Dr. Stanciu
Raspunsuri - Pagina 4
felicia74 spune:
Noi am fost internate la sectia dumnealui si am fost multumite. E adevarat TOT ce ati scris aici.
Stiti cumva daca dr.Orzan (mana lui dreapta pe sectie) are cabinet particular? Ca si in ea am incredere, poate e mai libera totusi.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
monalac spune:
dr orzan e dr aceea tanara,blonda si cu ochi de culoare deschisa,care vine si te intreaba una alta despre copil,dupa ce te interneaza dr sranciu?
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by monalac
dr orzan e dr aceea tanara,blonda si cu ochi de culoare deschisa,care vine si te intreaba una alta despre copil,dupa ce te interneaza dr sranciu?
Wow, ce de detalii! Tanara - da, ochi - habar n-am, cam la 1,60, par saten mai degraba si cu ochelari, mai distanta. Fisa Ilincai a fost facuta de un rezident, e posibil sa se ocupe si ea de asa ceva.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
apisica spune:
Buna,
Voi cum mai faceti rost de programare in ultimul timp?
Eu il tot sun pe mobil si ba e inchis ba nu raspunde.
Voi suna joi la cabinet, dar deja pierd ziua de joi,nu ma va programa sigur in aceeasi zi, iar fata e racita si mucioasa din nou...
roxivan spune:
Eu l-am sunat 3 zile la rand ca sa ma programez si abia in a patra am reusit. Mai aveam putin si mergeam personal ca cabinet sa ma programez. Data viitoare daca nu raspunde din prima zi directia cabinet.
apisica spune:
pai da, dar mi se pare absurd sa ma duc la cabinet doar ca sa ma programez si apoi sa merg din nou la consultatie; suntem totusi in mileniul comunicarii rapide: telefon, internet, etc.
Cred ca o sa schimb macazul cu toata parerea de rau, dar nu e o solutie buna pentru mine sa sun 3 zile degeaba.
Avea dreptate cine zicea: prea multa reclama strica.
In ce priveste pretul si consultatia extrm de scurta, va povestesc ultima noastra "aventura" la pediatru...si nu cred ca voi fi off topic.
Ca sa vad cum e la alte case si sperand ca voi primi o consultatie de macar 20 min., am fost la o renumita pediatra la Medlife. La usa, coada ca la posta cand se impart alocatiile...copii peste copii. Ne vine randul, intram cu maldarul de ecografii, tomografii, rezultate analize,etc, hotarata sa expun esentialul in maxim 3 minute ca sa nu pierdem timpul; ashi! intr-o camera se dezbraca rapid copilul, vine d-na doctor, il suceste il invarteste, cantareste, masoara, emite opinii, si nu te lasa sa spui nici mrr. Fuga fuga se ia copilul se imbraca si tot alaiul se muta in alta camera pentru discutii, intre timp ce in camera precedenta un alt copil intra, se dezbraca,etc... Banda rulanta pusa bine la punct..
Evident ca mi-a spus lucruri cu care eu deja venisem in traista,astfel ca atunci cand am avut voie sa vorbesc, a fost mandra sa-si confirme parerile anterior emise. M-am simtit cumva ca la ghicitoare "vezi, doar ti-am spus ". Totusi, asta a insemnat pentru mine dovada unei diagnosticari corecte.
Totul a durat cat credeti? 10 minute. Pret: 65 RON. Deci uraaaa, am platit de data asta si mai mult pe acelasi tip de consultatie : pe fuga.
Un singur lucru as remarca in plus la final. Ce mi-a placut la d-na dr.la Medlife,a fost fair-play-ul. Ca sa ma exprim mai exact: mi-a zis ca ne asteapta cu placere oricand, dar chiar daca venim sau nu venim la ea, a insistat sa tinem cont de recomandarile ei pe termen mediu (6luni, 1an);parca mi-a pus zahar pe rana pe care altii pusesera sare...daca intelegeti ce vreau sa spun; este prima data cand indiferent daca exista urmatoarea vizita sau nu, mi s-a acordat atentie pe termen lung; pana la aceasta consultatie initiativa mi-a apartinut in totalitate: daca eu nu puneam intrebari despre o problema, aproape ca nu primeam lamuriri despre ce urmeaza sa fac, desi repercursiunile nu ar fi fost simple deloc; si vorbesc despre usor retard neuromotor, despre usoara craniostenoza, deci afectiuni importante; este strigator.
Sper sa alegeti esenta din ce am scris eu, fiecare insa aplica in functie de conditiile proprii.
Sanatate multa,
dianad spune:
Exista si medici de la alte spitale care pentru 60RON fac consultatia+fisa+recomndarile intr-o ora, au timp pentru intrebari si daca vii cu prea putine esti sfatuita sa faci un carnetel cu intrebari pana la urmatoarea consultatie.DianaD & Alexandru(12 aprilie 2006)
roxivan spune:
Apisica, ai dreptate, e nasol sa mergi pt programare, apoi pt consultatie la cabinet, dar eu pana acum am fost multumita de dom' doctor, chiar daca am fost consultati pe fuga, lista cu care am venit de acasa cu intrebari n-a ramas fara raspunsuri.
ana_miti spune:
Fetele care ati mai fost la dr Stanciu, am si eu niste intrebari. Joi dupa amiaza merg cu Alex la dansul , la cabinet. Am vb acum la tel si i-am spus ca sunt din provincie si vreau neaparat sa mi-l vada, pt ca acum doua saptamani a avut pneumonie si totusi eu cred ca nu este vindecat , mai ales ca are si diabet. Am intrebat de programare si mi-a zis ca cei din provincie nu au nevoie , sa vin intre orele 15.00 si 20.00 si il consulta. cat costa consultatia?
Acum va intreb eu pe voi, care ati mai fost? Cum sa procedez, astpet la rand, daca este aglomerat? va fi imposibil , pt ca nu va sta copilul. Sa intru in cabinet si sa ii spun cine sunt....cum vor reactiona ceilalti parinti care stau la coada.
Va intreb toate chestiile astea pentru ca venind din provincie va trebui sa ii fac insulina in masina copilului, sa ii dau de mancare la fel, sa car cantarul dupa mine, plus de asta el nu sta locului si va plange, lucru care nu ii face bine.
La ora 16.00 are o gustare , la ora 19.00 facem insulina. Glicemia vriaza si in functie de starea de spirit pe care o are ....
ce ma sfatiti sa fac si cum????????
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex
ana_miti spune:
Chiar nimeni nu poate sa ma ajute?
VA rog mult..............
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex