* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (20)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Nope...vad ca nici asa nu merge....zau ca nu mai inteleg nimic
Hai ca v-am zapacit destul...noapte buna si pupicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Ia uitati cum e la noi afara
Kim, pai daca alta treaba nu am ... fac globuri. Ies mai scump daca le-as cumpara, dar deh, is facute de mine. Le poti vedea in albumul decoratiunile mele
Al meu sot e intr-o goana nebuna in delegatia asta si afacerea cam tine de el. Asa ca nu va avea timp nici macar sa viziteze Montreal-ul. Ca sa nu spun ca acest client e la mama naibii, la o ora juma de Montreal. Tu ai fost tare draguta si apreciez mult.
Poli, pai crezi ca nu stiam ca portocala e alergogena??? ca m-am si gandit sa stau cu ochii pe pielicica ei sa vad de o reactie. In schimb popoul e rosu-rosu si fierbinte. Mi se rupe inima. Mama tampita ce am fost .
Ile, saru'mana mult de link. De-abia astept sa ma pun pe citit.
N-am nimic impotriva daca nu mai uram la multi ani la fiecare luna. Ca nu as vrea sa se supere cineva pe mine daca uit sa urez puiutului. Si imi amintesc ca si pe alte forumuri au fost discutiile astea, cum si cu pozele. Ca vezi Doamne nu s-a comentat "vaaaai ce scump sau stiu eu cum a fost copilul tau". Si eu ma uit la poze si uit sa fac comentariile. Asta nu ins. ca nu vizionez pozele sau ca nu-mi sunt dragi copiii. Spun asta ca as vrea sa tinem cont si de acest aspect. Sa nu apara discutii mai tarziu. Fiecare le vede cand are timp si daca pofteste le comenteaza. Daca nu, sa nu ne suparam. E bine?
Dar noua ne putem ura, daaaaa? Nu de alta dar acusi vine ziua ta. Si musai o urare. Iar tu sa nu uiti sa aduci sampania.
Mihaser, link-ul tau fusese verificat de moi. Dar cica nu aveau cartea aia. Oricum multzam mult ca fusesi pe faza.
Ah, am trimis si eu o poza cu Mamzel Farfuzel la Galeria Eroilor. Sunt curioasa in cati ani o aparea.
Fug ca fac spaghete cu carne tocata si simt ca nu sunt prea coerenta in ganduri.
Pe maine

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

...nu mergea linkul mai devreme...
Deci haideti sa vedeti cum a adormit piticu'la masa si dati sa vedeti si alte poze mai mult sau mai putin haioase.

Ciuf, chiar a nins la voi? Frig e si la noi dar nu chiar asa. Pacat ca nu ne intalnim de data asta, dar poate avem noroc alta data cine stie...

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

wow Ciuf ce misto decoratiuni!!! unde ai invatat sa faci asa ceva? Globurile acelea colorate cu snur sau globul cu perle albe mi-au placut cel mai mult.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

kim, ce-mi plac sosetutele alea in dungi colorate. Alicia seamana la obrajori cu Iulia mea . In ultima poza (DSC00927) ... acela e un bouncer sau un leagan?
ciuf, deci la voi a venit iarna . De-abia astept sa ninga si aici, macar nu-i vremea asta de cacao ... ba soare, cald ba frig de nu mai stii cum sa imbraci si copiii astia.
Si eu sunt de acord cu propunerea lui Ile pentru ca nu intotdeauna-mi amintesc sa felicit bebeii si nu vreau sa se supere vreo mamica.
Va pupacesc, merg la alta tura de scos de mucisori. Apropo, fetele care ati folosit Batista bebelusului ... si bebeii vostrii plang asa groaznic cand faceti operatiunea? Ca mie mi-e o groaza de fiecare data sa m-apuc sa i scot ca de-abia o calmez dupa din plans. Ma gandesc ca n-are ce sa o doara ... dar totusi, de ce plange asa rau?

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Ile...mai noteaza un pro...ca nici eu nu reusesc sa intru zi de zi si sa nu omit pe careva si sa supere...
Ciufarina...de acord cu tine cu pozele...sunt convinsa ca multe dintre voi v-ati uitat la pozele noastre si fara sa comentati, asa cum de multe ori mi s-a intamplat si mie...
Deci...fara suparare...

Poli...de dat peste cap cu leaganul nu are cum, doar ca, in functie de cum se schimba centrul de greutate, se lasa si el...a zis hazbantu' ca face el cumva ca sa nu se mai intample asta, pentru ca daca, de ex., se lasa prea mult in fata are toate sansele sa pice in mufarina...si asta mi-ar mai lipsi...oricum nu o lasa chiar de capul ei acolo sus...
KIm...super decoratiunile...vad ca si tu ai rabdare la buchiseli dintr-astea...of unde or fi tineretile mele cand aveam si io...

Fug acum...intram mai tarziu...

--------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

De acord cu propunerea lui Ile si sa stiti ca si eu m-am uitat la poze de multe ori fara comentarii, toate sunt simpatice, fiecare in felul ei, precum si toti bebelusii sunt scumpi, dar mi se parea ca ma repet sa tot spun mereu ca le-am vazut si ..eu nu sunt asa mesterea la vorbe, asta e!
Ciuf, tu faci si globuri..asa mi-ar fi placut si mie sa fie cand eram copil..parca-as fi intr-o carte de povesti, dar eu nu stiu daca o sa am rabdarea si priceperea sa fac asa pentru Ana..unde mai pui ca la "lucru manual" toata lumea avea media 10, numai eu aveam 9..si cand mi-a impletit bunica fularul in clasa a Va, bineinteles ca nu m-a crezut nimeni ca l-am facut eu..amintiri din copilarie iscate de globurile lui Ciuf..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Alina, mi-a facut si pe mine sa-mi amintesc de scoala generala, de orele de "educatie tehnologica"= lucru manual. Pai, eu, era sa raman corigenta la lucru manual, nu-mi placea sa fac fuste, mileuri, sorturi de bucatarie si o puneam acasa pe mama sau pe bunica-mea sa mi se faca. Ma duceam cu ele si profa ma punea sa-i arata cum le-am facut si luam 4. La sf. trimestrului eu umblam cu plocoane pe la profa sa ma treaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Ile, eu sunt de acord cu ce ai spus tu.

Mihaser,tie si lui Cristian.

Ciuf, felicitari! Chiar te pricepi! E super globul argintiu cu stelute! Mama, deja aveti zapada! Sper sa avem si noi zapada anu asta, ca tata deja aranjeaza sania de cand eram eu mica. Sunt curioasa cum o sa reactioneze Darius cand o vedea zapada.

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Må bucur ca ,in mare, sinteti de acord cu propunerea mea,menita sa simplifice oarecum situatia.

Ciuf,nu ma mai mir ca esti asa mestera dupa ce mi-ai zis ca tu ai pictat\desenat\aranjat camera lui Luca.
Må uitam la globuletul acela facut din perlute albe si ma gindeam "mamååå,treb sa fi muncit la asta ,nu gluma", ca sa vaz pe urma si comentariul tau la poza respectiva "cel mai muncit".

Polixeni,esti f draguta si imi place mult cit de finutz esti machiata in pozele de la party.
Nick e bestial in costumasul alb cu rosu si cu papion.
Prefera romance sau grecoaice?
In ceea ce priveste brinza,a scris Mariana o reteta de brinza facuta din lapte praf Nan.
Dar daca ii dai iaurt, de ce mai trebuie si brinza?
Eu nu ma prea stresez cu brinza, ca nici aici nu se gaseste brinza ca in romania.

Kim, Alicia ca intotdeauna o frumoasa si o dulce(are si cu cine semana).
Poza in care e imbracata in rochie rosie, mi-a adus aminte ca avea si Viv o rochie de care uitasem, asa ca azi am imbracat-o si pe piciulika la rochita

Micaalsa, eu nu stiu daca voi pricepe vreodata cum aveti curajul sa folositi asiratorul ca sa trageti mucisorii.Nici nu vreau sa ma gindesc ce s-ar intimpla in cazul in care ar ceda "batistuta" aia.
Dar stiti voi mai bine ce faceti.

Aalina2003,si eu sint bita la "lucru manual".Acum 2 ani ma apucasem sa-mi fac niste cipicei de linitza ,si mi-a luat o luna sa-i termin, asta cu ajutorul soacra-mii,care trebuia sa mai corecteze si greselile facute de mine.
Am inceput si un fular,si e in aceeasi faza si acum

Catrinutza, fii atenta cu mierea aia ca nu e de glumit.Nu degeaba e interzisa pina la 1 an.

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput