Mamici de ianuarie - februarie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Pepsi felicitari pentru noua sarcina!
Sa dea Dumnezeu sa fie bine de data aceasta!

Sabina 25+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Alinatxa, ca si A.Alina, te sfatuiesc sa te apuci de-acum! Eu sunt in zugraveala si nu vrei sa stii ce praf si mizerie se face si ce nervi iti faci cu muncitorii! Si mai ales ca trebuie tu sa te ocupi am inteles...cu copil nou nascut..mmm..cam greu..

Fetelor, eu chiar nu va inteleg cu superstitiile astea...pai nu e mai bine sa stii tu ca ai luat ce vrei tu si de ce bani vrei si ce-ti este util decat sa te lasi pe mana altora? Din ce mi-au povestit prietenii cand e bebe mic nu prea mai ai timp sa alergi si multi intra in panica ca nu au ce le trebuie..Eu sincer prefer lucrul facut din timp de mine si nu cred in nici o superstitie de acest gen!! Babisme, numai babisme!!

Catalina, mergi mama singura la cumparaturi..

Aventura 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

uraaaa, am terminat pe ziua de azi cu mutatul.

maine e o noua zi.
Am citit tot, Michelle sper din tot sufletul sa fie bine.
Catalina stai linistita ca eu de o luna colind magazine;le si ma uit ca vitelul la poarta noua si nu cumpar nimic spre disperarea vanzatoarelor.
In rest vad ca sunteti bine.
Noi avem probleme mari ca eu nu sunt in stare de nimic si al meu a intrat in vrie si ar vrea sa fiu Speedy Gonzales. Rezultatul :

Va pup

sraluca27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Sara buna,burtici!

Azi am fost si eu toata ziua plecata si sunt tare bucuroasa ca am reusit sa fac tot ce mi-am propus.
Bb-le meu are acum si carut si vanita...ce mai tot ce trebuie.Am luat si maruntisurile care-i mai lipseau.Acum pot sa stau linistita.
Mi-am mai luat si o pereche de pantaloni de gravi...facuti in Romania.

Aiska,bine ai revenit!
Nu ne-ai spus de ce ai lipsit atat?ca ne-am facut griji pentru tine.
Alina,am vazut pozele...super apartamentul,sa-l stapaniti sanatosi!
Aelita,tare mi-a placut camera lui bb.Iubesc verdele si eu.
Catalina,si al meu era superstitios la inceput,dar eu nu i-am spus nimic si am mers singura la cumparaturi.Sa nu-ti spun ca acum el e ala care se agita mai tare.Eu zic sa mergi singura cu listuta si sa nu-i mai spui nimic.
Michelle,eu zic sa stai linistita ca nu-ti faceau ei analize ce nu se fac la gravide...si nu in Viena,poate ca daca stateai la sat se mai intampla.Eu am incredere ca totul va fi bine,doar ca asta e stilul lor sa nu se pronunte pina nu-s siguri.
Curaj,iubita!
Liuda,hai ca te astept la raport...ce-ai mai cumparat?
Gabriela,la kg sunt exact ca tine...acusi fac si eu 80,dar macar stiu ca de la dulciuri mi se trage.
Dunga maro o am si eu,dar pe piele...deci nu e din puf.Nu stiu care e semnificatia,dar o am.

Hainute bb

Dana 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Fetelor, trimiteti-mi si mie parola comuna va rog! Am mai cerut-o dar cred ca a trecut neobservat...vreau sa-mi incarc si eu niste pozici in albumul comun si sa vad ce articole interesante ati mai pus voi pe link-ul comun.

Eu stau deja de 6 zile numai in pat si ma simt mai bine...contractii rare si disparate..sper din suflet sa mi se mareasca colul la loc. Bebelina mea e super energica, ma inghionteste din toate partile, abia astept sa merg sapt viitoare la Iosup sa o vad iara, cred ca are deja un kilogram.

Duminica viitoare vom boteza gagalicea unor prieteni, nu stiu cum voi face fata. Oare voi putea sta in biserica pe scaun? N-am mai vazut pana acum la vreun botez ca nasa copilului sa stea pe scaun, dar cred ca o voi face eu, n-am voie sa stau prea mult nici in fund, daramite in picioare...sper sa fie bine!
Sarcini usoare in continuare si multa sanatate!

Ruxi 27+ si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Povestea nasterii

Concediu vara 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Michelle,abia asteptam sa apari cu vesti. Mai e un pic pana luni...stiu ca defapt mai e o vesnicie pt tine,dar trebuie sa fii tare,sa gandesti pozitiv! Sigur ai sa ramai aici pe lista,sigur ai sa ne povestesti despre nastere si despre fetita ! Sa nu te gandesti la altceva! Va fi totul bine,suntem aici zeci de mamici care ne-am rugat si ne rugam pt tine si fetita ta!Luni sa ne spui vestile!
Catalina,solutia pt nervii tai e sa ajungeti la un consens.Pana la urma ,las-o asa,decat sa faci cu nervi si cu reprosuri,mai bine nu mai lua nimic si cumparati dupa nastere.Ar mai fi o solutie,sa discuti cu el,dar calm,si sa ii explici ca tu esti in starea in care esti si sa incerce un pic sa te protejeze,ca nu e cazul de mofturi si de mutre acre.Iti inteleg crizele ,si e normal sa simti asa .Ai grija de tine si de bebe!
Alina,margaretele sunt florile mele preferate.Dar nu am vazut nicaieri o asa mocheta.Eu nu cred ca am sa pun,abia am eliminat covoarele si potecutele din casa ,spal mai bine asa solul.
Nici eu nu ma apuc de bagaj.daca e sa nasc la 7 luni,il trimit dupa ce am nevoie,sau trimit pe altcineva,si mi le aduce intr-o ora-doua.
Hainele,daca in luna a noua nu o sa mai poti,poate ti le spala si calca mama ta,si ti le aduce asa.
Ckristina e gravida!!!Felicitari!!!!!
Alinatxa,cum ai sa te descurci cu bebe si cu zugravitul in camera? Se va face mult praf,miros,apoi curatenia de dupa.Eu am zugravit toata casa inainte..defapt am ramas insarcinata in timpul zugravelilor :)) ca la final nu am mai fost in stare sa termin toata curatenia.Oricum,stiu ca aveam praf de la racait si frecat peretii si in fund.Si am zis ca NU MAI VREAU ALTA ZUGRAVEALA IN URMATORII ..NU STIU CATI ANI!
aiska,stai foarte bine cu kilogramele!! bravo!

despre superstitii : mai e in vreo tara superstitia asta de a nu lua hainute dinainte? de curiozitate.Logica mea functioneaza cam asa: daca in alte parti ale lumii nu exista superstitia asta,si copiii au tot ce le trebuie din timp,ar insemna ca statisticile sa spuna ca prin partile alea de lume pierderile de sarcina sau intamplarile nefericite la copii sunt intr-un numar foarte mare fatza de regiunile in care nu se practica asta.Ori asa ceva nu exista.Atunci,pe ce baza au scos babele din nou o chestie de genul asta,sa nu iei nimic inainte ca se intampla ceva rau?

sraluca,felicitari ca te asezi la cuibul tau!
ruxi,e foarte bine daca te refaci cand stai in pat! inseaman ca ajuta! stai cumintitca in continuare!
Ce treaba ai tu cum stau celelalte nashe? Tu stai pe scaun !E nashul acolo care sa faca fatza situatiei.Si daca vezi ca pe scaun incepe sa te doara ceva,NU REZISTA!,te duci frumos in masina si te intinzi pe bancheta din spate.iei pe cineva cu tine.

Azi am fost dupa carut si acolo m-au luat durerile de spate si ma cam strangeau pantofii,am luat unii incomozi,si nu m-am putut concentra sa ma decid si sa aleg.Asa ca am cascat ochii,am vazut preturi,si atat.Al meu ca hai,alege,pe care il luam ,il luam azi,si eu am zis ca AVEM TIMP!ma doare spatele,ma mai gandesc,mai venim si alta data .
Am mai colindat si la mobila,am colindat si pe acolo,m-am uitat la o canapeluta pt camera copilului.Inca nu stiu daca sa iau canapea sau pat de o persoana.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Neata!

Sunt prima la cafeluta! Cam devreme, dar simt ca mi-am facut somnul, nu ca noptile trecute.

Aiska, ne pare bine ca ai revenit, nu stiam ce s-a intamplat.

Aelita, eu cred ca nici in Romania nu este aceasta superstitie in toate regiunile. Eu am copilarit in Ardeal si pe bunica nu am auzit-o cu prostii din astea, de fapt spunea clar ca nu crede in nimic decat in Dumnezeu - nici un semn, nici o superstitie. In Moldova lumea nu cumpara, cica daca ai bani cumperi intr-o zi tot. Eu una ma abtin. Ieri am cautat de am innebunit ceva gros de iarna si nu am gasit ABSOLUT nimic. Eu am niste fixatii si pana nu gasesc ce vreau nu renunt. Stau sa ma gandesc numai cat timp mi-a fi luat sa gasesc o cadita de baie pe gustul meu. Sotul clar nu-mi lua, ma astepta sa ies din maternitate , ma ducea si in brate daca era cazul, numai sa vad eu daca imi place.

Apropo de ajutorul sotului, se prevaleaza de faptul ca sunt pretentioasa si greu de multumit si nu face nimic pentru casa, nu cumpara si nu decide singur nimic. Acum ma asteapta sa termin cu ultimul examen ca sa facem curatenie in casa. Ce tehnica buna are!

Amaya, si eu am fetita (nu e fff sigur totusi) - nu am cumparat si nici nu voi cumpara nimic roz. Cred ca voi adopta tactica ta sa-i anunt pe toti acelasi lucru. Mai greu va fi cu nasa copilului, care e si nasa noastra de cununie, dar voi plasa subtil informatia. Daca fetita va semana cu mine bruneta ca pana corbului, imainati-va cum i-ar sta: ca o cioara in roz.

Daconst, bravo tie ca ai cumparat tot ce ai nevoie. De fapt in Germania e si greu de crezut sa cauti ceva si sa nu gasesti, mai degraba gasesti ceea ce nici nu cauti! Nicaieri nu am mai vazut asemenea abundenta si diversitate de lucruri pentru copii.

Eu carucior tot nu ma decid daca si cand sa cumpar. Pana la urma cred ca voi lua unul care are si scoica pentru transportat copilul cu masina. In ianuarie sigur nu ies cu caruciorul la plimbare, va fi prea repede dupa nastere si daca mai e si gheata... Scoica mi-ar trebui insa am auzit ca nu-i bine sa-l pui in ea din primele zile ca spatele nu-i sta drept. In timp ce americanii nu-ti dau voie sa iesi din spital daca nu le arati ca ai venit cu scoica. Nici eu nu stiu ce sa mai cred. Exista scoici in care copilul sta cu spatele drept?

Gabriela S, ti-am vazut papusica din burtica, e o dulce si o frumoasa.

Ruxi, ti-as raspunde la fel ca si Aelita. Poate nasul sa tina copilul in brate la botez, iar tu stai pe scaun.

sraluca, sa va fie de bine in casa noua si sa va poarte noroc. Pana una alta spor la treaba, o sa faceti voi pe toate. Nu te enerva pe sotul tau, asa sunt barbatii, o sa-i treaca. Nu-i obisnuit sa nu se poata baza deloc pe tine.

Ckristina, daca ne citesti, felicitari!!!!!!!!!!!

gata, va astept sa va treziti si voi! Eu voi avea cafeaua in cca 5 minute, am auzit ca s-a trezit sotul

criss 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Buna dimineata, burticoaselor!
Michelle, o sa fie bine!
Am mai pus si eu trei povesti. Calitatea nu e foarte buna, dar daca mai vreti, mai pun. Eu le-am descarcat de pe ODC; puteti incerca si voi...
Pupici la burtici!

Loredana 24+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna fetele, am venit si noi de la biserica, si hop pe net sa vedem ce mai ziceti.
Va multumesc pentru sfaturi si intelegere, ehe, daca puteam io sa ma plimb cat vreau si sa merg singura, discutiile astea nici nu aveau loc. Dar avand in vedere ca stau mai mult in pat si in foarte putinele dati cand ies, nu ies singura, va dati seama ca nu aveam cum sa fac. Nu as vrea sa prejudiciez binele lui bebe totusi ca sa umblu io de nebuna dupa haine, nici chiar asa.
Maine mergem la medic, sper sa ne faca eco si sa fie bine, cine stie, poate imi da si mie verde la mai multa plimbare. Lua-le-ar naiba de scari ca din cauza astor 3 etaje nu pot io sa ies mai des ... .
In orice caz, hai sa va zic ce dobitocenie infinita mai facu Catalina aseara (nu de alta, dar ca sa mai aveti pe cine beshteli). Fiind io acasa singura, sambata seara, ce sa fac, ce sa fac, hai calare pe forum si unde credeti voi ca ma opresc (bine, cautam mesajele unei anume fete), la durerea unei pierderi de sarcina. Bai stau si io si ma uit la mine, oare cum se face ca citesc atatea zeci si mai bine de mesaje de la fete care au fost gravide fara grija, au nascut bebei bine mersi si nu se lipesc de mine. E, da-mi unul din ala in care s-a intamplat ceva cu bebe sau s-a nascut nu stiu cum sau alte alea, ca mi se lipeste de creier cu Poxipol. Bai sunt culmea, aseara bineinteles ca dadui numai peste povesti care ziceau ca au facut nu stiu cate eco si nu stiu cate analize si bebe s-a dus din cine stie ce caz. Horror ce sa mai. Va dati seama ce frumos am visat io azi noapte. Am inceput chiar sa ma gandesc sa dau laptopul inapoi de unde l-am luat si sa ma mai las de net ca e clar ca nu sunt sanatoasa.
Voi mai cititi povesti din astea? Cum va afecteaza? Cum contracarati efectele?

Hai ca va pupa nebuna de serviciu

Cata 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Putina miscare azi...
Ruxi,am trimis PM.
Catalina...vorba Liudei:tu nu esti sanatoasa.
Sa nu te superi pe mine,dar eu nu-ti citesc nici tie mesajele cind vad ca incepi cu chestii mai nasoale.Sincer,imi pare tare rau si fara sa vreau ma pun in situatia aia nasoala...asa ca mai bine nu-mi fac rau singura.Vreau sa fiu optimista ca bb va fi bine.

Aelita,despre superstitii,vreau sa-ti spun ca doar in Ro exista atatea.De asta am si preferat sa nu le mai bag in seama.
M-am mirat ca aici gravidele nu stiu de pofte?cum iti explici???
Deci nu exista asa ceva...e doar mintea noastra bolnava.

Criss,asa e cu oferta aici...gasesti de toate,doar ca e diferenta de preturi.De asta prefer sa mai umblu putin sa caut ce vreau la preturi mici,cit mai am timp.

Despre hainutele de iarna,eu i-am luat un sac care are maneci si gluga si e tare gros.Mi s-a parut practic si calduros.
Eu il voi scoate pe bb afara,din a doua zi,daca nu e chiar ger.
Pentru transportul de la spital am landou si e ok.
Voi cumpara si scoica de masina pentru cind merg la cumparaturi sau prin oras.Despre forma ei,cred ca sunt testate si facute special sa nu-l afecteze pe bb la spate.

Hainute bb

Dana 28+

Mergi la inceput