Mamici de sept-oct 2006 (87)
Raspunsuri - Pagina 3
lullabay spune:
Ileana slava Domnului ca esti bine...ciudat cu extrauterina...cred ca ai un inger norocos..odata cu extra ca nu ai patit nimic...si apoi ca ai ramas insarcinata,nu?Si eu am un ingeras undeva,,,noi nici acum nu stim de unde a aparut micutul..ca ne-am protejat mereu..si hop in ianuarie 2 liniute...si acum zic ca a avut personalitate inca dinaintea conceptiei :)))) avrut sa vina pe lume!!!Stefan al meu parca e ruda cu a ta fetita...nu doarme decat in brate si daca il pun jos mai mult de 10 minute nu sta adormit..am incercat toate metodele..inclusiv sa il las sa planga....nu rezolv nimic...asa ca am clacat si stau toata ziua cu el in brate...iar noaptea il iau cu mine in pat...asta e..o sa imi manance urechile mai tarziu...da nici nu pot sa il las sa planga la nesfarsit
mamici cu baietei am si eu o dilema-problema:cateodata testiculele lui stefan sunt ferme alteori mai flescaite..iar uneori testicul drept e mai mare decat stangul..m-am panicat putin..am citit pe net despre hidrocel,hernia scrotala..dar nu imi dau seama...mai este cineva careia sa i se para ca exista asimetrie intre testicole?
Roxana1..nu te supara ca iti zic..imi dau si eu cu parerea..nu o mai chinui..daca ea vrea sa manace atat..inseamna ca atat are nevoie..uite Stefan cateodata sta 30 minute la san alteori 5 minute..ei stiu cat au nevoie sa isi ia..si am citit ca uneori pot manca 20 ml alteori si 150 ml..plus ca au un ritm propriu de crestre..o luna cresc mai mult alta mai putin...copii nostri sunt mai destepti decat orice ar zice orice carte..stiu cat si cand sa manance..
Cineva (scuze ca nu imi aduc aminte)zicea ca apar lacrimile la 6 sapt?Pai la cat plange Stefan o sa ma inunde cu lacrimile :))
BBralukutza..pe marsupiu meu scrie ca se poate folosi de la 2 luni..eu inca nu l-am folosit dar cand implineste 2 luni sigur il voi folosi chiar daca nu isi tine bine capul...
Mephala paracetamol ai voie...asta dac te ajuta..pe mine doar paracetamolul ma ajuta
Stie cineva unde pot gasi pe net rata cum si-au luat fetele de la barza..adica centru de activitate unde pui bebeul pe spate si se joaca cu jucariile..stiu ca era undeva de cumparat pe net...da nu mai gasesc
Va pup si va doresc nopti linistite!!!!
Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
inni spune:
Carmen ia paracetamol pt. durerea de cap...incearca Panadol ca trece mai repede.
E admis la alaptare.
100%
Poze
Poze Ami
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
inni spune:
Ileana...ce sa-ti zic...bine ca esti OK si rezultatul a iesit bine. Dar nu inteleg deloc cum e cu extrauterina. Ce s-a intamplat cu ea ? S-a evaporat partial ? ...nu s-a putut dezvolta si s-a oprit din evolutie ? Sunt tare curioasa de a 2-a explicatie
Eu am gasit intreaga postare a acelei mamici....care pierduse copilasul...
Pt. ca m-a certat Nicolstoy ..nu va mai spun nimic ...am sa trimit pe mail-ul comun link-ul..cine doreste sa citeasca..sunt si amanunte despre boala respectiva...(pt. cultura generala).
Sunt si poze cu baietelul...o frumusete de copil..
Si oricum nu puteam da aici link-ul pt. ca este pe un site concurent
Of Doamne...
Am bocit pana acum.
Poze
Poze Ami
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
mexxa spune:
Buna dimineata...asa ca sa fiu prima ca bebe meu nu vrea sa doarma...cu sotu m-am luat la cearta si mi-a sarit si somnu...
Fetelor cu ce va ajuta sotii in cresterea copilului...ca lu' a meu ii este frica de tot ce ii spun sa faca ( hranit, schimbat pampers, imbracat, masaj, ragait samd )... ori e prea comod...off nu stiu ce sa zic...dar sunt putin dezamagita...Mi-as dori sa iubeasca si el aceste activitati care mie mi se par superbe....
lullabay crede-ma ca patutul il am in casa pe post de bibelou...Seby cand il pun in patut am impresia ca are ace...incepe sa tipe de mama mama....si in concuzie doarme cu noi in pat...asa ca nu esti singura.
inni daca se poate trimite si mie link-ul sa citesc...
Eu mai stau putin si merg sa imi fac o cafea...ca de dormit adio in noaptea asta...am mai si plans ca o proasta....adia am plans de ciuda ca eu visam la alt comportament...uff
_
mamica de ingeras lupatorpoze
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
mexxa spune:
Fetelor am gasit un link super interesant despre hernia ombilicala si inghinala..:
http : // www. parinti. com / Hernia_ombilicala_si_hernia_inghinala-articol-836.html.
Cititi si voi ca sa scapam de indoieli cu hernia asta...
_
mamica de ingeras lupatorpoze
mephala30 spune:
Mexxa, modifica la semnatura...ai scris 'lupator'...
Inni, Amarantina, multumesc pentru raspunsuri.
N-am luat nimic si m-am culcat (daca pot spune asa) cu o durere ingrozitoare. Bine ca a trecut!
Mi-ka, felicitari luptatoarei Alexia!
Inni, trimite-mi si mie pe pm link-ul respectiv. Mersi
Mexxa, merg sa citesc despre hernie.
Pupici la mamici si gravidutze.... si o zi usoara!
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
mexxa spune:
mephala30 multumesc...
_
mamica de ingeras luptatorpoze
GETY spune:
Buna dimineata! Chiar daca sunt cam zombie. Fetita a adormit tarziu aseara si vreo jumate de noapte s-a foit in patut. Am luat-o de a dormit cu mine in pat, sa o pot auzi cand se trezeste. Acum doarme, cred ca am sa ma mai intind si eu putin, ca tare ne e somn.
Mi-ka, multa sanatate puiutului tau in continuare.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (9 OCTOMBRIE 2006)
POZE MARIA DIANA
osna spune:
buna dimineata mamici si viitoare mamici,
noi am avut o noapte foarte grea dar macar am reusit sa realizam un mare lucru.l-am culcat pe matei la el in pat.de obicei dupa baita de la 8 ,manca il schimbam si adormea dus.aseara cum il puneam in patut la el se trezea desi la sot in brate dormea dus.toata poveste a durat pina la 1 azi noapte cand rupt de somn a binevoit sa doarma acolo unde l-am pus.acum de dimineata dupa ce i-am dat titi si ne-am jucat pe pat l-am pus iar in patutul lui si cu greu a adormit desi ochii i se inchideau
Mi-ka, felicitari pentru alexia-maria care este o dulceata mica,nascuta in aceeasi zi cu matei al meu.
va pup si va doresc o zi linistita!
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
adameasca spune:
'neatza! Ca la mine buna nu-i... De dormit n-am dormit ca si-a fornait mandra nasul toata noaptea, am facut cale intoarsa de la gradi cu Luk ca are gatul gatul plin de puroi, dar alte simptome n-are, gen febra sau altceva, medicul nostru pediatru nu e azi la cabinet, tre sa merg la altul... Si uite asa incepe un weelend "glorios" la noi.
Inni, hai sa-ti spun ce scrie pe concluziile rezultatului la biopsie: "Aspectele histologice descrise mai sus conduc la diagnosticul unei sarcini extrauterine, posibil ovariana, probabil rupta si perfect delimitata si resorbita". Interesant, nu?
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)