Mamici de ianuarie - februarie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

HELLO FETELE,
Daconst please trimite-mi si mie parola cu pricina ptr ca eu nu o am....am activat pm-ul sau adresa mea de email este naomi_creamy@yahoo.com
Am fost ieri in vizita la doctor ptr ca eram prea deprimata si trebuia sa imi iau portia de energie si buna dispozitie.Am crescut mult si suntem foarte bine.
pup

22+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

kateryna, mi-ai dat niste emotii!
Fiu'miu implineste 2 ani cand eu voi fi in 29 de sapt. Asta ar insemna ca trebuie sa ma duc la birou pentru 3 sapt?! Apoi stau si ma gandesc mai bine, intre mine si dr exista o dif "normala" de 2 sapt, adika eu voi spune 29, ei vor spune 31. Mai ramane de acoperit 1 sapt cu medical, ca doar n-am inebunit sa merg la birou doar pentru 5 zile?!
Hai, ca incet, incet i-am dat de cap!Sper!

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
ylilimic 26+ cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamcici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinzo spune:

Buna fetelor!!!!!
Nu am scris de ceva vreme dar sa stiti ca v/am citit! Noi facem binisor ne mai certam inca cu wc-ul mult mai rar dar totusi ne certam.....
Dansam prin burtica sau mai bine zis jucam fotbal in burtica lui mami ca doar are cu cine semana cu tasu'. Doar tasu' toata ziua este la fotbal si la arbitraj.
Am prins o raceala care ma cam enerveaza.... Dar trecem noi peste ea...Va pup si promit sa scriu si eu mai des... AAAA vreau si si eu parola si vrea sa vb si pe mess cand am timp.
mihaelatutunaru@yahoo.com
mihaela 23s+5z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinzo spune:

Oana bucur imi pare pt cele intamplate dar lasa totul este bine cand se termina cu bine......
Ylilimic nu trebuie credpoti sa intri in prenatal din saptamina 28 cu conditia sa nasti la 40saptamini sa nu intarzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Trimis PM la fete!

Hainute bb

Dana 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,
Ati scris de m-ati terminat si recunosc ca n-am recuperat chiar tot.

Cand voi avea dispozitia necesara sa le dau de cap va trimit si eu ceva pe adresele comune; acum n-am rabdare sa vad ce e cu parola si restul.

Daca va spun ca ma voi interna pt cerclaj banuiesc ca nu mai ma crede nimeni asa ca nu va voi spune, mai ales ca nimic nu e sigur pe lumea asta.

Stiti ca vb noi mai demult care spital ar fi mai bun pt prematuri. Azi daca tot vorbeam cu pediatrul Taisiei l-am intrebat si despre asta si primul raspuns a fost: Polizu. Apoi s-a mai gandit..si Municipal. Si cand am intrebat despre sectia de la Budimex a zis ca acolo vin prematurii bolnaviori, cei cu probleme. Deci in principiu mi-a zis ca daca bb are vreo sansa sa supravietuiasca intre 24-28 sapt cel mai bine ar fi la Polizu (in ideea in care cel pe care l-am intrebat e la Budimex la o sectie de sugari cu probleme). Am rezolvat-o si pe asta.

Fetele, daca stiti pe cineva descurcaret, de incredere si cu mult timp liber il angajez eu pe post de statator la coada in locul meu. Sau daca vreti sa stiti cum sa poti pierde o sarcina cu succes va invit la luat concediu medical de la comisie eu una ma dau batuta si declar ca sunt in pom de miercuri incolo ca am capitulat.

Mai va scriu cand revin la ganduri mai roz

24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinzo spune:

saru' mina, Dana!!!
mihaela 23s+5z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Haricleea eu am facut in paralel si infectie urinara cu e-coli si infectie la nivelul colului uterin, ureaplasma urealyticum. Asadar pe langa perfuzia zilnica de 12 ore timp de 2 sapt cu ginypral (ptr intaririle din josul burtii-care devenisera o constanta) ptr ureaplasma doctorelul mi-a dat o singura doza de Sumamed (2 pastile luate deodata) iar ptr e-coli am facut 8 zile cate o injectie cu Cefort (1 pe zi). Undeva sapt viitoare vom relua analizele ca sa vad daca am scapat de infectii. Oricum intariri ale burtii inca am, cu o frecventa mai mica...mai ales ca sunt imobilizata la pat.
Megbeng...n-am apucat decat sda citesc pana pe la pagina 7 din capitolul trecut asa ca daca sunt pe dinafara...imi cer scuze.
Eu am fost anuntata ca bebelul meu are capul foarte jos...undeva din sapt 18...si asa e si acum...cred ca e cumva cu capul chiar pe vezica mea...
Cat despre scurtarea colului nu-ti pot spune valoarea initiala de la care am pornit in sarcina insa daca in sapt 18 (cand incepusem sa detectez usoarele tensiuni intariri de burtica) era de 3,3...in 2 sapt cand am ajuns la Iosup era deja 2,75.Asta in conditiile in care in afara de drumul la buc intr-o pozitie semi-intensa in masina si mersul la doctor am stat la pat. Din cate intelesesem peste valoarea 4 iti poti permite sa ai activitati absolut normale pe la 3 si deja se recomanda orizontala iar la 2,5 e cota de avarie. Asta imi explica doctorelul meu sa inteleg ca la valoarea de 2,75 la care am facut eu cerclajul am facut-o profilactic si cu statul la pat avem sanse sa dycem sarcina la termen...
Ce imi pare totusi de mentionat este ca intre consultatia de la buc cand colul era 2,75 si urmatoarea facuta peste 2 sapt colul si-a pastrat valoarea desi intaririle de burta s-au intensificat. Singurul factor pe seama caruia pot pune aceasta stationare desi fusese precedata de o scurtare rapida este...ceaiul de cretisoara. Mi l-a recomandat fitoterapeuta mea si chiar cred ca m-a ajutat. 3 ceaiuri pe zi-decoct (fiert 2-3 minute) cu cate 3 linguritze rase de cretisoara. E intr-adevar recomandat ptr mai multe aspecte, chiar si ptr reglarea menstruatiei...si diverse alte probleme ale aparatului genital (probabil de asta nu este recomandat in primele 3 luni de sarcina) dar si ptr strangerea uterului (in cazuri de pericol de avort). Te mai poti interesa si la doctorul tau in cazul in care vrei sa-l incerci.

Burtica

Eu si Noi
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

gio, da' ce-ti veni, draga, cu cerclajul?
Cand l-am facut eu, aveam cam 20 de sapt si eram la limita.
24 sapt cat ai tu, nu e cam mult?
Si apoi daca e nevoie sa stai acasa, apeleaza la dr gineco pentru concediu de risc maternal. El e cel mai in masura sa iti recomande asta.
Hai, fruntea sus, ce-s cu gandurile astea sumbre?

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
ylilimic 26+ cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Fetele am primit pe e-mail ceva si m-am gandit sa impart si cu alti prieteni mesajul de mai jos.
Pentru ca-mi sunteti aproape indraznesc sa-l pun si aici.

Sper sa nu supar pe nimeni si fiecare alege sa inteleaga ce doreste:

Un fascicul de lumina ultraviolet pulsatila (UV) radiind din dimensiunile superioare din Universul-2 isi va incrucisa drumul cu Pamantul in aceasta zi. Pamantul va ramane in bataia acestei raze UV aproximativ 17 ore din timpul vostru. Efectul este ca fiecare emotie si gand va fi amplificat ca intensitate de un milion de ori. Da, vom repeta, va fi amplificat de un milion de ori si chiar mai mult. Fiecare gand, fiecare emotie, fiecare intentie, fiecare dorinta, indiferent daca este buna, rea, pozitiva, negativa, va fi mplificata de un milion de ori ca putere. Ce inseamna asta? Din moment ce manifestarea intregii materii se datoreaza gandurilor voastre, cum ar fi de exemplu asupra a ce va concentrati, aceasta raza va accelera aceste ganduri si le va solidifica cu o viteza accelerata determinandu- le sa se manifeste de un milion de ori mai repede decat ar fi facut-o in mod normal. Pentru cei ce nu inteleg: gandurile voastre, asupra a ce va concentrati creeaza realitatea voastra. Aceasta raza UV poate fi deci un instrument periculos. Caci daca va concentrati asupra unor ganduri care vi se par negative, ele se vor manifesta in realitatea voastra aproape instantaneu. Dar in acelasi timp aceasta raza UV poate fi un dar daca alegeti sa fie. Aceasta raza UV va fi la intensitatea maxima timp de 17 ore pe data de 17 octombrie 2006. Indiferent pe ce fus orar va aflati orele aproximative sunt: de la ora 10:17 dimineata pe data de 17 octombrie si pana la 1:17 dimineata pe 18 octombrie. Perioada de varf va fi
la 17:10 (5:10 pm) pe 17 octombrie. Nu este necesar sa va aflati in stare de meditatie in acest timp, desi ar fi benefic. Timp-cheie/hiatus, indiferent pe ce fus orar va aflati, va fi ora de varf 17:10 (5:10 pm)."


Imi doresc din tot sufletul sa va ajute.
Eu ma voi gandi la bebicul meu - sa fie sanatos, la familia mea si la toti ce-i pe care ii stiu cu un gand bun...

Alinuk 24

................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos

Mergi la inceput