Mamici de ianuarie - februarie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Amaya ai un sistem de principii pe gustul meu. Deci mai lungeste-te pe diverse subiecte caci eu iti gasesc raspunsurile si divagatiile interesante de retinut.

Burtica

Eu si Noi
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rruxy spune:

Am revenit pt ca am vazut ca pana am scris eu mesajul au mai aparut si alte urari de bun venit. MULTUMESC !
Ref la detergenti, exista intr-adevar detergenti pt copii, dar eu nu am apelat la ei pt ca de la inceput i-am spalat lucrusoarele la masina de spalat si dupa terminarea programului normal ii mai dadeam inca odata programul de limpezire. N-am avut nici o problema.
Ref la cineva care sa faca curat in casa - aceleasi sfaturi ca toata gashka - gaseste pe cineva care sa faca lucrul asta. Eu am gasit o dna care vine odata/sapt (sambata, cand sunt acasa) chiar in momentul cand am aflat de sarcina pt ca stiam deja ca voi avea probleme.(experienta anterioara)
Ruxandra24 si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Rruxi, schema personalizata se face de catre un medic homeopat dupa observarea repetata a copilului si completarea unei fise care contine intrebari despre toate aspectele vietii pacientului (sanatate, afectiv, social, etc), pana si cea mai neinsemnata, pentru noi, reactie a copilului intr-o anumita situatie poate schimba complet schema respectiva. Homeopatie trateaza individul ca intreg nu doar simptomele de moment.
Si Andrei a avut bronsiolita insa nu a luat antibiotice si a trecut in 7 zile (atat a durat tratamentul ca simptomele au disparut dupa 3-4 zile). Asa si medicul de familie (pediatru) mi l-ar umfla cu antibiotice, multumesc lui Dumnezeu pentru pediatra lui obisnuita.

Oana 23+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

ylilimic , sar'mana, uite ca intru acu pe site-ul ala
Criss , incerc si eu sa ma documentez cat mai bine..
Alinuk, multumim pentru informatiile despre col! Pentru mine sunt foarte utile!

Aventura 23+ cu Conrad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rruxy spune:

Multumesc pt sfat Amaya. O sa-l urmez!
Mai revin maine pt ca azi n-am facut nimic la servici-am stat toata ziua pe forum.
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Amaya si eu ma gandeam ca o sa se supere fetele pe noi...
Cat despre medici pediatri ai dreptate.Eu am o super dr, sefa de la euroclinic, de care sunt super multumita.
Din pacate Ingrid a fost cam bolnavioara, roseola, rubeola, bronsiolita(stat in spital si se trateaza cu antibiotice din nefericire, asta a fost si singura data cand a luat), enterocolita virale de vreo 3 ori..asa ca sunt "stan patitul".

Ce ziceam eu ca sunt homeopate sunt deja sa zic "comerciale" de ex, eu comand de pe net Camillia pt durere de dinti, sunt din plante si f eficiente, ca in rest toate au dat gres.Si stodalul e tot din plante, se da si la gravide, e f bun.

Fetele cu pofte, ziceti ceva de haleala ca de dimineata am mancat doar 2 covrigi,nu-mi vine sa ma ating de nimik.

AniS 26+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Anis, hai ca-ti zic eu de pofte, eu as manca intruna bomboane de ciocolata cu visine in lichior...pana acum, de azi dimineata, am mancat 300g si tocmai mi-am trimis fratele sa-mi mai ia...si tare as manca o varza dulce calita cu afumatura si carnaciori de bere....uff ce pofte nesanatoase

Oana, ma bucur ca nu v-am deranjat prea tare cu dicutia noastra.

Rruxi, cu multa placere.

Oana 23+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

M-ai bagat in boala cu varza aia...il sun pe sot , sa-mi ia de undeva..

AniS 26+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Buna, fetele!

Eu sunt un pachet de nervisori pt. ca ma streseaza frigul si faptul ca nu dau astia drumul la caldura. Fiind bloc predominant de pensionari...va dati seama. Asa ca vrem - nu vrem facem si noi frigul. Ideea e ca la noi si-au pus repartitoare deci ar putea alege sa le deschida sau nu. Dar pt ei e mai usor sa nu bage deloc caldura. Sunt asa furioasa. Sper sa nu racim.

In alta ordine de idei, de cand sunt mai bine au inceput diverse pofte, asa ca ma rasfat. Am facut prima data in viata mea niste papanasi cu smantana si dulceata de trandafiri (asta ca tot zicea cineva de dulceata). Incerc sa am grija totusi si sa bag si niste sucuri naturale pe langa poftele mele ca sa ma vitaminizez. Nu mai stiu daca v-am spus dar in spital la un moment dat aveam fierul 13, apoi a crescut la 37...deci oricum sunt anemica...de unde la inceputul sarcinii am avut niste analize super. Acum ma indop cu Elevit, Tardiferon Fol, Magne B6 si sucuri (sfecla+ morcov+ castravete, sau suc de struguri, sau suc de rosii). Ma tot gandesc ca macar acum pe ultima suta sa mai suplinesc efectul antibioticelor pe care le-am luat, fir-ar sa fie, 10 zile pe vena si inca 5 oral. Asa imi stau pe suflet, nu va pot spune!!! Dar sper sa nu o fi afectat cu nimic pe bebita mea si sa fie totul bine. Mai este putin si aflu . Si pe 31 mergem la eco s-o vedem. Sunt tare curioasa sa vad cat de mare este! David, baietelul meu, a avut aproape 4 kg la nastere, iar sotul meu 5.

Stati sa va mai citesc un pic si revin...stiu ca sunteti ametitoare cu viteza pe care o aveti la scris

ALINA 29+ si DAVID (3,3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Va pup, iar m-a apucat cititul. Trecui prin mamici de sept-oct (mama saracele ce e pe capul lor) si prin cele de noi-dec. Incerc sa mai gasesc si io detalii despre spital, ce si cum. M-a apucat boala ca sa definitivez bagajul si toate cele (asa s-o manifesta la mine nesting-ul) si sambata vreau sa imi folosesc plimbarica pt ca sa cumpar una si alta. Chiar daca am zis ca nu ... mai bine da (multumesc Lilisor pt discutia constructiva de azi dimineata :) ).

Deocamdata ma confrunt cu o pb care ma enerveaza cumplit. Orice mananc, imi vine inapoi si e super nasol. Imi vine sa vomit ... .

Cata 28+

Mergi la inceput