FIV 86
Raspunsuri - Pagina 23
MRL spune:
Lachi, din pacate la al doilea. La primul am avut punctie oarba, din 6 foliculi nu am obtinut nici un ovocit, iti dai seama prin ce am trecut atunci. Acum totul incepuse perfect mai ales ca in ziua punctiei dupa stresul avut pe toata perioada tratamentului si stiins da exista posibilitatea sa am rezultat 0 am reusit sa am din 6 foliculi 3 ovocite care sau fecundat singurele, repede si foarte bine. Acum la acest FIV am simtit o mare bucurie in momentul in care prof m-a trezit din anestezie (ma palmuia bine) ca sa imi dea vestea buna. Atunci asa adormita cum eram cand mi-a data vestea instantaneu lacrimile imi curgeau pe obraji si iti spun drept ca atunci am fost foarte, foarte bucuroasa, ma vedeam deja cu bebelinii prinsi. dar am ramas doar cu asta. pupici
Tia spune:
lachione uite un site cu multe info intersante, pe link gasesti cateva exemple de ovocite bune sau mai putin bune..
http://www.advancedfertility.com/egg1.htm
ce mai stii de zisaCami?
vero
bafta fetelor care sunt in linie dreapta, sa auzim de
Kariris spune:
Cristinici, am intrebat-o si eu pe Pm si a spus ca nimic suplimentar. Exact cum banuiam eu. Deci AH placut sa avem! ai reusit sa vorbesti cu sotul tau pentru mine?
Tia multumesc pentru link. Zisacami a inceput tratamentul pentru un nou fiv. Am vorbit cu ea acum cateva zile. Sper ca de data asta sa reuseasca.
Ce face Alex?
rami 73 spune:
Fetelor, care e rolul hatching-ului ? Ca n-am inteles prea bine...
Pana la urma cum e mai bine sa fie embrionii la 48 ore (inainte de ET) ? Am auzit de diverse variante: 8 celule,4 celule...nu stiu ce sa zic. Oricum, banuiesc ca si forma celulelor e importanta, probabil cu cat sunt mai rotunde, cu atat mai bine, nu ?
rami
Kariris spune:
la 48 de ore nu poate fi in 8 celule. hatchingul se spune ca faciliteaza oarecum nidarea embrionului. intra pe linkul dat de Tia pe pagina anterioara si afli mai multe.
puiramy spune:
Lachi-Optez pentru anestezia partiala ca vreau sa vad ce mi se intampla si data trecuta a fost durerea suportabila.dar m-am ingrijorat ca am auzit la fete ca a doua oara doare mai tare ca prima.Eu totusi sper sa nu fie la fel pt toata lumea.
MRL-