FIV 86

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Fetelor, fara voi io cred ca as lua razna, sincer.Ma intelege si sotul,ma sustine cum si cit poate saracul, dar oricum nimeni nu va intelege prin ce trecem noi, oricit de mult ar vrea sa o faca , decit tot noi cele care trecem prin asa ceva.Nu condamn pe nimeni, dar sint multe persoane( ma refer la femei) care considera FIV, un moft, cum zicea si nasi-mea( care e o tipa educata)draga asta-i un moft( mi-a mai zis si ca e la moda sa faci copii prin fiv), pune osul la treaba si ai sa vezi ca se rezolva treaba.Cu toate ca stie prin ce trec si cit ma chinui, de atitia ani, e usor sa vb cind nu ai nici o problema si mai ai si 4 copii.
Sheri imi pare tare rau , dar in acelasi timp ma bucur ca nu ai abandonat lupta.TREBUIE sa reusim totul e sa nu ne pierdem speranta.
Va pup pe toate si va doresc ce-mi doresc si pentru mine
MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliana04 spune:

Fetele si eu sunt alaturi de voi, vă citesc si va sustin. De curand am trecut prin al 2-lea esec la FIV dar sunt gata sa o iau de la capat. Este o sansa si trebuie sa ne luptam pana la capat, doar asa vom reusi. Cert este ca daca acest forum nu ar fi existat, eu sigur as fi abandonat aceasta procedura. Va pup pe toate si va doresc sa gasiti puterea necesara de a merge mai departe .S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

fetele, imi dati si mie nr. de tel de la Giuly- frau Getta? sa ma programez la eco...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Shery, Avaloane incerc sa gasesc cuvintele potrivite, dar indiferent cat fac apel la intelepciune, constat ca e greu de trait o asemenea experienta.
E asa frumos cand inchidem ochii si visam momente magice: pozitivarea testului de sarcina,sa auzim si vedem inimioara ingerasului nostru, primul scancet, primul zambet, momentul alaptarii, botezul, prima aniversare, patutul, carutul, fuga prin magazine dupa hainutele acelea ca de pupusici.....................
Dar cand realitatea refuza sa fie in concordanta cu visele noastre, e cumplit...........
Stiu,teoretic ceea ce ne face sa mergem mai departe e speranta, e inca o clipa de visare ca, totusi, intr-o zi, poate chiar luna viitoare, vom incepe sa traim visul frumos de a avea un bebic........ Dar practic........
Dupa o "noapte" lunga, in care numai voi veti stii prin cate temeri veti trece, prin cate ganduri intunecate, intr-o buna zi se va face din nou "dimineata", iar dimineata nu reprezinta decat o noua sansa. Acesta este drumul firesc, indiferent care sunt incercarile vietii, iar de incercari avem si vom avea parte, atat cat continuam sa respiram.
E si tristete, dar sunt si clipe extraordinare pe lume, pentru care chiar merita sa induram racoarea unor nopti "nefericite". Poate acele nopti ne trezesc la realitate, poate acele momente ne deschid ochii spre sensul vietii, poate ne maturizeaza, ne intaresc.......
Consider ca nu e om puternic/intelept, care sa nu fi cunoscut multe nopti geroase la viata lui.
Sunteti femei puternice, femei deschise la minte, cu suflete extraordinare, iar aceasta incercare trebuie sa va faca si mai FRUMOASE! Numai oamenii slabi devin urati dupa esecuri!
Shery, iubita unde e stilul tau scriitoricesc, care m-a facut sa fiu lesinata dupa tine???????? Fa-mi o demonstratie, chiar daca ochii iti sunt plini de lacrimi! Doar scrii cu degetelele.......

Lachioneo iar te lasi de FIV?????????? Apai vad ca vrei neaparat sa ma apuc si eu de aceasta procedura, ca sa faci si mata pasul asta !!!! Promit ca in primavara, daca nu se intampla vreo MINUNE pana atunci, recurg si eu la cele 30 % sanse, desi, ca si la Rami, m-am trezit ca al meu are normospermie, desi la cele 6 inseminari numai astenoteratospermie a avut.
Avaloane dupa cum vezi si la noi spemograma s-a imbunatatit considerabil, fapt pentru care sansele in a reusi natural revin in actualitate, desi avem in spate 12 ani de incercari naturale fara rezultat. Dar o spermograma buna m-a facut sa CRED ca se poate, iar acolo unde e credinta multa si ceva relaxare.............

Despre mine mai pot sa va spun ca am fost mamica timp de 2 luni, caci al meu frate si-a abandonat fetita de 4 ani in bratele mele. Pe pustoaica (fina-mea) o cheama tot Oana si imi seamana in comportament incredibil de bine. Fetelor vreu sa va spun CA E GREU SA CRESTI UN COPIL!!!!! Stiu ca veti spune ca am luat-o razna, dar intre ce visam eu despre copii si realitate e o discrepanta........... Si sa nu va mai spun ca eu la baza, ca prima profesie, sunt invatatoare si am drept arme muuuuuulta psihologie si pedagogie in dotare.
Data viitoare, daca se doreste, pot sa va spun cate ceva din ce inseamna a avea un COPIL mai mult de cateva ore, dar nu in vis, ci in realitate. Prima saptamana e de vis, apoi insa......... Sunt zile senine, zile ploioase....... Singura diferenta era data doar de faptul ca nu mai simteam FRUSTRAREA cumplita de a nu avea un copil. La mine frustrarea aceasta, in 12 ani de casnicie se facuse mai inalta decat Everestul! Deci timp de 2 luni am scapat de frustarea de a nu avea copii, insa pretul a cam fost pe masura! Macar acum stiu exact ce-mi doresc, cand spun VREAU UN COPIL/DOI/TREI!
Si mai am si povesti cu un FIV reusit la Giulesti, cu tripleti, dar cu o povesteeeeee........... Am povesti cu prietene care am nascut la 7 luni, au fost anuntate ca le-a murit copilul, apoi si-au salvat copilul plecand cu el din provincie in Bucuresti de urgenta...........
Apoi cu niste prieteni care au un copil cu malformatii ale ficatului (are 2 ani ingerasul) si au trebuit sa stranga in vara asta 80.000 euro sa-l opereze in strainatate.......
Povesti grele rauuuuuuuuu............

Concluzia ar cam fi: e greu fara copii, e greu cu copii, dar viata MERITA TRAITA, caci sunt atatea clipe minunate care ne asteapta.........
In vara asta nu am avut parte de bebicul meu, dar sincer, am descoperit atat de multe alte sensuri ale vietii, incat acum m-am detasat si am invatat sa accept cu bucurie ceea ce primesc de la viata, iar acolo unde inca nu a sosit sorocul, sa am RABDAREA sa astept cumintica.

Amely vreau neaparat sa ne vedem si vreau sa-ti dau cate ceva pentru biata Barby, care iarasi ne ofera o lectie despre viata..............

Ma scuzati ca m-am intins asa mult, ma scuzati ca nu m-am adresat fiecareia in parte, dar cu sufletul sunt alaturi de toate, desi prioritar in viata mea este un alt domeniu, momentan, decat cel al copilasului ............
LACHI, pana sa termin eu polologhia mea, tu tocmai erai decisa sa faci eco???? Frumos! Numarul de la Giulesti am impresia ca e in deschiderea unui capitol FIV mai vechi. Dar ce-ar fi sa apelezi la 931. Eu il aveam, dar inca nu mi-am pus biroul in ordine.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

M_Oana!!!!!!!! Lume noua, nu-mi vine sa-mi cred ochilor, m-am frecat la ochisori cand am vazut de-am ramas fara gene, rimelul este o stranie negreala intinsa amintind de vrajitoare cu taciuni pe fata…
Am intrebat in stanga si in dreapta, am umblat nauca cu parul despletit, tragandu-ma de el si hohotind pe la colti de uliti: N-ati vazut cumva pe Oana-Codana cea cu ochii de faianta? Nimeni nu stia, vantul suiera, inima-mi sangera!
Dar ai venit si totul e frumos acum. Iar eu sunt mai batrana cu un FIV.
Te pup dulce si mai stai si tu, nu mai fugi ca fata Morgana. Ma bucur ca esti mamica de finuta, mai trec zilele, noptile, devii mai intelept.
Lachiut, 316.12.81/int 150 – direct la Cerber.

Sheritra

Sa o ajutam pe Barbye!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Avalon, multumesc, esti o draguta ca intotdeauna. Imi pare rau ca FIV-ul asta ti-a lasat asa un gust amar. Te pup
Lachi, eu am un nr pe care mi l-a dat Dracea, ca sa sun la Giulesti pt eco. Daca tante Geta se ocupa de toate FIV-oasele inseamna ca e bun si pt tine (tu esti la Marinescu, nu?): 316.12.77.
Zouzou, sa ne mai spui si noua ce mai citesti.
Pup toate fetele sufletiste si sa dea Domnul sa se implineasca visul fiecareia.
M-ati emotionat astazi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna fetelor,
Vin si eu cu vesti noi, in sfarsit - nu mai am nici un fel de chist, asa incat de maine incep Dipherelinul. Stimularea o voi face numai cu Menogon de data aceasta ( 40 de injectii ). Voi face protocolul lung. Cam astea sunt noutatile.
Am deja o senzatie stranie, incepe sa mi se faca frica ... mai cu seama ca pana acum au fost numai nereusite si asta m-a demoralizat deja! Am spus ca nu voi intra sa vad, din pacate nu am reusit din cauza amanarii tratamentului si am mai aruncat cate o privire ...
Avalon nu-mi gasesc cuvintele, nici nu stiu ce ai suporta sa auzi in momentele astea ... inca doare foarte tare! Sa nu-ti faci o impresie gresita de d-na dr., in legatura cu e-mailul pe care i l-ai scris ...si eu ii scrisesem unul inainte de a merge la prima consultatie si nu primisem nici un raspuns; apoi cand am fost la consultatie mi-a spus ca apucase sa-l citeasca, dar ca intra destul de rar sa-si verifice mail-urile. Poate e mai bine sa incerci sa o suni, daca nu ai tel. dumneaei, ia legatura cu d-na Geta la 316 12 77, postat si de Mirela.
Andicu sper ca a decurs totul ok azi si ai rezultate maxime!
Crinuta, Musete, Victoria, Antosit, Cristinici, Andicu, Carma si sper ca nu am uitat pe cineva din cele care se afla in plin tratament va doresc din tot sufletul sa reusiti!
Multa bafta si celor care se pregatesc sa inceapa cat de curand si tuturor celor care doar ne sustin, nu va enumar, pentru ca sunteti deja foarte multe si nu vreau sa uit pe cineva!

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns first_carmen spune:

Buna fetelor!

Am facut si eu programare pentru prima intilnire la Giulesti in vederea primului meu FIV si mi s-a spus de doamna Geta. Cine este doamna Geta? Unde o gasesc?
De cind am mai scris ultima oara am refacut un set de analize si nu stiu ce sa mai zic ... unele care erau in limite acum 5 luni nu mai sunt iar altele care nu erau ok atunci acum sunt. In fine ... acum astept ...

Va pup,
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blondiemonyk spune:

Moniland[/i], AVALON, multumesc pentru sfaturile voastre. Alte cuvinte n-am...sper din tot sufletul ca tuturor fetelor,si mie,sa ni se indeplineasca visul.E atat de mult de luptat incat doar asa, vorbind intre noi,mai putem trece de obstacole.Nu cred c-o sa mai intru pe aceasta tema,ci doar din curiozitatea si speranta sa aflu vesti bune de la voi...ma rezuma la teme mai simple...pana cand ,doamne fereste, voi avea si eu nevoie de FIV. va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Sheri, asa te vreau ! Nu esti mai batrana, esti mai inteleapta cu un FIV !

Oana, ma bucur mult sa te "vad", tare mi-a fost dor de tine, macar aici sa mai vorbim, ca vad ca subiectul cu "moisici" s-a desfiintat. E bine ca te-ai mai detasat, si eu am facut-o in vara asta, nici n-as fi avut timp sa ma gandesc prea mult la frustrarile mele, la cata treaba am avut. Acum insa m-am hotarat sa-mi incerc si eu norocul la loteria FIV, poate-poate o iesi ceva din treaba asta.

Andicu, cred ca la ora asta ai facut deja punctia, ti-am tinut pumnii toata ziua, abia astept sa ne dai vesti bune !

Gabitu, esti tare draguta, iti multumim pentru gandurile bune !

Blondie, iti inteleg intr-un fel intrebarile, ele vin din frustrarile acumulate in ani de esecuri...poate 'om gasi vreodata raspunsul la ele...

Danyalo, sa fie intr-un ceas bun hotararea ta !

Avalon, sper ca incerci incet-incet sa-ti reincarci bateriile. Stii ca multe fete au ramas natural dupa FIV, mai ales ca tratamentul facut produce o oarecare furtuna hormonala in corp si poti avea surprize...placute !
Voiam sa-ti cer un sfat "de specialitate" - ai idee care din substante a dat rezultate mai bune, Gonal F sau Puregon ? Mie medicul mi-a prescris in principiu o schema cu 2xPuregon (sau Gonal F) + 1 Menogon pe zi, plus 1/2 fiola de Diphereline. Eu ma gandeam sa-l conving sa-mi dea numai Menogon, dar m-a pus putin pe ganduri ce ai zis tu...

rami

Mergi la inceput