Inimioare de iulie-august 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata fetele
De cand si-a revenit vlad, s-a dus si lenevitul lui mami pana la ora 10... baiatul e in picioare de la 8, ca doar are treaba. acum l-am bagat la pat ca nu ne mai intelegeam.
Briana...felicitari pt plimbareata...
Katink...tinem pumnii la eco, sa fie totul bine. cumnata mea a fost la medic si totul e ok. s-a tras hematomul si e bine...si va avea fetita
Simona...felicitari pt micul urias
Monica...multumim de vesti

http://photos.yahoo.com/aluch2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Buna fetele

Am si eu o intrebare, off topic (scuze): cate zile de Concediu medical ai voie pe an? Cum se calculeaza, calendaristic sau lucratoare?

Eu am avut in iunie piciorul rupt, si am avut 2 sapt medical. Acum vreau sa intru in medical, din cauza sarcinii, si nu stiu cum sa fac. Cat mai am dreptul?! E regim special la gravide? Abia la 1 Ianuarie intru in pre si post natal

Multumesc



Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 22+ Samburika


The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Buna fetelor!
Albinutza, am vazut intrebarea ta si m-am gandit ca te-ar ajuta urmatoarea sugestie: poti lua concediu medical pt ingrijirea copilului bolnav - sunt 35 de zile lucratoare pe an si se plateste cu 85% din media salariului din ultimele 6luni (asta ti-l acorda pediatrul copilului). Cat despre concediul medical, sigur ai dreptul la mai mult de 10 zile, stiu ca se plateste cu 75%, dar nu stiu la cate ai dreptul. Cred ca cel mai bine te poate lamuri medicul de familie.
Ma gandesc ca insumate: concediul medical si concediul pt ingrijirea copilului bolnav, te pot ajuta pana intri in concediul prenatal.

Multa, multa sanatate!

Ioana si Simina

Poze cu Simina

Simina e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

, din ce stiu eu exista "risc maternal", care se plateste cu 75% (ai cod 15 pe certificatul de concediu medical). Treaba asta este separata pentru femei insarcinate. Sarcina are cod 08 pe certificat (diferita de riscul maternal).



Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”


POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Bravo Ana!! Felicitari pui mic, i-ai facut o bucurie mare mamei tale, dupa atatea zile intunecate! Te pupam si sa o tii tot asa

Cin, felicitari cumnatei pentru fetita din burtica. Ma bucur mult pentru ea ca s-a absorbit hematomul. Sarcina usoara in continuare. Ea nu are net sa intre pe forum? Am fi colege la mamici de martie-aprilie 2007

Cristina, bine ca ai descoperit in cele din urma de la ce facea bubitele. Sanatate la baieti si spor tie la invatat.

Diana, Mamini, Monai, Emaaimee, Corbioana, Andre_ea, sunteti bine? Mai dati un semn sa stim de voi.


Pupici,


Katink cu Surpriza si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

In alta ordine de idei, am intrat cu vesti mai bune: am ajuns la consultatie ORL la Dr Gheorghe de la Budimex si ne-a spus ca nu sunt polipii asa de mari incat sa fie necesara o operatie, ca nu este indicat sa se faca operatie pana la varsta de 1,5 ani - personal nu opereaza decat cazuri deosebite inainte de aceasta varsta, ne-a dat un tratament si ne mai ducem la control peste o saptamana!

Ma simt mai bine, sunt putin mai linistita!

Katink, felicitari cu intarziere pt nepotica ta! Sa fie sanatoasa si papacioasa, ca restul se rezolva, mai ales ca mamica are experienta!

Cin, Simona, multa sanatate baietilor, sa-si revina cat mai repede. Suntem in plin sezon de raceli si guturai, asa ca mare atentie cand iesiti afara la ceilalti copii!

Briana, felicitari ANEI pentru mers! Sa te tii de acum alergatura prin toata casa!

Ioana si Simina

Poze cu Simina

Simina e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ii raspund Albinutzei si revin.
Eu am stat 6 luni in concediu medical cat am fost insarcinata. Imi dadea doctorita ginecolog hartii ca si cand m-ar fi internat cu iminenta de avort si era ca si urgenta medicala, luam salarul intreg (chiar un pic mai mult, ca nu se mai deduceau nu stiu ce chestii pe la sanatate). Dupa 90 de zile (calendaristice) a trebuit cu hartiile respective sa ma duc la o comisie sa imi aprobe inca 30 de zile. La expirarea acesto 30 de zile, m-am dus din nou. Sanatate maxima!


Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi


www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Fetelor, are cineva ca medic pediatru pe Denis Stanescu de la Budimex/ Medicover Victoria? Am auzit lucruri bune despre ea si as vrea sa o duc pe Simina la un consult, dar la Medicover nu mai are locuri pentru octombrie , iar altfel nu stiu cum sa o abordez...

Va pupam,

Ioana si Simina

Poze cu Simina

Simina e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Simona imi pare tare rau ca ai probleme. Sper sa se rezolve cat mai repede si sa revii "in forta". Sper de asemenea ca Mario sa scape fara antibiotic, sa se faca repede bine! Felicitari pentru vointa si perseverenta in ce priveste cura de slabire. Si, binenteles, pentru kg date jos .

Briana bravo Ana!! Felicitari fetitei plimbarete, asa bucurii sa tot faci mamicii tale! nu te necaji prea tare ca nu ai vazut primii pasi. Aia sunt doar 2-3, ceilalti sunt cei care conteaza cu adevarat, care o sa o poarte pe drumurile vietii.

Katink ma bucur ca sunteti bine si ca o saprimiti musafiri de seama din tara. Si mie imi creste inima in piept cand stiu ca o sa vina parintii pe la mine sau ca ma duc eu la ei.

Ioana ce bine ca a scapat Simina de operatie! Bine ca ati dat peste doctorul care trebuie. Aveti grija de voi!

Azi a iesit si aici soarele. Astept sa vina socrela de la scoala, sa ma ajute sa scot gazicile afara, ca nu mai pot, se sufoca in casa

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi


www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Salut si de la noi, Gogolina si mama sa!
Felicitari Anei pt pornitul la drum pe picioarele sale, felicitari Katink sa devii matusica unei grasunele mici(si multumesc pt aprecieri), ma bucur ca Simina a scapat de operatie.
Sanatate Mario nazdravan mic!
Anda, cum se simte prichindelul tau, cum merge tratamentul?

Eu am izbutit sa gatesc cu Yasmin treaza, ma rog,turmentata de Tv, nu stiu daca a fost o miscare buna, atit cat detest ca aparatul cu pricina sa-mi acapareze fata, tot asa e Yasmin indragostita, doar de canalul ei de maimutoi, din fericire. daca indraznesc sa-l inchid, il deschide ea, se aseaza la 3 palme distanta, sa fie aproape pt urmatoare runda daca cumva urmeaza alta inchidere, si tot asa.....am repetat faza de vreo 5 ori intr-o zi, m-am dat batuta.
Intre timp, in ograd anoastra n-a intervenit vreo vanzoleala de proportii, e anotimpul arcelilor si a trecut si Yasmin prin lacul de muci, deja au devenit buni prieteni, cum ii stranuta, pe secunda aplica o dreapta si-i insira pa fata, sau daca e in bratele mele, cu viteza luminii si-i sterge pe tricoul meu, sau umar gol, n-am timp sa reactionez. Au trecut acum,anyway, astia se tin scai, posibil sa revina.
Vreo alte 3 mobile au murit, executate dibaci prin trinteli de podele si pereti, 2 au murit lent si nu le depistasem cauza decesului, dar cind al 3-lea a inchis ecranul pt vesnicie, taman dupa ce-l zbenguise mandra, am inteles enigma.
Asta mica e o haioasa, fireste e geniala, desi nu zice TRACTOR si alea-alea, eu tot ma incapatinez sa cred ca-i grozava! mi se iarta, sint indragostita pina peste urechi, plus mama biologica deci raspunzatoare dpdv genetic, prin ea imi laud si eu potentele si stamina.
Nu pot baga deloc fetze zimbarete si alti biciclisti, sorry ca nu pot fi funny.
Mincare ioc, cipcirip in livada cu paste, struguri, rosii, caise si alt grozavenii, asta e, obrazul subtire se tine cu diete. Si vitamine, am decis eu.
Incerc sa ies cat mai des/mult afara, indoors imi maninca urechile, ca nu poate trai armonios fara mami(cind sint aplecata, vine si se gheia o pauzaste linga mine si cu o voce pitigaiata si mieroasa zice mami-mami-mami, zimbind foarte tandru.....eu plesnesc de fericire...).Sintem un cuplu nedespartit, doar Teveul ce mai reuseste sa ne separe pt minute bunisoare, celebru prin parcul de linga noi, semnam condica de 2 ori pe zi. Vine frigul, ziua se scurteaza, cel mai tare ma tem de ploi insa, ca-i totul ud, in rest nu ma opreste nimic. marti si miercuri mergem la Mother and todler group, se distreaza bine, mai pot respira si eu, plus ca-i face bine la socializare. Am fost si la biblioteca, am tras de ea sa nu adoarma, ca taman in zilele cu pricina i se face somn la 2, in altele face nani si pe la 5.....nu-i de ea lectura, maxim 3 cuvinte ascultat din povestile citite, in rest calareli de scaunele, rasfoit independent de carti si-n final maraieli de somn.
mama ce m-am intins....v-am plictist deja.
No, o zi linistita tuturor, astept si eu vesti bune de la Albinutza,sanatate surioara!



"May you live every day of your life!"- J. Swift

Mergi la inceput