Cirese de Mai-Iunie 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 13
adib spune:
Nic Cel Mic si mama lui
nu v-a inghetat nasul? 13 grade?!?!?! un radiator electrica ceva?!? sau nu aveati nici gaz nici curent?
o singura noapte in viata mea am dormit intr-o camera in care a inghetat apa intr-o cana pe masa. de cite ori imi amintesc ma trec fiori.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by adib
Buna dimineata
Varsta Raluca
Adi nici la mine nu se deschide, cu toate ca albumele tale celelalte se deschid.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
virgi spune:
Cami si Carmina - felicitari pentru mama si tata.!!!! Va simtiti deja parinti in toata regula.
ralucis spune:
Buna dimineata! Pt cine vrea sa vada, am mai pus cateva poze noi incepand de aici:
http://family.webshots.com/photo/2446195410094600528rYlROF
Bine ati venit fetelor noi, speram sa se mai inscrie si celelelate mai "timide" care nu au indraznit inca. Noi suntem bine, si la noi in casa e frig, dar am bagat de doua zile un calorifer electric in priza, in asteptarea caldurii promise de la stat... Referitor la servetelele umede de care zicea Virgi, nici eu nu am resuit sa gasesc unele fara miros, a, ba da, unele de la huggies, dar erau asa de fragile, ca mi se parea ca sunt de fapt un carton imbibat in apa, asa ca am renuntat. eu sunt din ce in ce mai nemultumita de servetelele si scutecele pampers, serv sunt prea umede si miros urat, iar scutecele nu mai absorb, ba trece pipi prin ele, ba chiar kk, de-i ajunge ilincai pana la ceafa. la servetele cel mai bine ma impac cu nivea sensitive, nu sunt nici umede asa si nici mirosul nu e de detergent ieftin.
cu somnul, noi suntem (deocamdata!) fericiti, doarme pitica de la 11 pana la 8, ceea ce este mai mult decat multumitor. ma gandeam, insa, la programul de masa zilnic, ca vad ca la unele dintre voi este respectat cu acuratete, pai la noi nu e asa, uneori vrea sa manac edupa 4 ore, alteori dupa 2, deci cam aiuristic.
magda, ai mare dreptate cu hainele, in afara de cateva magazine care sunt scumpe, restul hainelor, cu parfum turcesc si chinezesc din ala ieftin( ca mai sunt unele turcesti sau chinezesti chiar dragute, da' pe alea tre sa le cauti cam mult) mi se pare ca sunt oribile, apogeul fiind tighelurile si imprimeurile sclipicioase, paietele, zorzoanele si poliesterul folosit din abundenta pentru, vezi Doamne, a infrumuseta aspectul bebelusilor nostri. nu spun cate din acestea am primit eu de la rudele de la tara, dar le-am facut frumos pachet si le-am dat mai departe unor copii amarati.
adib spune:
poate merge asa
http://new.photos.yahoo.com/adib4900/album/576460762327761299/photo/294928803373326320/1
Varsta Raluca
doroti_5 spune:
quote:
poate merge asa
http://new.photos.yahoo.com/adib4900/album/576460762327761299/photo/294928803373326320/1
Varsta Raluca
Merge!!Era pus 20% inainte in adresa!
Ce dulce Buna dimineata!
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
cocutica spune:
Adi am putut vedea poza Ralucai. E superba, sa va traiasca si sa va bucrati de ea!
Un
pentru Raluca din partea Elenei.
Cocutica si Elena(4 iunie 2006)
adib spune:
multumim pt rabdare si aprecieri.
Varsta Raluca
camelia.t spune:
quote:
poate merge asa
Varsta Raluca
Mergeeeee si e tare dulcica!!!
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei