa ca spre sfarsitul perioadei de 60 de zile si-au pierdut interesul pt subiect.

Ache, sicer nu cred ca poti spune ca ai stomacul "plin" daca inghiti cateva boabe de orez inainte cu doua ore de a lua respectivul tratament.

Oricum, mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Pe 3 martie va fi din nou luna plina,deci pe 6 se poate incepe din nou.
Ancaincepem impreuna?Cred ca ai terminat deja cu aloe vera.
Monica,tu cum stai cu boabele? Daca nu le mai iei,te astept si pe tine pe 6 dimineata.
daca ne tinem de treaba pana pe 5 mai sigur ne va prinde vara ...

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Fetelor, scuze ca am pierdut subiectul. Acum v-am regasit si imi pare bine. Am tinut toata cura, cele 60 de zile au trecut repede. Am inceput cura in post si am dat jos 3 kg. Pe care evident, le-am pus inapoi dupa. Asadar, cura nu e chiar o cura, intra-devar are niste efecte benefice: te scapa de constipatie, iti regleaza scaunul, te simti mai bine. Insa de kg cred ca scapi doar prin autocontrol. Asa cum mi-a zis o doctorita: nu mai manca, draga, dac vrei sa slabesti!Decizia va apartine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

luna, tocmai am aflat ca-s gravi...nu cred ca merge sa m-ai tin nici o cura
eu ma gandeam la south beach diet, am citi pe aici de ea si suna tare bine...ai incercat-o?
iti tin pumnii

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu m-am lasat de cura asta din pacate...am avut-o pe cea mica bolnava si nu dormeam delok, numai de boabe nu mi-a ars, am uitat cateva zile sa iau boabele si am renuntzat...chiar ma intrebam cand este luna plina din nou sa incep...pliiiizzz daca uit bagati si la mine un Pm sa incep si eu cu bobul....
de cand am renuntat la inghititul orezului iar inghit dulcolax
ache, sarcina usoara si bb sanatos...eu zic sa te hranesti sanatos, sa lasi curele pentru dupa periaoda de alaptare
nu ma uitati
si

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by mamaruta

Ba eu nu cred ca te ajuta, cine mananca multe dulciuri de obicei o sa gandeasca ca e in spatele firewall-ului boabelor de orez si deci poa sa bage mai la greu

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by silvana_salajan

Asadar, cura nu e chiar o cura, intra-devar are niste efecte benefice: te scapa de constipatie, iti regleaza scaunul, te simti mai bine. Insa de kg cred ca scapi doar prin autocontrol.

Asta e si parerea mea dupa o tura de cura cu boabele de orez.

Pentru ca cura sa functioneze trebuie avute in vedere si principiile unei alimentatii sanatoase
e la mintea cocosului cred,ca doar inghitind boabe de orez nu se poate slabi.

Anca,felicitari pentru si iti doresc sa ai o sarcina cat mai usoara.
E bine ca te gandesti la alimentatia sanatoasa pe timpul sarcinii.Eu nu am tinut dieta Southbeach dar stiu ca da rezultate bune,singurul inconvenient e ca exista o lista cu lucruri interzise si graviduta fiind sigur ca vei pofti exact la ceea ce nu e voie.Eu cred ca cel mai bine e sa nu te stresezi cu o dieta anume,urmareste sa mananci cat mai sanatos,elimina din alimentatie tot ce stii ca ingrasa,bea multe lichide,plimbari lungi pe malul marii,exercitii usoare acasa.
In ceea ce priveste orezul,in mod sigur nu are cum sa iti strice,ba mai mult iti recomand inghitirea lor in luna 7,8 de sarcina cand apar probleme mari cu constipatia
Dupa cum spunea si Monica,Silvana,iar eu ma alatur cu confirmarea -cel mai mare beneficiu al dietei este scaunul zilnic cel putin o data pe zi,dar de multe ori chiar de doua ori
Monica,pe 4 martie iti trimit pm

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

multumesc mult de urari si de sfaturi!
nici nu ma gandesc acuma la dieta, inainte sa stiu ca sunt gravi ma gandeam sa incep south beach diet, mai bine ca n-am apucat...nici nu mai intereseaza kg-ele acuma, sunt prea fericita
iar in ceea ce priveste scaunul zilnic, la mine e cel putin o data/zi in mod natural
va tin pumnii cu dieta si va urmaresc de pe margine

anca
3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

luna, multumesc multsi o

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

si eu tot 3 kg reusisem sa dau jos, dar cu ocazia craciunului, anului nou, sf vasile, etc. am reusit sa le pun la loc.bine ca n-am pus mai multe. acum ma gandeam daca sa o reiau!?

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Mergi la inceput