Cura de slabire cu boabe de orez
Raspunsuri - Pagina 14
Luna75 spune:
Rodica,bine ai venit in grup!
Poti incepe pe 8 decembrie dimineata,atunci va fi a treia zi cu luna plina.
Mult succes !
Olim,imi pare rau ca renunti.Am ramas prea putine fete pe post de cobai.
Cred ca nu gresesc si nu supar fetele daca spun asta dar se pare ca nimeni nu a auzit sau a terminat o asemenea dieta.
Exista o variatiune a dietei combinata cu usturoi pe o perioada de 2 saptamani si alta parca inspirata din cartile vrajitoarelor care cer pe langa inghitirea boabelor si efectuarea unor descantece.Daca o mai gasesc o voi posta,ca sa ne mai distram putin.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
country girl spune:
Uite, in mod absolut experimental promit solemn sa incep eu cura de orez din 8 decembrie. Mecanismul inteleg ca-i urmatorul: pe nemancate dimineata se ia progresiv incepand cu cate o boaba de orez timp de 60 de zile? Din a 31 zi numarul boabelor descreste iar...
Ma ofer deci cobai. Imi va fi greu sa uit data pentru ca fix pe 8 am un examen important.
Si nu vreau sa slabesc nici macar 6 kile,nu mananc sarat, nu mananc dulciuri nici in prezent iar plimbarea aia in ritm alert nu stiu daca am s-o fac zilnic.
Daca are vreun efect deosebit asupra organismului meu, va spun dupa 60 de zile. Ne reauzim deci pe 6 februarie sa va spun impresiile.
mama Ilincai
capra cu trei iezi spune:
mai sunt si eu, dar va urmaresc din umbra
. cu efect sau fara, eu sunt hotarata sa nu renunt la cura cu boabe de orez.![]()
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
Rodica spune:
Fetelor, am o nelamurire: dimineata eu mananc- nu pot pleca la servici la ora 7-7:30 fara sa mananc ceva pentru ca mi se face rau.
La 10 un fruct, la 13 salata verde/rosie/castravete/pui sau peste
la 16 un fruct, la 19-20 ( dezastru) ar trebui un gratar cu salata, daaaar ....

......pun de mancare le toti si ........
[bang. Ca sa iau orezul dimineata ar trebui sa ma scol la 5??????
?????????
Ce alta varianta mai am, avand in vedere programul de mai sus, program pe care mi l-a stabilit o nutritionista si cu care am inceput sa se vada o scadere de 2kg in doua luni.
Cu drag,
Ro , mami de Andrei
si Mihai

monica-elizabet spune:
salut, eu tot aici sunt si am luat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
boabe![]()
glumesc cateodata cu prietena mea si-i zic...uite vezi luna ce frumoasa este...uite-asa de slaba si frumoasa o sa fiu eu dupa terminarea curei cu boabe de orez![]()
bafta
monica
country girl spune:
Rodica, eu zic sa continui programul recomandat de nutritionista si uita de boabele astea de orez.
Lasa intai cobaii, intre care o sa ma numar si eu curand, sa experimenteze.![]()
Vorbesc foarte serios. Mai ales daca incepi sa vezi rezultate cu programul pe care il urmezi.
Eu m-am bagat voluntara pentru ca oricum de obicei nu mananc dimineata (daca un pahar de apa calduta cu lamaie nu se pune) sau mancam si pana acum f putin (pot sa-mi beau cafeaua cu lapte si la 11:00).
mama Ilincai
monica-elizabet spune:
rodica, eu zic sa urmezis fatul nutritionistului
apoi daca vrei asa de amuzament sa iei si boabele de orez...
haideti fetelor...rau nu are ce sa faca nici orezulo asta nu-i asa?![]()
monica
Luna75 spune:
countrygirl,ma bucur sa te gasesc in mijlocul nostru,in mod sigur cu acelasi gand cu care am inceput si eu dieta,nu astept minuni dar nici de pierdut nu am ce pierde.
Eu sunt la a 26-a zi,de slabit nu am slabit inca,insa in mod sigur si cert,nu mai am pofta de mancare de dinainte si mi s-a imbunatatit si tranzitul intestinal.
Rodica,daca iti este imposibil sa amani masa de dimineata cu 2-3 ore,lasa orezul pentru alta data.Teoretic poti incepe in orice luna,la a treia zi cu luna plina.
La toate fetele din grup
si Duminica placuta !
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.