Irigator (marci,preturi)

Irigator (marci,preturi) | Autor: Anuska

Link direct la acest mesaj

Stiu ca-s de mai multe feluri: cu un fel de pompita, cu un vas si furtun......
Tipuri, marci, preturi....
Care e mai practic?
Orice detaliu e asteptat.

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa

De la botezul Teodorei

Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

irigatorul nu se foloseste decat atunci cand faci un tratament, nu se foloseste pe spalaturi vaginale zilnice, si nici macar lunare, distruge flora vaginala... alte cateva subiecte despre irigator...

dupa...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54840&SearchTerms=irigatorul
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50333&SearchTerms=irigatorul
irigator

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Pentru Barbye - una dintre noi...ajuta si tu!
Tine aripioara asta, voinice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Stiu ca nu se folosesc decat at cand ai pb (pe care le am!), am citit tot ce se putea despre ele,cum se folosesc..... am citit linkurile oferite si altele gasite cu motorul de cautare, insa nicaieri n-am gasit tipuri,marci sau preturi(doar una singura: Tantum Rosa!)! Pe mine asta ma intereseaza, nu discutii daca e bine sau nu sa faci spalaturi vaginale, sau cand sunt indicate!

Doar ce-mi puteti recomanda ca marca si pret! Asta ca sa nu apelez neaparat la opinia unei farmaciste! Doream sa-mi spuneti ce-ati folosit (ca marca) si daca merita banii. La fel care-i mai facil si practic de folosit. Imi pare rau daca subiectul a mai fost mult discutat, eu cautam doar informatii strict despre irigator!

De la botezul Teodorei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

buna Anuska,

e a treia oara cand incerc sa postez un raspuns la mesajul tau si sper ca de data asta sa reusesc.

Cand am avut si eu probleme cu un tratament mi s-a recomandat de la farmacie irigatorul de la Tantum Rosa (ca fiind mai scump decat celelalte, dar cel mai bun)

Sper sa nu amuze pe nimeni descrierea mea, dar ea ar arata cam asa: e un butoias roz care se poate plia ca un acordeon. La capatul butoiasului se insurubeaza un dispozitiv lung, care are in capat pe tot diametrul lui, niste orificii prin care iese lichidul.Butoiasul e usor de tinul in palma, pe verticala, si pe masura ce apesi pe el se jos in sus, butoiasul se pliaza iar lichidul iese prin orificiile respective.

La mine a fost prima data cand am folosit asa ceva, si, cu toata stanjeneala initiala, mi s-a parut foarte practic de folosit.Asa ca eu ti-l recomand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ECMI spune:

Si eu recomand tot Tantum Rosa.

Maria si Ilinca
La plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili81 spune:

Si eu tot Tantum Rosa am. Mie mi se pare ok, nu-mi trebuie altceva. Am dat vreo 250.000 pe el acum doi ani jumatate.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/liliana_ignat/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alebazi spune:

Mie, ginecologul meu (care e tare cunoscut in oras) dupa ce ma tot consulta si-mi zicea ca nu ma "curat bine" m-a intrebat de care folosesc. Cand i-am spus ca Tantum rosa (la recomandarea unei doamne dr.ginecolog), mi-a zis ca e frumos dar nu este eficient deloc. Si asa este. Si eu ma bucuram ca acesta era mic si frumos.
Dar mi-am luat din acela mai ieftin (6 RON), alb, cu furtun si canula si deja se simte. Adica spala bine, domne. Cu celalalt "nu ajungeam nicaieri" (are canula mai scurta si are si rezervor mic de 0,5 l).
De aceea sunt pentru cel normal (nu stiu ce firma il face),chiar daca este mai incomod (nici nu stiu pe unde sa-l ascund cand merg la baie).
Si am auzit pe multe tipe carora le-au fost recomandate acestea normale.

Sanatate multa, Anuska.

dinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Eu am folosit cu succes Tantum Rosa dupa ce-am nascut (vaginal). N-am facut nici o infectie.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Multam' de informatii.......Se pare ca Tantum Rosa scrie pe mine!

De la botezul Teodorei

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

Dar pina la urma e voie sa faci spalaturi interne? Ca mai peste tot scrie ca nu sunt indicate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Buna,

Mie doctorul mi-a spus sa recurg la irigatii doar la nevoie si doar daca imi spune el pentru ca nu sunt bune, afectand flora vaginala.
Eu am cumparat Opalgyne (are acelasi compus chimic ca si tantum rosa insa este deja preparat, deci lichid). Acesta se vinde deja in irigatoare de unica folosinta, fiecare mic irigator avabd canula deja plina cu substanta antiinflamatoare gata preparata si dozata pentru o utilizare. Mie mi s-a parut foarte igienic sa irigator de unica folosinta.
Insa nu stiu daca Opalgyne se gaseste in Romania, eu l-am luat din Franta fiind in trecere, pentru ca nici in Begia, nici in Franta nu se comercializeaza Tantum Rosa.
De asemenea, irigatorul Tantum Rosa este OK, usor de folosit.

Bafta multa si nu face spalaturi "dupa ureche" pentru ca nu sunt bune.

Moira

Mergi la inceput