Cum va sarbatoriti ziua de nastere la birou?
Raspunsuri - Pagina 2

Stefana spune:
Eu am auzit la o prietena o alta varianta, care mi s-a parut excelenta: colegii strang bani si, in loc sa ia cadou sarbatoritului, ies cu totii in oras. Si sarbatoritul se simte bine si nu se mai streseaza sa cumpere sau sa faca prajituri si alte mancaruri, si nici colegii nu mai dau banii pe (de cele mai multe ori) pe o prostie sau ceva inutil.
Daca ai vreo colega mai apropiata, ai putea vorbi cu ea sa le sugereze celorlalti sa schimbe traditia. Sau daca nu, faci anul asta cum poti si dupa aia sugerezi tu asta.
La multi ani!
P.S. Esti nascuta in aceeasi zi cu mama mea
Poze
It's nice to be important, but it's more important to be nice

teo1970 spune:
de ani de zile eu imi iau liber de la serviciu de ziua mea, ca si de zilele copiilor;
nici nu ma gindesc sa-mi irosesc aproape intreaga zi in compania unor oameni straini; si-asa cea mai mare parte din viata mea stau departe de cei dragi, asa ca in astfel de zile prefer sa stau cu copiii, sa ies in oras cu ei, iar seara merg la un restaurant numai cu sotul

Ramonika spune:
mersi de idei. ma mai gandesc. oricum, cred ca o sa fac niste sandwich-uri cu cascaval si pastrama decat sa iau pizza.
o sa pun si muzica, mai in surdina...
Stefana - ar fi bine si asa cu restaurantul, dar de obicei lumea nu prea are chef sa iasa dupa serviciu, ca fiecare de-abia asteapta sa ajunga acasa. iar in timpul programului nu vrea seful.
Ramonika

Comi spune:
Daca nu mai vrei sa servesti pizza, poti cumpara mancare de la o cantina studenteasca (ori cea din Puskin, ori cea din Targusor ... mancarea este buna si la una si la cealalta). Nu te intreaba nimeni daca esti student.
Avantajul e ca mancarea e buna, ieftina, si ... nu e pizza
Dezavantajul e ca trebuie sa mergi tu pana acolo sa o cumperi si sa o aduci, nu mai vine nimeni cu mansina sa livreze (ca la pizza). Dar iei un coleg cu tine sa te ajute :)
Poti pregati doua platouri cu aperitive (cascaval, preprate din carne, legume, salata de vinete, rosii umplute etc.) de acasa si apoi felul 2 niste snitele cu cartofi prajiti si o salata de la catina (asta e un exemplu doar: noi asta am luat de la cantina din Targusor la ocazii din astea si au fost excelente). Prajituri ori iei tu ceva din oras, ori faci tu una rapida si usoara acasa (cum ar fi tort de mere sau negresa)
Iar boxe ... nu pot sa cred ca nu ai un prieten care sa-ti poata imprumuta niste boxe de calculator pentru cateva ore si un CD cu muzica :)
La multi ani!
Petrecere frumoasa!

Comi spune:
Mi-a mai venit o idee:
Nu stiu daca ai fost vreodata la Pizza Pazzo. E vizavi de Iulius Mall, pe partea dreapta (cum mergi spre mall), langa parcarea aceea mare de langa cladirea Univ. Tehnice (nu stiu ce facultate e acolo).
La Pizza Pazzo au pizza foarte buna (dar tu nu vrei pizza), insa si celelalte feluri de mancare sunt gustoase. Pot sa-ti recomand clatitele umplute cu ciuperci si cu cascaval deasupra. Sunt excelente si satioase. O salata de rosii (care merge cu clatitele) poti sa faci si tu de acasa.
Avantajul e ca ti le si livreaza (ca pizza)
Ia-ti prietenul intr-o seara si mergi la Pizza Pazzo (seara e o atmosfera romantica acolo, e cel mai dragut restaurant pe care l-am vazut ... lumanarici peste tot, pe pereti sunt poze cu Iasiul vechi, semiumbra si merita sa mergi acolo cu prietenul ... singurul lucru ce ma deranjeaza e fumul de tigara), comanda ceva din meniu si vezi daca-ti place. O sa vezi ca portiile sunt mari si preturile nu sunt exagerate.
Acum nu intentionez sa fac reclama la Pizza Pazzo, nu am nici un interes. Pur si simplu e restaurantul nostru preferat.

Lorelai spune:
hop si eu, desi am o presimtire ca mi-o iau in barba.
eu nu sint de acord cu petrecerile la servici. o prajiturica in lunch room mai e cum mai e, dar muzica? vin? sint de parere ca daca vrem sa petrecem mergem in oras sau acasa. daca colegii sint apropiati, ii poti invita frumusel la tine, seara, dupa program si petreceti in voie cu muzica si tot tacimul, cu sef sau fara sef.
in plus, eu intotdeauna am urit ceva facut din obligatie. daca nu ti-ar cumpara cadou te-ai mai agita?
eu cred ca atitudinea sefului tau e corecta. serviciul nu e loc de petrecere. vrei "atmosfera faina"? gaseste alt loc. parerea mea e ca el e asa nu pentru ca e scotian, ci pentru ca e profesional. asta e atitudinea corecta a unui sef.
na, ca am zis-o. acum sariti cu roshiile.
Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****

iriale spune:
quote:
Originally posted by Lorelai
hop si eu, desi am o presimtire ca mi-o iau in barba.
eu nu sint de acord cu petrecerile la servici. o prajiturica in lunch room mai e cum mai e, dar muzica? vin? sint de parere ca daca vrem sa petrecem mergem in oras sau acasa. daca colegii sint apropiati, ii poti invita frumusel la tine, seara, dupa program si petreceti in voie cu muzica si tot tacimul, cu sef sau fara sef.
in plus, eu intotdeauna am urit ceva facut din obligatie. daca nu ti-ar cumpara cadou te-ai mai agita?
eu cred ca atitudinea sefului tau e corecta. serviciul nu e loc de petrecere. vrei "atmosfera faina"? gaseste alt loc. parerea mea e ca el e asa nu pentru ca e scotian, ci pentru ca e profesional. asta e atitudinea corecta a unui sef.
na, ca am zis-o. acum sariti cu roshiile.
Subscriu.
P.S. La Multi Ani!

szivarvany spune:
Cu riscul sa dati cu pietre ... la noi la birou e kef de kef cu fiecare ocazie. Cine e sarbatorit aduce mancare (salate, chiftele, snitele, tot tacamu`), dulciuri si bauturi de tot soiul de la sucuri la alcoolice. Si se incepe dupa program, pe la ora 7 seara, se da muzica la maxim. Nici nu va zic pana la ce ora mancam, bem si dansam
La aceste chefuri (noi suntem aprox.15 colegi in birouri) ne putem aduce si perechile. Daca se nimeresc si sefii, se mai merge si in alte localuri unde ofera ei
si unde mai e deschis
Daria & Giulia (2004 08 16)