Vine barza? 28

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

anca, pup sa treaca supararea...da' atata timp cat nu vine, putem spera, nu???mirella, noi o 'ubim pe anca...de-asta si vrem sa ne dea o veste buna...

hai ca plec, ca mi-e rau..

Mos Craciun in...pantaloni scurti

Vine bebe ! 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Anca fii tare!!!!Lasa ca luna viitoare va iesi!!Si mergem toate de aici!
Deabia am intrat aici si deja m-am descurajat...vad ca nu e asa simplu...Si cand te gandesti ca unele raman din prima...oare ce au ele si noi nu avem???

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Am vb cu dr Tatu si a zis sa mai astept inca 2 zile sa vedem ce se intampla.Ca urogestan incepe sa lucreze cam dupa 3 zile.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Fata draga nu fi trista!..
Gandestete ca esti sanatoasa ca ai un sot care te iubeste.
Ca esti inca tanara si va veni si el bebe.
Cu toatele trebuie sa invatam sa asteptam, caci bebe
vine cand vrea el nu cand vrem noi ....

mirella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

si apoi ancuta, mai e speranta la dr...
eu zic sa faci totusi un test de sange...
dar vezi tu pana la urma cum faci..e decizia ta.

noi te sustinem si te pupam..linisteste-te si concentreaza-te la ce ai de facut.

pupici!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

La multi ani pentru toate care va numiti Mihaela si Gabriela, eu va doresc multa sanatate si indeplinirea celei mai mari dorinte sa fie foarte aproape de voi

vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Bai, Anculici ce-mi vad ochii? Vrei sa plangi?
Hai sa-ti spun ce am invatat in timpul scurt petrecut pe DC. Daca esti incurajat si scos din cele mai crunte depresii de toate prietenele astea care sunt super dragute si super atente asta nu inseamna ca toate stiu ce se intampla cu tine. Daca cineva spune ceva inca 10 vor spune la fel. Recunosc cu onestitate ca si eu cand insistam sa faci test nu stiam decat ca esti in ziua 40. Amanuntele, cele mai impotrtante de fapt imi lipseau. Ai vazut ca dupa ce am aflat parerea nu a mai fost aceeasi.
Sper sa nu fim condamnate ca uneori suntem superficiale, fiindca suntem atat de multe aspirante optimiste rau de tot, unele chiar de ani intregi(cu rapoarte lunare pe DC) - nu e cazul meu-incat totul se invarte si cacialmaua e gata.Toate suntem bine intentionate si incercam cu drag sa intindem o mana dar uneori inceram sa-i facem prietenei noastre bine cu sila. Disertatia mea are ca scop sa te faca sa intelegi ca nu trebuie sa ne lasam luate de val mai ales cand trebuie sa hotaram pentru noi. Trebuie sa multumim fetelor care cu mare drag ne indruma ,intotdeauna cu bune intentii dar sa facem cum hotaram ca e mai bine pentru noi.Tot ce am scris nu vreau sa sune in genul:"Ti-am spus eu!"si nici nu vreau sa-mi urmezi sfatul ,este doar o simpla constatare si poate o metoda de conservare. Imi doresc sa nu te fi suparat nici pe tine si nici pe alte fete si sper ca totusi uratii nu vor mai veni luna aceasta si vor face loc mult asteptatului bebe. Sterge lacrimile si incearca sa duci povara care ti-a fost harazita mai departe. Toate vom reusi mai devreme sau mai tarziu,intr-un fel sau altul....
Cine se simte mai bun si mai corect sa ridice piatra!

MEDA

Diareea mea verbala continuu fiindca nu ti-am spus ca uneori sfaturile medicale nu sunt transmisibile. Nu pt toate e valabil un anume sfat. Numai dr. ,in cunostinta de cauza,trebuie sa hotarasca ce e mai bine pt. tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

subscriu la ce a spus meda..
ancuta, ma repet..noi te pupam si te sustinem in orice..

ai grija de tine!

pupici!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Deabia am intrat aici si deja m-am descurajat...vad ca nu e asa simplu...Si cand te gandesti ca unele raman din prima...oare ce au ele si noi nu avem???

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Nu mi-o lua in nume de rau, nu vreau sa te supar dar de ce esti descurajata ? Nu e prima luna cand incerci si esti in z12 (posibil ziua ovulatiei dupa simptome)?Ai mai incercat?

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Din ciclul "simptome inchipuite" vin si eu cu una apasatoare..ma doare in zona ovarelor..cand mai tare..cand ma lasa..cand mai putin..si in nici o luna de incercari nu am mai patit asta.. nu cred ca am racit jos.. poate fi vreun semn ca mi se pregateste ceva?

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home

Incercari bebik

Cristina

ps. da` un test de sarcina in Z22 de ex..arata ceva?!(nu dati cu rosii in mine!)

Mergi la inceput