Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (145)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Innaa, Ioana aoleu, adica nu se cade ? eu sunt o fire deschisa de felul meu, iar aici multa lume imi vorbeste de cand cu Petrut, aud si confesiuni de nu-mi vine sa cred, ca eu nu zic decat multumesc la complimente si ei incep sa vorbeasca... ma refer la batranii care sunt tare vorbareti, nu posaci si acri ca in tara.
Iar in parcuri vorbim intre noi, parintii, de multe ori sunt tatici care imi zambesc frumos, eu cum sa nu raspund ?! oricum si femeile intra in vorba cu Viorel (sotul) cand e singur cu Petrut la plimbare...

Diana si Petrut (3 oct 2005)
ein
EDITEZ: complimentele sunt pentru Petrut, bineinteles, ca nimeni nu indrazneste altceva. Atmosfera de flirt din tara e de neimaginat aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

kristinutza...deci aveam dreptate cand ii ziceam dianei.. dar din fericire(sau din pacate) chestia asta se practica doar in Romania.

si daca vreti poze noi

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

innaa si restul fetelor din strainataturi, ce bine ca aveti magazine romanesti pe acolo! imi mai dati curaj, ca sotul ma mai streseaza din cand in cand cu plecatul si eu tot raspund ca e greu fara familie, fara prieteni, fara vorba romaneasca... dar vad ca romanii cam sunt peste tot.
a, si ce-mi place cand povestiti de cum e sistemul medical pe unde sunteti. mi se pare super interesant. in unele privinte sunt diferente atat de mari... dar cred ca-s avantaje si dezavantaje de ambele parti.

innaa, despre copii de categoria "pana" stai calma, ca radu incheie plutonul de depaaaarte. (are la un an 8.500 kg si ziceam noi 78 cm lungime, dar la masuratoarea de azi de la medic lui i-a dat 74 de cm. asa ca... nu vorbi de funie in casa spanzuratului! )
ahaaa, salvarea mea sta in sarah! desi ea e fetita si graficele sunt mai "ingaduitoare" cu fetitele. pai cred ca radu si sarah fac pereche buna .

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

sarmisa, nu esti neinsemnata . iar la faza cu mutatul, doamne-ajuta!
io-te-te, vezi cata lume te incurajeaza?!

diana, a propos, la petrecerea de motz, varul meu l-a luat pe radu la o plimbare pe afara, pe stradutele de acolo. (el e de-o varsta cu mine, si nu e chiar uratel...) era o masina cu doua fete bine. astea au oprit ca "ce copil dragut". iar cand au coborat geamul se auzea muzica dinauntru. radu, normal, care e setat pe muzica, a inceput sa se bataie fericit. normal ca varul a avut subiecte de discutie cu fetele. era f incantat varu-miu si ma intreaba acum de zor daca nu i-l imprumut pe radu intr-o sambata.

poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

..ca tot zice Kristinutza de sistemul medical.
Anya20 mai ramai pe aproape, tu esti legatura mea cu sistemul din tara. Cand ma mir mai tare ce zic si fac astia, vii si tu cu idei asemanatoare, de unde trag concluzia ca astia nu-s chiar asa de ciudati si totodata ca ceva s-a schimbat si in tara, iar asta ma bucura. Aici principiul de baza e "cum sa facem sa ne simplificam vietile", iar romanii tare au nevoie de asta...

Mergi la inceput

Kristinutza da-i-l cu draga inima, toata lumea are de castigat.
Pana si socrul meu a "agatat" o cucoana bine la vreo 50 de ani in supermarket, ca a inceput tipa sa-l complimenteze pe Petrut si sa-l intrebe cate luni are. Eu cu soacra mai incolo ne hilizeam , iar dupa 2 zile un tip in varsta a intrat in vorba cu soacra care impingea carutul cu Petrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Kristizutza, in blocul si in zona in care stam noi sunt foarte multi romani; in primele zile zile am fost tare uimiti cand auzeam peste tot vorbindu-se romaneste; iesim din bloc intr-o zi si vedem niste copii negri jucandu-se in fata. Ce parere ai, cand trecem pe langa ei, un negrisor zice "saru mana"...eu m-am oprit si m-am uitat la el ca desteapta, in los sa-i zic "sa traiesti " si sa-mi vad de drum. Ulterior mi-a spus o vecina ca, jucandu-se cu copii romani, a invatat sa spuna asta, iar pe noi, mai mult ca sigur, ne-a auzit vorbind. Apoi, intr-un magazin cu piese d-astea d-alea barbatilor...sotul meu se chinuia de zor sa-i explice vanzatorului ce vrea. La un moment dat ma intreaba "cum dracu se zice la surubelnita..." , iar vanzatorul zice, "pai ziceti surubelnita domnule, ca sa ne intelegem". (Bine ca nu m-a intrebat altfel ). Gata, plecam la doctor. Noapte buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

BUNA SEARA TUTUROR!!!
AM REVENIT!
acum am reusit sa rezolvam cu internetul....
nici nu stiu ce sa scriu mai intai, am vazut repede cateva fotografii, doamne ce ne-au mai crescut copii!!!!
o sa pun si eu poze cat mai repede.....
sper ca sunteti bine cu totii, si mamici si copii, inca nu am citit nimic din urma, nici nu stiu cu ce sa incep.....

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ege, foarte faine pozele voastre retro. Asa mi-au placut de mult ...

Noapte buna!

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

mary, bine ai revenit. stai incet si organizeaza-te bine .

gabi, sa fie totul bine la control!

radu nu cred ca face febra la vaccin, s-a culcat ca de obicei, la 7 era in lumea viselor.

Mergi la inceput