Cirese de Mai-Iunie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by mikiion
Acum ma trec toate gandurile negre. Oi fi avand un copil cu hiperactivitate? Ca operatia de apendicita sau diabetul de sarcina nu or fi ramas fara urmari.... sau de la vaccinul pe care l-am facut pe 10??? E asa de furios si trage de jucarele si urla efectiv de furie........Ca s-a speriat mama la telefon cand l-a auzit. Dar nici ca adoarme....
Mint, adoarme cand in plimb pe afara. Sau cand e in scaunul de masina....Dar nu pot sa stau toata ziua pe afara....

Si ca sa puna capac la toate ieri am facut si o criza de stomac sau de bila, iar azi sunt asa de slabita ca nici sa cobor cu el pe afara nu sunt in stare.....Il astept pe tatic sa se duca el cu el.Ca sa ma culc un pic.

Mihaela( o mamica deprimata) si Marc banditzel.

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Mark

Incearca sati pastrezi calmul pantreu ca ei simt foarte bine ce stare de spirit ai tu.Da ca nare zine sa stea cu el macar putin nui prea bine.Imi pare rau ca treci prin asa o situatie, da poate macar cind tati are liber il mai lasi cu el si tu te odihnesti, iti revii si incepi cu noi forte.
Mai ales daca alaptezi, Inaioana zice ca tre sa fii cit mai calma, odihnita si binemincata ca sa fie si copilul asa.
Dar ca e nervos poate mergi la medic, eu stiu ca nepotica mea tot era nervoasa si i sa prescris fenobarbital, a mea fata nu a avut asa ceva(ptiu ptiu ptiu) si nu am avut nevoie.
Fina lu soramea stiu ca lua ea valeriana in pastile ca sa se calmeze fiusu, tot alapta si ea si el era nervos.
Astai tot ce pot sati zic eu, da sa nu te apuci singura, mai bine consultate cu un medic.Si daca acolo nu ai posibilitate sa ajungi la un medic poate intreaba mamica ta in Romania de vreo unul ce si cum.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nastad

MIIKON, capul sus, o sa treaca si astea!
Onitza, cand era de varsta lui Doruletz, papa si apoi adormea singurica.Acum doarme singurica , in camera ei, noi stam cu ea doar pana cand adoarme.
Doruletz e altfel de copil, nu dormea ziua nici sa-l pici cu ceara, asa ca n-am avut ce face si am inceput sa-l legan pe picioare.Ziua doarme foarte putzin , insa noaptea nu avem probleme.
Nu stiu ce sa zic,poate e prea obosit cand incerci sa-l culci, mai patzim asta din cand in cand cu Doru .
Eu itzi doresc succes si nu dispera!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Doinita a mea fata tot doarme putin ziua si eu cred ca anume de asta nu se trezeste noaptea.

BOTEZ
foto Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Adi nu merge link-ul.

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare ciresici!!!

Noi iar am avut 2 zile de vacanta..ca asa e aici...niciodata nu se munceste o saptamana intreaga.

Doroty - primul dintisor i-a iesit la 4 luni si 2 sapt. iar cel de-al doilea la 5 luni fara o zi. Cel mai bine e sa lasi asa cum ai trecut tu ( 5 luni ). Suntem si in asteptarea celor de sus care cred ca vor iesi cat de curand. Pupam dulce

DianaR - Timmea este superba. De unde atat par??? Ce i-ai dat sa pape...ca vrem si noi.

Ama - frumoase poze. Are mami deja un baiat mare..Si e tare frumusel.

Diana79 - Am vazut pozele cu printesa mica... frumoasa. frumoasa frumoasa. Aveti motive serioase sa va mandriti cu asa fetita. Sa stii ca si Luana papa foarte putin. Niciodata nu depasim 120 ml...dar papam foarte des...iar de cand ne-am intors..m-a terminat..nu si-a revenit cu fusul orar..si papa cel mai mult noaptea.

IulyP - La Multi Ani!!! spunem si noi cu putina intarziere. Dar iti urez din tot sufletul sa fii fericita.

Miti - eu abia am revenit din romania..si vreau sa-ti spun ca am avut un soc. Pentru bb am luat doar lapte..restul am considerat ca le gasesc acolo. Ei, uite n-a fost asa. Nu stiu ce fel de pampers folosesti tu acolo...eu aici folosesc Huggies..insa ce-i de acasa sunt foarte prosti. Mi-am murdarit patul de cateva ori. Apoi am luat Pampers..ceva mai bunicei insa au un miros de dezinfectant care mie personal nu mi-a placut. Am folosit si Happy..care sunt foarte grosi..iar calitatea lasa de dorit. Si cum n-am stiut ca pot lua la bucata sa-i incerc...am luat pentru fiecare cate un bax....
Servetelele umede sunt toate parfumate. Nu gasesti fara miros..si a trebuit sa cumpar batiste s-o pot sterge la gurita.
Nu gaseti solutie de spalat biberoane..ci doar de sterilizat..Eu am folosit-o o singura data..am clatit apoi biberoane de-am innebunit..si tot miroseau a dezinfectant...lucru care a deranjat-o pe Luana..ca n-a vrut sa mai pape din ele...si de aici am intrat in altele. Biberoane Dr. Brown's n-am gasit acolo..am incercat alte trei tipuri de la sensiblue, si nu s-a putut acomoda cu ele, pur si simplu nu vroia sa manace din ele. Am pus si le-am fiert pe cele vechi..cateva ore...pana am scapat de miros. Si uite asa mi-am petrecut eu concediul..facand teste.
Hainute am gasit..nu de foarte buna calitate..dar gama este foarte variata..ai de unde alege. Insa tot ce e bun..e mult mai scump..decat aici. Iar viata in korea e mai scumpa decat in Canada.In concluzie..te sfatuiesc sa-ti iei cu tine strictul necesar. Acasa nu gasesti chiar tot.

Si noi am inceput asa un soi de diversificare. Aici se recomanda sa nu scoti nicio masa de lapte pana la 6 -7 luni.SE merge pe ideea ca bb nu poate consuma alimente care sa-i asigure toate vitaminele de care are nevoie. Si intre mese..ii dau cateva lingurite de pasta de orez..pregatit de mine ( nu fulgi din comert), cateva lingurite de fructe ( piersica, mar, banana), si seara aproape de culcare cateva lingurite de piure de legume. Lapte papam cam 1 l in 24 ore. Apropo de borcanele..am intrebat acasa la sensiblue....cere-i treaba cu ele??Ce credeti ca mi s-a spus. "Se vand foarte bine dar nu va sfatuiesc sa-i dati copilului asa ceva. Cum credeti ca un produs cu un termen de garantie asa de mare, poate fi un produs fara conservanti.

wow cat am scris..si mai aveam..dar ma opresc.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by magghyc

Noi nu avem cu ce ne lauda in mod deosebit, nu stam in fund, nu ne dam de-a dura, nu zicem nici mama si nici tata (impartial copil, dom'le!), deci nimik de raportat...
Da uite ca totusi azi a mancat singur un biberon...evident, jumate a ajuns pe el, asa ca nu stiu daca il mai las, dar a facut si el ceva notabil,pupe mama pe el de smecher...
Apropo, noi in casa avem acum fix 15 grade. Voi???

dovada:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/detail?.dir=/21cbre2&.dnm=cd90re2.jpg&.src=ph

Magda, mama de Nichita (9 mai 2006)

Bravo baiat.Felicitari.Si a mea il tine si papa singura il mai scoate, apoi inapoi in gura.La noi e incalzire autonoma si sotul meu a crescut mai mult in racoare, da eu nu, si acum am motiv ca avem fata si tre sa fie cald(noi stam la socri si el face economie), da ma cert rau pentru caldura cu el.

BOTEZ
foto Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Diana79...am scris in acelasi timp cu tine.

Nu stiu ce sa-ti mai spun in plus..de ce am scris. insa eu data viitoare imi iau tot: lapte, pampers,servetele umede, solutie de biberoane, biberoane mai multe, dispozitivul de curatat in nasuc si urechiuse care mi-a lipsit si acasa n-am gasit, cremele si pudriera pentru bb..asta daca nu vrei sa faci teste. Bubchen-ul de aici nu este nici pe departe cel care se gaseste in romania, Johnson la fel ...as mai lua o masina de uscat rufe..daca ar fi posibil.
.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Nastad,
Azi noapte am avut 13 grade.
Am tremurat de frig la propriu, ceea ce nu mi s-a mai intamplat de mult.
Noroc ca am dormit cu Nichita, si m-a mai incalzit el pe mine
Oricum, sunt disperata.
Urasc sa dorm in frig!
Ziua nu mi se pare deranjant, stau cam 6 ore afara cu Nic, dar noaptea a fost criminal...

Virgi,
Cand ai fost aici ai incercat si servetelele Pampers Sensitive ? Nu am o obsesie cu ele, dar am senzatia ca miros altfel decat ar trebui si sunt dezamagita pentru ca asteptam de mult sa apara si in Romania..si uite ca au aparut si miros cam ciudat, a solutie chimica...

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

camelia.t
imi pare rau.
eu am incercat si am reusit sa intru.poate daca ai rabdarea sa mai incerci ...

mikiion
ce repede se instaureaza frica. daca copilul e prea linistit ne speriem. daca e prea agitat tot ne speriem. stai calma. Raluca prefera o singura jucarie care e din plus si aduna toate scamele din jur, motiv pentru care mami a legat-o intr-o punga. de atunci ne luptam nervosi sa rupem punga. deci motivele de enervare a copiilor sint diverse si deloc anormale. asa ca stai linistita.
numai bine.

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Aseara iar mi-au luat curentul, dupa ce am postat mesajul cu Banditzelul! Fetelor, Ildy, Gabi si Ama, va rog sa nu va suparatzi daca abia astazi, dupa ora 14.00, fac publica intrarea cireshelor voastre in Club
Acum sunt la servici, iar lipsa yahoo. Magghy, am retinut, Razaciosul Nichita va fi Nic cel Mic

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Magda - hmm..asta nu mai stiu. Dar de la Pampers..am folosit unele intr-o cutie verde de plastic, si unele la pachet de plastic ( un verde mai deschis) ( foarte parfumate), nu cred ca erau cele mentionate de tine. De la Happy unele intr-un platic albastru inchis. Unele intr-o cutie galbena, Dalin ..dar erau foarte subtiri, exagerat de umede si foarte parfumate. Oricum am testat peste 5 sortimente.

Cat despre temperatura de 13 grade pe timpul noptii..eu as fi ingrijorata. In conditiile astea a racit Luana. E bine sa pui ceva de incalzit..bb nu trebuie sa doarma intr-o incapere unde temperatura este sub 18 grade. Mare grija. Inhaleaza aer rece.

Mergi la inceput