Cum va sarbatoriti ziua de nastere la birou?

Cum va sarbatoriti ziua de nastere la birou? | Autor: Ramonika

Link direct la acest mesaj

fetelor, as vrea niste idei despre cum as putea sa imi sarbatoresc ziua de nastere la birou. la noi este "traditia" asta sa puna toti colegii bani si sa ii ia un cadou sarbatoritului, iar sarbatoritul serveste colegii cu ceva.

sa va dau mai multe detalii: noi suntem 10 colegi. 6 lucram in acelasi birou si 4 in altul, in alta parte a orasului. avem si o sala de sedinte in care sarbatorim chestii de genul, sau chiar in birou, desi peretii is de sticla si se vede de pe hol.

ceilalti care si-au sarbatorit au cam mers pe acelasi "model", adica: pizza din oras, niste prajiturele din oras si ceva de baut: suc, bere fara alcool sau vin, daca se face dupa amiaza spre sfarsitul programului, ca nu se bea la birou. in rest, atmosfera nashpa, fara muzica, ca nu avem muzica la birou. toata atmosfera naspa e din cauza sefului nostru, scotian de vreo 60 de ani, care e destul de rigid si sever.

cum as putea sa schimb aceasta asa zisa traditie? sa fac sa fie mai faina atmosfera. nu imi spuneti sa fac fara sef, ca nu se poate, el fiind cu noi mereu in birou. la restaurant nu imi permit sa ii invit. nu as vrea sa fac nici prea mare cheltuiala, dar nici sa fie prea saracacios.

ce ziceti? ceva idei?
multam fain

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

La multi ani!

Pe langa tratatia de rigoare pentru destinderea atmosferei incearca sa pui muzica, de ziua ta iti poti permite chiar daca seful tau este un tip scortos. Linistea totala e stresanta iar muzica va relaxa atmosfera.Alta idee nu am in acest moment. Petrecere frumoasa

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Aici, de exemplu, cine isi aniverseaza ziua, trimite inainte de pauza de cafea un email tuturor colegilor in care ii invita in bucatarie la o cafea si o prajiturica.
Si toti ne strangem in pauza acolo, chiar daca zilnic se intampla asta acum nu va lipsi nimeni, servim cafea, prajiturele, cate un paharel mic de vin de Porto, asta e traditia este un vin tare tare bun, chiar daca suntem la birou un paharel mic nu face rau si in felul asta putem da noroc, se canta la multi ani , se fac fotografii, care sunt trimise ulterior pe email tuturor si puse pe server in sectiunea Aniversari, sa le poata vedea toata lumea.
Cam asa se intampla la noi.
Poate ti-am fost de ajutor si ti-am dat o idee.

La multi ani, sa fii fericita si sper sa iasa cum vrei tu!

Cu mult drag, Nana.

Pentru Barbye-una dintre noi, Trebuie sa ajuti!!!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ziua mea va fi pe 27, vinerea viitoare, deci mai am timp sa ma pregatesc. nu prea avem muzica pe calculator, nici boze nu avem la calculatoare numai un tip are boxe la laptop.
oricum, ideea e ca as vrea sa nu mai servesc pizza, ca toti ceilalti si as vrea sa fie atmosfera mai destinsa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Chiar daca e cam frig afara, ai putea sa iti inviti colegii in week-end la iarba verde sau in curtea unui prieten, la un gratar. Zici ca nu sunt prea multi deci cheltuiala nu ar fi prea mare (zic eu din experienta). Poate asa ar fi mai destinsa si poti pune muzica cata vrei chiar dintr-o masina.

Daca tot iei pizza pt toata lumea de ce nu vrei sa ii duci in oras la pizzerie ca tot banii aia ii dai dar acolo faci ce vrei tu.

Ca si muzica eu zic sa faci rost de ceva scotian ca sa ii placa si sefului. Iar ca mancare poti sa schimbi pizza cu niste aperitive mai speciale si vinul cu un cocktail facut de tine la fata locului cu mai putin alcool, suc si lamai verzi. Da bine!

Alte idei n-am in conditiile in care nu vrei o cheltuiala prea mare (si te inteleg).

La multi ani si sa gasesti cea mai buna solutie sa va simtiti bine!

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Imi iau o zi libera!

PS: La multi ani!!!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

quote:
Originally posted by CristinaT

Imi iau o zi libera!

si asta e o idee!
la noi din fericire atmosfera e misto. noi sarbatorim in birou. in oras iesim numai de ziua sefului, irlandez, si ala de vreo 60 de ani. din fericire e un tip foarte de treaba, si ne trateaza ca pe niste colegi, nu ca subalterni.
daca tot nu te decizi sa iti iei zi libera, scoate-i la o cofetarie sau la un pub, e mai putin formal si costisitor ca la restaurant.
La multi ani, si distractie placuta!

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenaA spune:

Iesiti la pizza in oras dupa program. De ex la MammaMia (sper ca nu e reclama) mi se par preturile ok, si doar n-o sa-si comande lumea de baut cele mai scumpe wisky-uri, eventual comanzi pt toti vreo cateva sticle de vin si atat, cine mai vrea ceva sa-si ia singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by CristinaT

Imi iau o zi libera!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

cool!!!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

multumesc de raspunsuri.
Cristina - ar fi cam prea "evident" sa-mi iau zi libera, mai ales ca oricum colegii mi-ar lua un cadou si m-as simti prost sa nu servesc cu ceva. macar daca pica sambata ziua mea era o chestie, ca nu lucram, dar asa vinerea...
presupun ca muzica ar face ceva diferenta. oricum, seful serveste ceva si merge inapoi in birou destul de repejor, cam cel mult jumate de ora sta, ca fiind in timpul programului, vezi draga doamne, sa nu puerdem timpul de munca. si sa stam dupa program, nu le-ar conveni colegilor mei, mai ales vinerea, cand toti se grabesc sa plece acasa pt weekend.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Pai...io as aduce de acasa niste boxe,sau as vb cu alt coleg sa le aduca si le-as pune.Daca seful comenteaza ceva,spui ca le aveai la tine si te-ai gandit sa mai destinzi atmosfera.Cat despre pizza...nu e rentabil deloc.De banii aia cumperi aperitive:cascaval,salam,masline,kaiser...ma rog,ce vrei tu.Mai ales ca nu sunteti asa multi,nu spargi pusculita asa tare.Cat despre bautura,eu l-as intreba direct pe sef daca imi permite sa aduc un vin la masline...sa alunece mai bine pe gat.Daca nu vrea..nu vrea..dar ma gandesc ca poate nu te refuza chiar de ziua ta.

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput