Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (145)
Raspunsuri - Pagina 16
Ioana75 spune:
La noi bona ii taie unghiile Mirunei, am scapat de grija asta
.
oana, succes cu operatia de polipi, si sanatate multa!
mary, felicitari pentru progresele lui Andrei!
dana lui Antoine, sanatate si voua.
Noi tot racite sintem; m-am programat saptamina viitoare sa inscriu copilul la medicul meu de familie (care nu imi place, dar e f aproape de casa, la policlinica vitan).
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
norina spune:
Multumesc fetelor pentru urarile de sanatate Teodorei!
Au evut efect pentru ca acum puiutza mea este bine
Mda, dupa raspunsuri, am vazut ca suzeta si mainile in gura sunt in tendinte, cum s-ar spune...Deci ,asteptam sa treaca moda
Bine ca vorbiti de imbracat, chiar si eu ma gandeam cu ce s-o mai imbrac ca oricum tot maini si picioare reci are, ca ajunsesem la un mom dat sa-i pun sosete de lana (din alea tricotate de bunica) si pe deasupra totosei din aia plusati cu capatzana
, asta in casa pt ca are dambla la gresie
In final am renuntat la totosii plusati ( nu vi-i recomand) pentru ca mergea cam aiurea cu ei, si acum ii pun bascheti de panza peste sosete.Nu dati cu rosii, dar chiar altceva nu merge, pentru ca aluneca pe parchet sau gresie si in plus ramane la un mom dat tot cu picioarele goale sau eventual cu o singura soseta, asa cum am gasit-o de multe ori. Poate mai ziceti si voi cum ii tineti in casa, ca sa mai am si eu idei. Eu am in casa intre 22-23 de grade, am vrut sa lasam centrala la mai putin , dar mie mi-e chiar frig la 20, brrr...si in aceste conditii am tot timpul picioarele bocna....si mai ma intreb cu cine seamana fi-mea
Teodora Sara (norina)poze
b_irina_c spune:
La multi ani Mihnea Luca, Luca Mihai, Sara Maria 

Ioana la cine o inscrii pe Miru?
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
b_irina_c spune:
Catush am vazut pozele de la turta. Super fain si original tortul!
Si eu ii tai unghiile lui Vladut de cele mai multe ori cu unghiera. Stie la ce foloseste, dar vrea sa-mi taie el mie unghiile
, motiv pentru care reusesc sa-i tai cate 3-4 odata. Asa ca are unele mai lungi, unele mai scurte, rar uniforme
.
Norina eu il tin in casa cu sosete, dar la mine covoarele sunt mari ca eu is friguroasa rau
, iar pt gresia din hol si bucatarie am apelat la niste covorase mici. Cand se aseaza pe gresie ii zic 'stai pe covoras' si se muta singurel. Si eu am momentan 23 grade in casa, dar sper sa inceapa astia sa dea caldura cat de curand ![]()
Cat despre iesitul afara si el are mainile si picioarele reci :(...
Oana sanatate multa lui Andrew, sper sa scapati definitiv de otite si muci.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
Ioana75 spune:
Irina, pe dr mea de familie o cheama Mosneaga. Dar nu mi-a placut cum mi-a vorbit azi la telefon, asa ca nu sint sigura ca vreau sa o inscriu la ea. Parca imi facea un favor ca mi-o primeste pe Miruna - de parca nu ar primi bani pentru asta
.
b_irina_c spune:
Ioana e de la pediatrie (care am inteles ca e la parter) sau la medici de familie (etajul 5)?
Mary bag de seama ca tot cel mai 'dintos' e Andrei. Felicitari pt progrese si pentru dimensiuni (identice cu ale lui Vladut la 1 an
). Cat despre mancare eu ii dau aproape orice, mancare normala, fara prajeli normal... Vezi ca pe adresa comuna au mai trimis fetele una alta :).
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
Ioana75 spune:
Irina, toata policlinica vitan e plina de medici de familie, s-au impinzit la toate etajele
. Dr asta e la etajul 1 sau 2, nici eu nu mai tin minte de cind n-am fost.
Mary, si miruna maninca tot orice, ii face bona mincarica de cartofi, supe de galusti, etc.
norina spune:
Off topic!Pai Irina daca ai 23 de grade in casa fara sa ai deja caldura, esti foarte tare
Inseamna ca stai f bine daca mai astepti caldura. Asa as vrea si eu..dar la mine nu prea se poate ca si pentru astea 23 merge centrala din 2 in 2 ore, iar la iarna nu mai zic ca merge en gross
Ce sa zic, ai baiat mare deja daca te si asculta, esti deja o mama norocoasa
eu daca -i zic sa nu stea aproape de tv , numai acolo sta la 20 cm distanta ca sa fac eu ture -ture sa o iau mereu de acolo. in rest nu ma vait, e destul de cumintica si ea.Apropos, stie cineva daca floarea "limba soacrei" sau sabie, are ceva daca e mancata de copii?? ..ca asta a servit ieri Teodora intre mese din ghiveciul din hol
Teodora Sara (norina)poze
nanadana spune:
Ioana mesri
si voua sanatate 
maryantoine papa de toate (supe,ciorbe,out fiert odata pe sap,legume,tocanite.........)
poze
b_irina_c spune:
Si daca tot am logoree...
Am luat rezultatele de la analizele lui Vladut. Si pana sa ajung la un medic va intreb pe voi daca stiti ceva...
limfocite 3.4 (limite normale 4-10)
si la exudat faringian - candida SPP - prezent- relativ frecvente colonii (asta mi-a zis sotul la telefon ca el a fost azi de dim dupa rezultate).
Norina apartamentul e f. calduros (e bine iarna, dar rau vara). Si trebuie sa astept caldura de la radet ca nu am centrala, desi ocazional dau drumul la aerul conditionat ![]()
Ioana eu de fapt vroiam sa stiu mai exact daca e generalista sau de pediatrie ca si specialitate. Ca a mea e generalista, nu e maiastra la copii, dar macar e draguta ![]()
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze