Cura de slabire cu boabe de orez

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor dar am uitat sa intreb(sau parca am mai intrebat dar nu mi-a zis nimeni nimic) cand pot incepe din nou acum in ian? pe ce data?
multumesc anticipat pentru raspuns

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

monica,nu simti nevoia unei pauze?Stiu ca ai luat mult timp boabele,la fel ca si mine.
Cred ca e luna plina de vreo 3-4 zile deja,deci poti incepe chiar de maine dimineata.
Eu ma gandesc sa fac o pauza si sa incep din nou din martie,mai ales ca acum sunt sigura ca boabele de orez ajuta.
In mod sigur daca eram serioase,in cele 60 de zile avute la dispozitie reuseam sa slabim mult,dar ca intotdeauna de la teorie la practica e drum lung.
Mult succes la toata lumea.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

lunasincer nu vreau sa fac pauza, sigur daca ma opresc o sa am probleme din nou cu...., asa ca mai bine numar boabele de orez decat pastilele de dulcolaxca ajunsesem deja la 3
gata, azi am ratat...dar de maine ma apuc sigur
numai bine tuturor

monica

Mergi la inceput

Monica,mult succes in continuare.Ma voi alatura grupului si eu din nou prin martie,sau poate la urmatoarea luna plina in caz ca mi se face dor de boabele mele.
Pentru imbunatatirea tranzitului intestinal nici nu se poate recomanda ceva mai bun.
putin off-topic,indienii folosesc cu succes pentru constipatie-o ceasca mica de lapte fierbine in care amesteca o lingurita de unt-se bea seara iar dimineata -efect garantat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

LUNA, se poate incepe si de maine sau e prea tarziu?
ca eu acuma am descoperit subiectul....

anca

Mergi la inceput

lunamultumesc de sfat, o sa-l incerc...la fel ca si boabele de orez...nu are ce rau sa-mi faca

monica

Mergi la inceput

ache,se poate incepe si de maine dimineata,luna e inca in descrestere
Pe unde sunt celelalte fete " orezare"-?,ma gandesc ca lumea a lasat boabele balta in perioada sarbatorilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefaniabv spune:

Nu stiu daca fetele au renuntat insa cu siguranta exista altele care s-au lasat comvinse de subiectul vostru.

Ma inscriu la aceasta categorie, ziua 4.

Mergi la inceput

Stefania,nu stiu daca ai citit tot topicul,insa Monica,eu si alte cateva fete am fost cobaii,nimeni nu auzise ,nu facuse o asemena dieta,pare usoara,iar lumea era reticenta.
Singura parere da rau pe care o am ca nu am luat-o suficient de serios mai ales ca nici nu aveam multe kg.de pierdut,dar daca as fi tinut-o ca la carte ma puteam mandri acum cu o silueta de invidiat.
ache,sau mai bine zis Anca,ca imi este mai usor,sa dai de stire daca incepi dieta maine dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

luna, merci
as vrea sa incep, dar tocmai am luat un tratament cu aloe vera de la forever living(pt. reglaj hormonal, nu slabit)si trebuie sa iau chestia asta dimineta pe stomacul gol si peste 2 min sa beau un pahar de apa
oare merge sa iau si bobul de orez cu apa asta?
daca nu astept pana luna viitoare, ca imi place cum suna dieta cu orez

anca

Mergi la inceput