Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (145)
Raspunsuri - Pagina 8
kristinutza spune:
ioana, stiu ca la "caru' cu bere", jos, la crama, ar fi pana-ntr-o suta de locuri, plus ca au renovat de curand; mai e "hanul lui manuc "tot asa, la crama. locurile astea sunt mai cunoscute, stie toata lumea sa ajunga la ele, sunt mai de renume. 
cat despre alaptat, si eu m-am dat cu garmastan, cu bepanthene si nici prea sensibiloasa la durere nu eram, dar nu stiu de ce a fost asa de urat. ![]()
si chiar nu cred ca tre sa se supere cineva pe altcineva ca mai discutam despre asta. eu mi-am spus doar experienta, nu am zis ca la toata lumea tre sa fie urat. plus ca, la al doilea bb tot asa m-as chinui oricat, numa' sa storc ceva
.
si mi se pare interesant sa ne mai amintim cate ceva. poate acum, dupa ceva timp, vedem lucrurile mai clar...
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
tocmai am vaccinat cupilu' de un an. (schema gratuita, ca asa am apucat.)
e vesel nevoie tare, a plans un pic la intepatura.
mey, mi-a zis, ca de obicei, ca sa-i pun o compresa rece pe piciorus. sa dea naiba daca eu pricep treaba asta. n-am priceput-o nici cand era micut, la celelalte vaccinuri.
stiu ca-s denaturata, dar eu nu inteleg care ar fi metoda de a tine copilu' cu compresa pe picior. el merge, se misca, are pantaloni pe el, compresa aia uda cum fac cu ea? pun pantalonii peste ea? ![]()
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
locca spune:
Kristinutza
nici eu nu am inteles cum devine cu compresa. Dar la Matei nu s-a umflat niciodata locul.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
cge spune:
Kristinutza, o alta metoda este sa ii pui o felie de cartof legata cu o batista.
La fel ii pui si batista uda, si apoi pantaloni.
Da, si eu sunt fan micii mari de la Cocosatu'.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
locca spune:
Ca fapt divers, daca asta vara deschideam parcul dimineata, acum il deschidem si il si inchidem seara. Aseara eram eu mai vanata ca el de frig. Si eram singuri in parc. Nu stiu ce ma fac cand vine gerul.
locca spune:
Cat de mari sunt micii de la cocosatu? Cam ca aia de la Cata? Aia sunt cei mai mari pe care i-am vazut vreodata, in jur de 20 cm - e clar, am luat-o pe aratura, am inceput sa vorbesc de dimensiuni de mici 
dana_lucia spune:
Pleaseeee, nu mai vorbiti de mici sau daca continuati fie-va mila si trimite-ti un pachet si la mine!![]()
catush spune:
Fetelor...
Am descarcat pozele de la turta....
Briana a luat de pe tava : margele,bani,sare?!?!?!,card,pix,aur...
la carte nici nu s-a uitat,si acasa e nebuna dupa carti.....
Astept interpretari...
Va pup,ca ma grabesc sa plec la o mini petrecere
Intru mai tarziu
Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
kristinutza spune:
asta cu micii e durere mare si la mine. ![]()
multumesc de raspunsuri. mda, ideea cu cartoful e buna, nu m-am gandit. dar si ideea cu lasatul asa e f buna. 
oricum, macar am inteles ca exista solutii, ca eu parca am luat-o de gluma din prima
.
briana probabil o sa fie cocheta si o sa aiba si banii ca sa se faca cocheta
. acuma, cu sarea... ce inseamna? adica io n-am pus pe tava decat ce-am stiut ce ar insemna
si numa de bine
. pot inventa acum pe loc niste interpretari daca vrei: ca o sa fie buna ca sarea in bucate, ca o sa dea "gust" vietii celor din jurul ei, ca va fi apreciata, ca va fi greu sa te desparti de ea etc etc. 
b_irina_c spune:
valen nici eu nu am animalute, adica altele in afara de Vladut
, dar ala a fost instinctul
. Ce fain ca Sarah o sa stie de mica atatea limbi.
Ioana eu tot zic sa-i punem pe Miru si Vlad la joaca sa se composteze reciproc daca le place
.
catush nu vad pozele noi... tot albumele vechi.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze