Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (145)
Raspunsuri - Pagina 12
kid2003 spune:
Mie nu-mi vine a crede ochilor...
ma uit pentru prima data in viata mea la emisiunea cu virinel si hormonica si am dat peste un pasaj in care el alege pielea si culoarea pielii cu care va fi imbracat carutul copilului. E un carut clasic, din acelea gen landou cu roti maaaari, nichelat (eu l-am vazut la baby Expo, era Inglesina, clasic si costa vreo 24 de milioane, un landou si atat). Si Viri zice ca el trebuie sa aiba piele pe exterior ca altfel nu se poate...
Doamne, cum i-oi suporta pe unii?
Acu intreaba ce face ca sa il duca cu masina (pe carut adica). cum incape in Bentley-ul, Rolls-ul sau ce D-zeu mai are...
Hai ca schimb pe meci, Pfuuuu
Hai Steaua!!
jadi spune:
Buna seara fetelor!
eu am trimis copilul la culcare cu mama si acum m-am dres in fata laptopului. N-am nimic special de zis de copil, e cuminte foc si nu ne face probleme deosebite. Doar ca noi suntem obositi si uneori nu gustam chiar toate momentele frumoase cu el. Dar las' ca vine odihna si pe strada noastra...
Ma invart pe aici, tare bun era chatul cand era...
Deni &
Vlad 28 sept 2005
kid2003 spune:
Cat despre copii slabuti, cred ca Sarah detine locul 1, fara discutie!
Alexandra a avut la un an 8.720 si nu stiu cati cm ca madam Calapod d-abia pe 24 o primeste...
Doamneeee, sunt cataloage cu carucioarele astea, Iri sta si alege culoarea, ce dungi face. Deci e fata...vai de capul ei, pfuuu, sunt indignata de-a dreptul
Hormonica acum intreaba suav "Faceti cumva si niste cosulete sa-l tinem prin casa???" Omul care a venit la ei acasa cu harnasamentul intreaba si el "Cosuleteee????" Hormonica zice "da, sa il duc dupa mine in sufragerie"... Pfuuui, Doamne, acum chiar ma uit la meci.
Zano, unde esti? nu-ti mai vad mesajele vesele p-aici?
alexuta2005 spune:
Vai,dimineata erati la pag 19 si acu ati ajuns la pag 8 dintr-un nou capitol. Dar ati scris nu gluma.Si au aparut si fete mai scumpe la vedere.
Salutare pentru toata lumea.
Vin si eu cu o intrebare.Ce vaccin ati facut la un an? Ati facut si antirujeolicul si vaccinul de un an?Se pot face amandoua odata?Dr. mea zice ca nu e nici o problema da eu nu sunt sigura de asta, mai vreau o opinie.
Casiana si Alexia
Ioana75 spune:
Mary!!! Ai revenit pe Calea Vitan, sau pe internet?
Oricare ar fi raspunsul, bine ai revenit printre noi!
M-am gindit la voi de multe ori.
Diana, vad ca Petrut face si desface
. La cite procese de hartuire au americanii, flirt le lipseste.
Gabriela, ce fain ca toata lumea vorbeste romaneste
.
ege, suna doctorul si vezi ce recomanda sa-i faci la un an; ai de alex intre infanrix ipv+hib si priorix. Noi am facut la 1 an priorixul.
kid, sa scrii rezultatul meciului aici. Eu ma intorc la cartea mea (a dat Domnul sa citesc si eu arta conversatiei). Ce sa zic de viri si sotia, daca au asa de multi bani .. eu nu pot sa-i judec, ca daca aveam bani sa-i intorc cu lopata ii luam mirunei carucior de 40 mil de la bebe confort
. Si nu te oftica pe calapod, ca doar nu isi face ea programarile; oftica-te pe tipele de la call center medicover ca nu ti-au dat programare mai repede
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Ioana75 spune:
casiana, la 1 an am facut priorix (ROR-ul de la GSK). Dr Calapod recomanda o distanta de 2 luni intre ROR si vaccinul "normal".
Si eu cind am stat in israel tot asa, auzeam romaneste foarte des, nu puteam birfi nimic in liniste ca intelegeau multi
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
godzila spune:
Vai ce dragute sunteti. Nu ma asteptam la atatea urari de ziua Iuliei. 

Petrecerea o sa fie sambata ca atunci sunt nasii liberi. Sper sa ii treaca muciceala ca azi a fost tare fornaita. I-am facut spalaturi nazale si ce m-a impresionat e ca in seara asta nu a mai plans. De curiozitate mi-am facut si eu si e groaznic. Cand am vazut-o cum statea resemnata mi s-a rupt inima.![]()
Anto felicitari pt. Dintisor.
Chiar ca ai avut o vacanta plina de peripetii neplacute. Si cu pumnii nu te speria, e normal, aproape toti copiii fac asta. Ignora-l cat poti de mult mai ales cand face asta.
Catush am admirat-o pe Briana.
E super dulce in pozaasta.
Kid am vazut si eu un pasaj din emisiunea asta de prost gust. Eu ma intreb oare cati se uita la ea cu regularitate de mai supravietuieste si acum sau astia dau bani grei si nu conteaza asta?
Referitor la suptul degetului…asta e problema care ma roade pe mine.
A refuzat suzeta de mica. Acu numai se joaca cu ea iar degetul si-l suge la greu. Suptul degetului s-a accentuat dupa 6 luni. Incerc sa ignor cat se poate chestia asta. Nu las pe nimeni sa ii atraga atentia – ce s-or mai baga si astia- insa in realitate ma deranjeaza. Il suge mai ales cand e obosita si dupa ce se trezeste sau daca ii e foame. In fine sper sa treaca de la sine sau sa-mi schimb eu perceptia asupra chestiei. Ce ma doare e ca am citit in unele carti ca suptul degetului e asociat uneori cu lipsa de afectiune.
Pare o prostie dar daca….Inca cercetez.
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
innaa spune:
hai ca o sa ziceti ca-s nebuna si n-am ce face la ora asta...meciul nu-mi place si nici virinel
de cateva saptamani ma bantuie un pitic:
stiti voi reclama aceea la Petrom? bla bla...petrom pune Romania in miscare...
ma dispera melodia si nu stiu cine o canta...stie cineva?![]()
si daca vreti poze noi
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
diana_n spune:
Fetelor,
Abonati-va pentru o scrisoare saptamanala pe site-ul asta http://www.babycenter.com/
Eu asa m-am linistit cu multe, la fel o sa vedeti si voi ce opinii sunt despre ce e mai bun : suzeta sau degetul (una din ele trebuie sa fie pentru ca e vorba de un instinct care trebuie satisfacut), ca auto-lovirea e normala, etc.
www.babycenter.com/toddler" target="_blank">Aici e link-ul direct pentru copii 12-24 luni.
Diana si Petrut (3 oct 2005)
kid2003 spune:
Ioana, ne-au batut cu 4-1, tare deprimant. Ma duc sa ma culc...
Eu stiu ce carucior i-ai fi luat tu Mirunei de la Bebe Confort si crede-ma ca ala merita, dar asta pe care l-au ales ei sigur nu merita. e pana pe la 5 luni asa, ca apoi bebe nu mai vrea in landou...si cu pielea pe comanda roz eu zic ca ii duce la mai mult de 40 de mil...deci cretini total, sa sintetizez ![]()