Aspirante optimiste, peste 35 de ani (5)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

il mai cheama si brailadeci e Braila Mihaitrecut acolo,acum am vazut si eu!!! e seful de la gineco 2
si nu si-a schimbat nici programul,vad...dar suna pt programare musai,e destul de ocupat,in schimb e un dragut/finut si mai ales stie ce spune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

miki draga mea, ia de la mine un pup dulce, sa stii ca iti doresc sa iesi cit mai repede de...acolo....de cite ori nu am fost si eu....dar, cu fetele de aici si cu sprijinul sotului meu, m-am redresat relativ repede de fiecare data.
ca nu ajuta cu nimic sa fii in butoi...crede o patita .
fericirea mea a venit dupa un trat intensiv de flori(eu mi-s colectionara de plante) si dupa o excursie la mare, relativ scurta dar...fructuoasa. asa ca...liniste in suflet si in pat, tratamente naturiste cit se poate(vad ca nu prea ati urmat trat pe care l-am facut eu) si....sint locuri multe la odisee.....va astept!
nasha, pup dulce si pe tine, nu te mai simti asa batrina iubita, ca nu merita. iti arat eu prietena mea, care, la 41 de ani, a nascut(si prima sarcina) gemeni. sanatosi si frumosi. SE POATE FETELE.
va bintui cit de poate de des, ca vad ca sinteti cam abatute pe aici, nu imi place deloc.
IULIA 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

si, sa nu uit, poate va era dor:
pt. azi : FERICIREA ESTE CU VOI, LASATI-O SA IASA. NU VA FERITI DE EA.IULIA 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Iulia multumesc pt pupic. Esti o dulce. Incerc sa ies dar nu stiu dc voi reusi. Acum s-au adunat prea multe si am cazut de tot. Tu nu ma stii asa ca iti enumar cateva : sotul cu azoospermie si nu vrea sa inghita nimic si nici dr nu-i plac,... posibil chist hematic cu endometrioza la mine pt care tb sa fac un eco sapt viitoare la LD dar nu pot ajunge, .....el e plecat mereu si chiar dc ar avea ceva gigei tot nu am reusi,.... tb sa fac FIV+ICSI cu prelevare de gigei prin biopsie testiculara dar la Giulesti unde as fi vrut sa fac esecurile se tin lant,... la Szeged nu ma descurc cu limba si cred ca nu au banca de sperma la care sa apelez in caz ca nu se gaseste nimic la biopsie (am pus o intrebare la FIV in Ungaria dar nu mi-a raspuns nimeni). As mai continua dar ma opresc aici.
Tu intra si mai pupaceste ca ne faci bine. Stiu ca-ti placea sa mai compui cate o strofa (sau te confund?) Miidepupici.

Nasha sun luni dar nu cred ca poate sa ma primeasca marti. Dc nu reusesc aman o luna si ma duc la LD tot in z 11.

Dj_mamuca esti o dulcica dar tot baba sunt.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

IULIA, stralucesti toata si arunci si spre noi raze calde! Sarcina usoara in continuare, sa vii cu vesti bune mereu!

Miki, dar nu gasesti tu un ecograf cu sonda la un medic ginecolog in toata Craiova? Pe fat-frumos de ce-l ocolesti, e chiar asa de slab ca medic, nu ai incredere? Nu e bine sa te lasi prada atator indoieli, eu stiu ca vestile au fost proaste in ultima vreme, dar zau ca asa nu se rezolva nimic. Hai poate o iesi soarele si pe strada noastra intr-o zi, numai te rog eu nu mai fii asa trista!

Cami, sa-ti ajute Dumnezeu! Sa vii cu o veste buna ca uite, avem tare nevoie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Avalon sper din tot sufletul sa vin cu vesti bune si sa mai ridic un pic moralul pe aici!
Miki-miki pai se poate sa cazi asa in butoi?! Vezi, de aceea nu voiam eu sa mai intru pe forum o vreme, stiam ca la FIV sunt mai multe nereusite decat succese si pana nu de mult imi faceau la fel de rau, ca si tie acum! Acum vad ca m-am "calit" si nu mi-am pierdut deloc increderea in sansa mea!
Faptul ca cele mai multe din fetele care scriu pe forum au facut FIV la Giulesti si majoritatea nu au reusit, nu inseamna ca nu sunt mai multe reusite acolo - pot fi foarte multe care nici nu au auzit de forum sau care se limiteaza doar la a citi, fara sa scrie! Si asta nu inseamna ca nu vei reusi tu! Fiecare dintre noi are sansa ei!
Personal sunt foarte multumita de cum a decurs totul acolo, pana acum nu am ce sa le reprosez, iar daca nu voi reusi nu sunt ei vinovati, ci pur si simplu nu ar fi sa fie. Si as incerca tot la ei daca ar fi sa fac tot FIV + ICSI. Numai daca as vrea neaparat sa fac cu transfer de blastocist, diagnostic preembrionar ( analiza genetica a embrionilor inainte de ET ) sau vreo alta metoda care nu se practica in Romania m-as orienta in alta tara.
Hai capul sus, ca o sa iasa soarele si pe strada ta!
Multumim Iulia pentru buna dispozitie si optimismul pe care incerci sa-l aduci printre noi!

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:



Mikishor,scump...sper sa nu te fi influentat eu cu nimic in ceea ce il priveste pe vaduva ,o spun pentru toate fetele acum,asa cum ti-am spus-o decit tie,precizez ca e numai parerea mea: are aparatura,probabil se pricepe la IA,spun probabil pt ca eu nu am facut,dar din pacate problemele grele de infertilitate il depasesc,asta nu inseamna ca nu iti poate face un echo pt chist si sa iti explice,e destul de dragut la modul acesta,ba chiar tin sa iti spun ca prima mea vizita la el a durat o ora si ceva incit disperasem toate fetele de la usa...dar nu pot sa il iert pt nenorocitu' meu de stafilococ ,cind i-am aratat anal de la Panmed a zis ca epidermitisul nu are nicio legatura cu cel alb-de fapt e acelasi lucru si nu pot sa uit ca Piticutzului nici nu i-a pomenit de laparo,ar fi taiat-o clasic ...oricum ca m-am lungit rau,parerea mea este ca nu se compara experienta lui braila cu aparatura lui vaduva,asta e parerea unei veterane care a trecut cam pe la toti medicii din cva
Iulia nu ma simt mama batrina,nu imi simt anisorii de loc...pai dc io's batrina Iliasca ce sa mai zica? hai ca sint si modesta si inconstienta,nu

sa nu ma turnati lui 'fat-frumos' ca io tot mai fac o incercare cu o instilatie la el,ca de hsg-uri la nr.1 m-am lasat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

zisa_Cami multa bafta, sa iasa cu multi ochisori FIV-ul asta!
IuliaBraila multumim pentru incurajari!
Fetelor nu deschide nimeni un nou capitol?
Daca vreti deschid eu...







Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna fetelor,
Eu iau o pauza de data asta de forum, pentru aproximativ o saptamana, apoi intru sa va povestesc cum a fost. Oricum, nu am de gand sa stau in pat mai mult de 3 zile. tuturor!
Ioana multumesc mult! Si tie multa bafta, daca faci testul luni sa fie cu ochisori!


Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

quote:
Originally posted by Avalon

... si mie mi-a dat una care e mare specialista in IAS-uri cu antibiograma in mana ceva pt candida care nu ar fi avut niciun efect pentru simplul motiv ca nu continea nimic de pe antibiograma.

Avalon , poate ca voiai sa spui antifungigrama ci nu antibiograma, pt. ca antibioticele de pe antibiograma iti tratau eventual un microb si nicidecum candida si dr. a procedat cum nu se poate mai corect. Deci, sa fie clar, ANTIBIOTICELE CONSTITUIE HRANA PT. CANDIDA. Nu putea sa-i dea de mancare candidozei, cum s-ar zice, prescriindu-ti un antibiotic. Ala ti-l dadea pt. infectie.

Mergi la inceput