Vine barza? 28
Raspunsuri - Pagina 24
amameda spune:
Mai Kriss, nu prea arata, dar nu te impiedica nimeni sa il faci. Eu de exemplu mi-am facut test de sarcina si la ovulatie ca sa vad eu ce si cum....Suntem intr-o tara libera si curiozitatea ne poate fi satisfacuta. Chiar putem sa facem si HCG cand ne dorim. Cele din afara mai greu.PUP si succes la explorat.
MEDA
ancadragoman spune:
Meda eu va multumesc mult de tot si inteleg ca imi vreti numai binele,dar acum eu trec printr-o stare pe care nu am mai cunoscuto pana acum si imi vine ffff greu.
Eu stiu ca in voi gasesc sprijinul de care am nevoie si o sa va urmez sfaturile.
Am mai cumparat un test de sarcina pe care o sa il fac maine dimineata si maine seara cel tarziu poimaine o sa merg la medic.
Cred ca incet incet incep sa o iau razna de tot ptr ca am un gust ciudat in gura si ma doare burta in jos spre ovare sau probabil si starea asta tot eu vreau sa o am.Nu mai stiu...
Va multumesc si va pup pe toate.
anca
poze nunta
kriss79 spune:
Meyy, da` nu se poate face un test on line?
Meda, am sa incerc sa ma abtin si sa nu ma mai gandesc la teste! ca doar sa am sase in burta mi-ar iesi acu` 2 liniute!!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home
Incercari bebik
Cristina
kriss79 spune:
eu-s in urma..Z21 abia
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home
Incercari bebik
Cristina
amameda spune:
Anca, linisteste-te si ai sa vezi ca va fi bine. La SEU beta HCG este prezent si testul de sarcina e pozitiv. (Ti-am citit gandurile.) Totul se va clarifica dupa consultul la medic. Imi pare rau ca nu te simti prea bine.
Mai Kriss am citit undeva ca la emisiune la Bahmuteanca s-ar fi facut test de sarcina in direct, dar on line nu am auzit... Putem incerca!
MEDA