Dr. Stanciu

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

ana_miti consultatia costa 250.000 lei. cand ajungi la cabinet stai cumintica in hol si astepti ca el iese din cabinet si isi baga singur pacientii inauntru(nu are asistenta) si te va vedea si te va intreba, eventual daca vezi ca nu o face din prima a doua oara ii spui tu ca esti din provincie si ai vorbit cu el la tel si ti-a zis sa vi.
Cat despre disconfortul copilului asta este va fi suparat putin mititelul ca nu le face placere sa mearga la medic si va fi si obosit dar asta este. Incerci cum ajungi sa stai langa usa sa ii sari in ochi cand deschide usa.
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Ana eu zic inainte sa intri in cabinet sa il suni, sa ii spui ca ai ajuns si ca la tine e o situatie mai deosebita. De obicei el nu ia peste rand ci in functie de programari insa la tine e altceva asa ca incearca sa ii spui ca e agitat si asta ii face rau.

Eu la el merg mai rar pt ca ultima data cand am fost la spital venisera oameni si de seara ceea ce mi s-a parut o nebunie si am renuntat dar am plecat cu o raceala de nici acum nu ii mai trece lui fii-mea. Profesional am pareri si pro dar si contra.....Cred ca de prea multe consultatii o sa o ia razna. Pe noi ne-a tratat bine intotdeauna ca timp chiar a stat mult cu pitica si rade cu ea de fiecare data insa nu intotdeauna au fost eficiente tratamentele.

Danina Diana - strengarita familiei
Poze 2006DIDIUTZA
PETRECERE PAULA DIANA 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitia maria spune:

Si baietelul meu este pacientul dr.Stanciu .Eu nu as miza sa astept sa ma intrebe la cat este de aglomerat . As suna inainte de ajunge la cabinet si i-as reaminti , insistand pe boala copilului. Daca eu cu un copil sanatos as putea sa trec peste disconfortul copilului meu , la un copil bolnav de diabet, pe insulina , suspect de pneumonie si venit si din provinie nu se mai pune probema de disconfort ci este o urgenta care ar trebui sa o inteleaga si parintii care mai asteapta la rand.

Beatrice 8 sapt si Luca 22 iulie 2005
http://community.webshots.com/user/beatricemaria100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_miti spune:

Multumesc mult fetelor. Asa am sa fac, in momentul in care ajung la cabinet il sun si ii spun ca sunt in sala de asteptare. Sper sa fiu si eu la fel de multumita ca voi de dl dr. Eu am nevoie de urgent de un pediatru bun.....aici la noi am fost la o groaza, stiu sa prescrie antibiotic, acelasi de fiecare dta, fie ca este rosu in gat , fie ca este laringita. Plus de asta il simt eu ca nu este vindecat, dupa acea pneumonie, inca mai haraie putin in piept. I-am facut deja 15 flacoane de ampicilina cu gentamicina . ma asteptam sa fie ok, insa.......Si imi este teama si prin faptul ca este foarte vulnerabil, din cauza diabetului si glicemiile o iau razna de la orice fleac. Eu trebuie sa tin diabetul sub control ......

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela80 spune:

Am avut probleme grave cu fetita ,la 3 luni facea convulsi ,am fost internate ,au consultato multi doctori si toti ziceau ca fetita este sanatoasa dar nimeni nu-mi dadea niciun tratament care sa-o ajute sa nu mai faca convulsi ,dupa 2 saptamini de chin timp in care stateam 24 din 24 de ore si o pazeam ca facea convusi 2 pe zi ai mai ales seara.Eram disperati tot cautam si am dat de domnul Stanciu, am fost internate iar in timpul internari a mai facut 1 criza ,dupa 3 zile de spitalizare au gasit tratamentul necesar si de atunci nu am mai avut niciodata probleme si acum fetita are 1an si 2 luni.Mergem la control la dinsul din 2 in 2 luni .De cind am fost internate ne-a spus ca mai urmeaza sa mai faca un control la cap,si nici acum nu i-am facut , de fiecare data cind mergem la control ne spune ca peste 2 luni, si tot asa timp de 8 luni,deci sint monente cind ne dezamageste dar nu renuntam .MULTA SANATATE

Mergi la inceput