FIV 86

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Adelia eu stiu ca prolactina se face la prima ora, nestresata, nemancata, odihnita. Se face si in ziua 3 si in ziua 21.
Dar.... nu stiu cum ar putea fi acum relevanta la tine...pentru ca iei anticonceptionale. Nu o influenteaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiramy spune:

MRL-Esti un exemplu de urmat pentru felul cum gandesti.Ma bucur ca ai putut sa treci cat de cat peste.

Noi pe la 17.00 astazi plecam la Bucuresti.Maine la 7.30 trebuie sa fiu la Giuly pentru punctie.
Fetelor sa-mi tineti pumnii sa fie bine si sa nu ma doara ca eu nu fac anestezie generala, doar partiala.
Deocamdata ma simt bine am facut 2 pregnil aseara in schimb am un gust amar pentru nereusitele de pana acum.
Va pupicesc si cand ma intorc voi veni cu vesti proaspete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

ANTO tin pumnii stransi tare ca cei 13 embrioni sa fie de cea mai buna calitate si peste 2 sapt sa ne dai o veste mare de tot!

ANDICU deja te vad mamica de gemeni sau poate chiar tripleti!

SMITA si la mine embrioni transferati la primul fiv au fost tot fragmentati(sau defracmenti nu stiu exact)si tot n-am inteles ce inseamna deoarece embriologul nu mi-a explicat nimic si nici nu stiu cauza...am tot cautat raspunsuri si pe net si tot n-am ajuns sa inteleg exact DE CE si care a fost problema...stii tu mai multe?daca da spune-mi si mie te rog ca mi-a tare frica sa fie tot asa si la fiv-ul asta.

KITTA stai linistita..in 2-3 zile poti sa ai duble foliculii daca esti sub stimulare.si nu e chiar important sa ai mai multi,important e sa fie buni...stii cum se zice "decat multi si de proasta calitate mai bine mai putini dar de calitate buna!

claudia

Mergi la inceput

Puiramy, nu-ti fie frica, BAFTA MULTA maine la punctie! O sa-ti tinem pumnii! De ce nu faci cu generala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smita spune:

KLA78 nu stiu nici eu ce inseamna, cand am facut embriotransferul era o tipa cu mine in salon facuse saracuta 3 FIV-uri era la al 4-lea
.Ea mi-a spus ca la primele doua si ai ei erai fragmentati si nu s-a prins nimic, la al 3-lea nu aveau frag. si s-a prins , a dus sarcina (gemelara) cam 5 saptamani si i-a pierdut din cauza unei receli.
Cand am facut ET embrioloaga ma spus" din pacate toti au fragmentatie dar s-au mai prins si asa".
Poate ne lamureste GINA cu articolul ala.
Va pup.

Sa auzim de bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca_dim spune:

Kitta, si eu sunt pacienta dr Bucur si tocmai ce-am bifat al doilea FIV (sunt n a 6-a zi dupa embriotransfer). Tratamentul meu a inceput din a doua zi cu diphereline 1 fl/zi timp de 11 zile apoi am inceput stimularea cu 2 Menogon + 1 Puregon + 1/2 Diphereline /zi alte 11 zile, apoi Pregnyl si am avut in timpul monitorizarii aprox 20 de folicili (maturi, imaturi, chisturi) din care au rezultat 8 ovocite, 2 au murit la ICSI si au rezultat 6 embrioni, din care 4 s-au divizat: 2 in 8 si 2 in 6 celule ...3 dintre ei fiind putin fragmentati (ce inseamna, Dumnezeu stie, poate ma ajutati si pe mine cu informatia ca nu am gasit!!!) Totul a fost bine pana ieri cand au inceput durerile, si ca si dupa primul FIV am avut doua mici scurgeri (banuiesc de endometru); sunt cam cazuta, nu prea mai sper nimic acum!
Eu ti-am spus schema si cum am reactionat eu, dar asta nu inseamna nimic, suntem atat de diferiti incat cred ca e o mare loterie...mai ales ca nu se fac nici un fel de analize de monitoizare hormonale in timpul tratamentului...

quote:
Originally posted by KITTA

Antosit, Cristinici sunteti de invidiat! Pupici
Fetelor cine mai este la dr. Bucur - Giuli in acest timp? As vrea sa ne consultam in privinta stimularii.
Oricum maine ma duc din nou la eco si o sa va informez, dar eu zic ca e o nereusita din start cu doar 3 foliculi. Sotul zice si el ca sa renuntam din start ca sa nu ne dezamagim degeaba (si cu banii dati...) Maine astept sa vad care e rezultatul + ce mai zice dr. (oricum data trecuta nu a zis mare lucru, doar ca nu stie de ce asa productie slaba). Sincera sa fiu as astepta din partea ei sa nu ma impinga mai departe (ar fi ca un test!).
Dac aveti sugestii si reclamatii...:) le astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Adelia, eu de fiecare data am facut prolactina in ziua 3 (dar nu cred ca are importanta neaparat ziua), dimineata (sa fii odihnita), dar NU neaparat pe stomacul gol. Eu de fiecare data mancasem si bausem si cafea ! Oricum, bioloaga mi-a spus de mai multe ori ca la hormonale nu are importanta daca mananci inainte. Mie mi-a iesit mereu prolactina (ca si celelalte, de altfel)perfect(intre 5-7).

Mirela, deci vom face FIV-ul in aceeasi perioada, sa dea DD sa fie cu noroc la amandoua si la toate fetele ! Eu il fac cu Marinescu (la recomandarea Dr. Moisa cu care am facut mai multe inseminari). Referitor la dosar, se procedeaza asa cum ti-a zis si Adelia. Te duci cu analizele (in original, n-are rost sa mai faci copii, ca nu ti le opreste acolo, doar isi noteaza valorile intr-un formular de-al lor) la cabinetul de sterilitate (de la parter) si acolo te preia o asistenta. Dupa ce isi noteaza tot, iti comunica si tie nr. de dosar (sa-l tii minte, poate te mai intreaba de el). Cam asta e tot. Pe mine m-a preluat asistenta dupa ce i-a zis Moisa. Tu cu cine faci procedura ?
In legatura cu injectiile, Dipherelinul o sa incerc sa mi-l fac singura, sper sa reusesc...iar la cele intramusculare cred ca voi apela la o asistenta pe care o cunosc.

Antosit, ptiu sa nu te deochi cred ca ai spart toate recordurile ! Bravo ! Te asteptam cu vesti bune in continuare.

Puiramy si Cristinici, bafta multa marti si miercuri la punctie !

Andicu, ma rog ca cei 3 embrionasi sa se transforme in

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

adelia alin, daca tu sti ca ai avut probleme cu prolactina eu zic sa te ocupi de analiza, nu te lasa numai pe mana dr., I-ai amintit tu ca ai avea probleme, pt ca sunt sigura ca Big M are foarte multe paciente cu n probleme si nu cred sa le tina minte pe toate. in ceea ce ma priveste, anul asta am incheiat cu aceasta obsesie. Sa fim sanatosi ca pana la urma om vedea noi ce vom face. Te pup dulce.
puiramy, nu te mai gandi la esecuri. Ce a fost a fost, acum urmati voi si trebuie sa fiti norocoase. Sti si tu ca atunci cand esti inconjurata de iubire necazurile trec foarte repede. Eu aproape ca am intrat in normal - am inceput sa cant din nou in masina in drum spre serviciu, am inceput sa injur din nou la volan, am inceput sa fiu receptiva la tot ce misca in jurul meu. parca si timpul tine cu mine, de vineri de cand am plecat din Bucuresti vremea este frumoasa, parca sa imi incalzeasca sufletul. Abia astept sa vina sfarsitul de saptamana sa plecam din nou. ma voi gandi la tine si ai sa vezi ca de data asta totul o sa decurga normal. te pupicesc dulce
Liana inca putin si o sa fim toate cu pumnisorii stransi pentru tine. Pupici
Mirela, adelia ti-a explicat bine in ceea ce priveste intocmierea dosarului. Coana Geta nu are nici un fel de implicatie acum, dupa o sa intre in peisaj pt programarile le eco.
lachi, sa le spui sa iti faca hatching. Nu te baza foarte mult pe asta, intr-adevar sunt sansele mult mai mari dar si asa tot de norocul fiecarei tine. Am facut si eu procedura si la toti cei 3 embrioni care la momentul ET erau divizati in 8 celule toti. Eram ferm convinsa ca nu o sa dau gres si poate din aceasta cauza gustul esecului a fost foarte amar. Ai grija de tine. Te pup dulce
Care este treaba cu embrioni fragmentati? Uite ca eu nu am stiut sa intreb dr. cum au fost ai mei. Doar i-am vazut pe monitor ca erau toti trei divizati in 8 celule si atat.
oare musete ce o fi facut?
va pup dulce pe toate si sunt cu gandul alaturi de fetele care sunt in focuri.

Mergi la inceput

mai eu la medsana am avut embrioni divizati perfect, in celule bine delimitate si rotunde, iar unii erau cu cateva celule normale, perfecte, rotunde dar aveau si o celula divizata aiurea, arata ca o conopida, ca o inflorescenta. Oare aia sa fi fost fragmentati??? mie pe aia "creti" cum le zic eu nu mi i-a pus.

Mergi la inceput

vai...fetelor ma doare ugerul de la anticonceptionalele astea, de nu va pot spune!!!!!

MRL si tie ti-a facut AH? stiu iubita cum e sa fii aproape convinsa ca reusesti si s-o iei in freza! doare taaaare rau! mie imi iesise anul trecut valoarea 0,00 si eu tot faceam teste de urina pentru ca imi intarzia ciclul! Off Doamne...om reusi si noi la un moment dat! tu ai fost la primul fiv?

Mergi la inceput