Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,gravidute 142
Raspunsuri - Pagina 9
nikole spune:
Offfff, eu am semne clare de rushi, sunt ziua 23, si uite asa mai trecu o luna...am si programare in doua ore la dr gineco, sa vad ce-o zice.
Incepem investigatiile...va pup, si va doresc mult noroc, sa se prindala noi toate...
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
mirella76 spune:
Treziti-va!....
Laura Ioana a anuntat ca vine barza!....
S-a spart gheata, se va deschide mamici de iulie-august 2007
Alo....Nu e nimeni pe aici?....
pupici
mirella
mi_a spune:
Mirella, am aflat si deja am felicitat-o! Am inceput ziua f. bine , chiar daca mi-au dat putin lacrimile de bucurie! Euimitor ce legaturi se creaza intre noi , chiar daca nu ne cunoastem decat prin intermediul DC. Laura , sa iti dea DD o sarcina usoara si sanatos!
ancadragoman spune:
Am aflat de Laura si am felicitato.I-am zis sa ne i-a si pe noi cu ea.
anca
http://www66.rockyou.com/slideshow-create.php?instanceid=41662922
Laura Ioana spune:
Mirella m-am emotionat asa de tare, ca era sa uit sa anunt aici la Endometru, unde am petrecut foarte mult timp anul trecut!
Cum ziea Mirella am un test pozitiv, sunt foarte fericita, dar si speriata in acelasi timp! Am nishte emotii cat casa, imi tzatzaie de frica, pana ma duc la dr si vad samburelul, voi fi belea
Noela sa-ti traiasca nepotica
Fetelor sper ca gheata s-a mai ciobit un pic si sa veniti multe, chiar toate, la Odisee
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
felicia_ spune:
Laura Ioana, felicitari inca o data! Astept confirmarea "oficiala" si te trec pe listuta, da?
Turturica, si eu imi iau uneori temp mai tarziu, de multe ori am avut 37,4- 37,7 , deci nu e relevanta, asa cum iti spunea si Noela! Sauo iei dimineata, sau nu o iei deloc...
Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye
irlandeza spune:
Azi sunt Z 21, si merg la testul de sange. Si tot azi primim rezultatul de la spermograma. Doamne ajuta sa fie OK.
Noi 2 singurei
irlandeza spune:
OK mi_a , intru mai pe seara , acum merg la test si apoi la servici.
Va pe toate.
Noi 2 singurei