Irigator (marci,preturi)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu cand am avut probleme, mi-am cumparat de la farmacie un irigator de unica folosinta, cu o solutie antiseptica in el.
prima data am folosit solutia lui, iar apoi am folosit ceai. pentru cateva zile de tratament a fost bun, si nu era foarte scump.

32 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

O sa intreb la farmacie sa vad ce spune de irigator de unica folosinta, avand in vedere ca-mi trebuie pe termen scurt (sper eu!)
Oricum multumesc de raspunsuri la toata lumea!

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvya spune:

hey.Am si eu o intrebare legata de acest irigator tantum rosa.Am avut si eu cateva pb,ca sa nu zic multe si am folosit si as vrea sa va intreb cum il dezinfectati voi? folositi vreo solutie anume?
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

eu am folosit si modelul ala clasic, gen vase-comunicante, care mie una mi se pare cumplit de greu de folosit si ca atare nu l-am mai folosit deloc... sa tii vasul ala undeva sus, cu o mana, in timp ce cu cealalta te ocupi de canula... bleeeeeaaaah !!! foaaaarte complicat, ce sa zic!

anul asta, cand a trebuit din nou sa fac un tratament, am descoperit irigatorul mirena, o minune- minunata! daca cumva cantitatea de (doar?!) 500 ml pare prea mica, il poti foarte usor umple de doua ori, nu??? oricum, foarte-foarte comod de folosit, nici gand sa ma intorc la beleaua aia de dinainte!

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE SA LE FACI?

Mergi la inceput