Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,gravidute 142
Raspunsuri - Pagina 8
mi_a spune:
Eu sunt f optimista luna asta !! Sunt z18 , ma dor putin sanii, ma duc mai des la WC si am o TB super! (v-am trimis TB pe luna asta la pag 4 , parca) Ce parere aveti? Sa sper?
Laura Ioana spune:
Fetelor, daca nu-mi vine CM-ul pana maine, am de gand sa fac un test. Mi-am luat Barza. E bun?
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
sheherezada spune:
Foarte bun!Hai ca-ti tin pumnii si poate da Dumnezeu si-ti vezi visul implinit.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
chivutamonica spune:
Z 35-nimic de obs. ...dar am mai avut in iulie o asemenea prelungire {38} si de aceea stau ca pe spini.
in august -a fost de 28 si acum iar ma pune pe ginduri aceste prelungiri dar numai de cind am facut trat.nat.mi s-a intimplat asa ceva.
shehe,doamne ajuta sa fie cum spui tu.
Anca,la tine nu mai stiu ce sa zic cine stie ce dereglari ai facut si tu dar stai linistita poate o sa fie bine luna urmatoare.
Laura ,succes si doamne ajuta!
Fetelor dragi va ,pe toate.MONI
ancadragoman spune:
Chivuta eu sunt surprinzator de linistita.Imi fac constincioasa testele,mananca sanatos si cu drag si spor(sper).
Nici eu nu stiu ce este la mine cu dereglarea asta ca este prima data cand mi se intampla.
Pupici
anca
http://www66.rockyou.com/slideshow-create.php?instanceid=41662922
chivutamonica spune:
Anca,spor la,nu te lasa fata mea draga,inainte cu DD.
Shehe,mai tine-ti barbatelul pe acasa,leaga-l de pat.
ancadragoman spune:
Eu aveam ganduri de si cand sotiorul meu a ajuns acasa avea ditamai febra(si nu ca era el incins din alt motiv decat de raceala).Si in loc de facut bb am facut frectie.
anca
turturica spune:
fetelor, care dintre voi ma puteti lamuri cu temperatura? noelaaaaa, pe unde umbli?
Sa va zic pb mea: nu-mi iau temperatura dimineata, ca-s prea adormita la ora la care ma trezesc. Stiu ca-n principiu temperatura luata seara nu prea are relevanta, insa eu am niste temperaturi de ma crucesc:
z 18 - 37.4
z 19 - 37.4
z 20 - 37.6
sa indraznesc sa-mi fac vreo speranta sau n-are nici un rost sa ma stresez cu luat temperaturi seara?
ancadragoman spune:
Cred ca trebuie luata dimineata ,iar daca nu are importanta momentul poti sa incepi sa te crucesti ca astea sunt TEMPERATURI...
anca
noela_carmen spune:
tuturica, pen'ca mai strigat am venit. am schimbat trafaletul cu tastatura ca de... doar sunt o "duamna".
deci:
TB luata in alt moment al zilei decat dimineata la trezire, NU ARE NICI O RELEVANTA!!!
in rest nu te speria, temperaturile nu sunt alarmante, e chiar foooarte bine ca esti" fierbinte"...intreaba-ti sotul daca nu ma crezi...
pup toate,toate fetele,sunt intr-o perioada ceva mai aglomerata, dau cu var, de ieri am o nepotica de 3.6 kg...am o graaaamada di treaba. dar seara mai dau o raita pe aici inainte de culcare.
numai bine tuturor.
meda!!!!!!!!!???????????????