Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (145)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

ramona, ca tot ziceai de lipsa de informare a virineilor, pot sa spun ca am nimerit o faza la tv cand hormonica era la echograf. nostalgica iremediabila cum ma stiti, m-am uitat si eu, ca deh, se vedea un bbitza mic in burtica. iar hormonica intreaba candid: "dar de ce are capul asa de mare?". vorba lor, no comment.

de imbracat, si eu am impresia ca-l imbrac cam subtire pe radu, pt ca are picioarele si mainile bocna. dar deocamdata pastrez stilul: pantaloni, sosete, adidasi, maiou, bluza si geaca si caciula. ieri de ex am fost asa.

de taiat unghiile, de cand am descoperit unghiera e totul mult mai simplu. se uita si el uimit ca ce-i fac la unghii, eu ii povestesc, ii explic cica. bine, manichiura nu e tocmai uniforma... dar merge.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Buna dimineata fetelor, ne mai primiti si pe noi o tura?
LA MULTI ANI bebelusilor care s-au sarbatorit in pauza noastra de scris pe forum (de citit v-am citit, dar nu mai tin minte mare lucru), La multi ani si mamicilor si taticilor aniversati.
Multa sanatate gravidutelor noastre Valen si Antonia, feliticatari proaspetei noastre mamici Meme, Gina, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin acest necaz, dar asa cum ai spus si tu si au repetat si fetele, Dumnezeu are un plan pentru noi toti si stie El ce face.
Trecem la raportul (lunar) din pacate, cu vesti nu prea roz. Andrew are polipi si in 3 saptamani avem programare pentru operatie.Speram ca o sa trecem cu bine si peste asta si or sa plece si problemele noastre cu muci si otite en-gros. Din fericire, aici orice pediatru este pregatit sa se uite si in urchile copiilor pentru a detecta eventualele infectii, nu trebuie mers la ORL. in orice cabinet, pediatrul are si un ap special cu lumina focalizata cu care se uita in urechiusa, altfel de cele mai multe ori am fi trecut pe langa numeroasele otite fara sa depistam din dimp problema.
Acum 2 zile, Andrew masura aproape 74 cm si cantarea 14.100 kg. Bea lapte in disperare, in total intre 700 si 900 ml/zi, dar in general cam media. De multe ori seara nu-i ajung 330 ml, de aceea umplu biberonul peste gradatie. Bea lapte de 3 ori/zi, plus ce mai bea si noaptea daca se trezeste, altfel nu se culca laloc, pot sa stau si in cap. si daca ii mai trebuie 30-40 ml si s-a terminat din sticla, nu se culca pana nu e plin la refuz. Sunt nevoita sa ma duc sa-i mai incalzesc lapte. Defapt.. nu ma mir, si taica-sau e in stare sa goleasca un bidon de 3.7 l intr-o zi, mai ales daca e cald, in loc de apa.
Mai nou, ne chinuie maselutele, se vad colturile unei maslute din stanga lui-dreapta cum ma uit la el.
A invatat sa adoarma nelenganat si fara feon(aviz Hilde) nu-i place sa il mai legan,dupa ce termina de mancat se arunca instantaneu pe burta si daca incerc sa-l ridic e jale mare. De obicei insist sa-l ridic la ragait pentru ca se intampla de multe ori sa vomite (la cat lapte baga, cred si eu) si il suspectez de hiper-aciditate pentru ca se stramba rau cand vomita iar laptele decand incepe sa il bea pana il termina si vomita este deja inchegat, ca un iaurt fff gros, chiar branzit. Din pacate de vreo 2 zile am revenit la feon pentru ca altfel nu adoarme, seara este f agitat, hiper-energic, si la ore destul de inaintate-12-1 noaptea.
La penultimii muci i-am dat oscilococcinum, si vad ca mucii curenti nu mai sunt asa de multi, grosi si galbeni incat sa ne produca neplaceri in timpul somnului. Ii scot cu batista bebeluslui cand imi aduc aminte, nu de 2-3 ori/noapte ca pana acum.
Va pup acum, ma duc si eu la nani-nani, maine dim o sa incerc sa raspund si eu fetelor cum pot si cum ma pricep,aici e totusi ora 2 noaptea, pe la ore din astea mici am si eu ceva timp liber, de aceea de multe ori aman sa scriu si uite asa trece timpul.
Pozici noi nu am, pentru ca, asa ca un facut, dupa ziua lui Andrew am uitat sa-i facem poze, desi l-am tuns si cheliuta. Stiu ca s-a discutat subiectul, dar de atunci parul lui Andrew nu mai e asa moale, s-a mai aspirt si s-a mai indesit. am descoperit si noi cu ocazia asta ca are pe cap o frunza de artar (sau un porumbel cu aripile deschise-depinde de viziunea privitorului) formata din fire de par blonde, se vede ca si cand acolo ar fi ras in cap cu sablon. Ceea ce inainte era o suvita de par mai deschis, acum acea suvita a capatat si contur.
Va pup, ne mai vedem dimineata-la mine

Oana D & Andrew- 1 sept 2005Foto si iaraFoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Buna dimineata!
Ioana, , am revenit doar pe internet, pe calea vitan inca nu.....
doamne, ce mult mi-ati lipsit fetelor......ca n-am cu cine sa vorbesc pe aici despre copil si cum evolueaza, am avut doar cartea lui Capraru si asta a fost tot sprijinul meu.
Irina, si mie mi-e dor de voi, Andrei nu are aici vecini asa mici, si nici nu prea are cu cine se juca...
sa ma laud si eu cu puiul meu( ca acum am la cine) Andrei merge singur de la 11 luni si o zi, acum deja alearga cu mingea in brate, intelege daca ii cer sa-mi aduca ceva si-mi aduce, are un vocabular destul de bogat(cred eu) mananca bine, doarme bine, durerea cea mare e cu dintii, ca are puiul meu12 dinti, 2 masele iesite bine si inca 2 masele care trebuie sa iasa zilele astea, asa ca avem si noi treziri nocturne cu plans si apoi adormit la loc....
spuneti-mi si mie cam ce mai papa puii vostri, ca sa vad si eu daca sunt pe aproape....
Andu al meu are 11kg si 79 cm la 1 an

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

ce bine ca mai aflam vesti despre andrew si andrei .
oana, speram sa fie bine cu polipii, desi eu stiam din folclor ca, operati asa devreme, oricum se tot refac. dar sunt convinsa ca stiu drii ce stiu .

a, si mi-am amintit ca si noi l-am tuns pe radu (nu cheliutza). o sa pun poze.

poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

am citit mesajul Oanei.....vad ca avem gravidute.....si deja mamica Meme!!!!waw! FELICITARI!!!!!!
cred ca sunt norocoasa , pentru ca Andrei doarme singur in camera lui, si mai ales pentru ca adoarme singurel, dupa baie, ii dau bibe cu lapte il pun in patut, il pupam si eu si tati de noapte buna, stingem lumina si gata....uneori mai maraie un pic dupa noi, dar il tine 2 minute si uita, apoi ma duc iar la el peste jumatate de ora si ii iau bibe din pat si il invelesc...
gata, s-a trezit ....am fugit, trebuie sa manance apoi afara la joaca...
mai intru si eu cand o adormi iar, dupa 12.....
o zi buna , mamici si pitici!

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Mary, bine ai revenit, felicitari pentu progresele lui Andrei, sa-ti traiasca nazdravanul.

La multi Ani pentru printesele aniversate ieri, Maria-Gabriela si Iulia Maria!
La multi Ani pentru aniversatii de azi pentru cavalerii Mihnea Luca, Luca Mihai si printesa Sara Maria!

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

buna dimineata

La multi ani Mihnea Luca,Luca Mihai,Sara Maria

Diana sa iti traiasca feciorul si sa va aduca numai bucurii petrecer frumoasa azi

Mary bun revenit

poze

Mergi la inceput

la multi ani sarbatoritilor de azi!

diferenta dintre radu inainte de tuns si radu dupa tuns... nu e chiar mare, ca tot chelios este . dar va pun o poza asa... poate va era dor de un ieeee, sau de un zambet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Si la noi e poveste cu taiatul unghiilor, uneori ma lasa, alteori vrea sa-mi ia forfecuta din mana. Cel mai simplu e cand doarme dar si in somn simte si misca degetele. Dar mi-ati dat o idee cu unghiera, o sa incerc si eu poate merge mai usor.

Multumesc mult fetelor pt suport si felicitari, sunteti niste dragute, .

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

noi tot tusim si ne curg mucii astia urati
la taiatul unghilor sta nimic de zis ,ii place cum face "pac" unghera

oanama bucur sa aud vesti despre voi,sanatate multa multa lui Andrew sa treaca cu bine peste operatia de polipi ,dar ce de lapte bea si ce bine ,Atoine cred ca lapte bea doar 300g pe zi +2 iaurturi puturos si smecher

poze

Mergi la inceput