Vine barza? 28

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Mai Kriss, nu prea arata, dar nu te impiedica nimeni sa il faci. Eu de exemplu mi-am facut test de sarcina si la ovulatie ca sa vad eu ce si cum....Suntem intr-o tara libera si curiozitatea ne poate fi satisfacuta. Chiar putem sa facem si HCG cand ne dorim. Cele din afara mai greu.PUP si succes la explorat.

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Meda eu va multumesc mult de tot si inteleg ca imi vreti numai binele,dar acum eu trec printr-o stare pe care nu am mai cunoscuto pana acum si imi vine ffff greu.
Eu stiu ca in voi gasesc sprijinul de care am nevoie si o sa va urmez sfaturile.
Am mai cumparat un test de sarcina pe care o sa il fac maine dimineata si maine seara cel tarziu poimaine o sa merg la medic.
Cred ca incet incet incep sa o iau razna de tot ptr ca am un gust ciudat in gura si ma doare burta in jos spre ovare sau probabil si starea asta tot eu vreau sa o am.Nu mai stiu...
Va multumesc si va pup pe toate.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ancutza

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Felicia multumesc

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Meyy, da` nu se poate face un test on line?
Meda, am sa incerc sa ma abtin si sa nu ma mai gandesc la teste! ca doar sa am sase in burta mi-ar iesi acu` 2 liniute!!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

In ce zi esti Kriss?

anca
poze nunta

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Pai cred ca e devreme ptr test.
Ai CM de 28 de zile?

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Anca, linisteste-te si ai sa vezi ca va fi bine. La SEU beta HCG este prezent si testul de sarcina e pozitiv. (Ti-am citit gandurile.) Totul se va clarifica dupa consultul la medic. Imi pare rau ca nu te simti prea bine.
Mai Kriss am citit undeva ca la emisiune la Bahmuteanca s-ar fi facut test de sarcina in direct, dar on line nu am auzit... Putem incerca!

MEDA

Mergi la inceput

Ma gandeam ca poate este SEU....

anca
poze nunta

Mergi la inceput