Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (101)
Raspunsuri - Pagina 15
Giova spune:
!!!
Mario si Vlad Nicolae
!!!
Eu nu am avut net pana acum. asa ca am copt niste vinete si am mai facut suc de rosii pt. marco.
Paula vb. Deei suntem foarte eficiente. eu reusesc sa vad si de marco, sa-i fac si papaica, sa fac ordine si in casa,sa fac mancare, sa mai iesim si afara.
Ma bucur ca e ok Paul.
Denisa, Deea, pai nu e problema, caci Marco are mobila lui, noi avem salteaua relaxa, dar mi-e ca nu am bucatarie. si cu un copil mic ce fac? nu pot sa-l las fara mancare 10 zile. Unde-i fac papica? la termoplonjon sau in microunde?
Cosmi Marco are 4 mese: dim. lapte- 250 ml, la pranz(13.30-14): 250-300 gr. de carnita cu legume (in diverse combinatii), ora 18.30- 19: 200 gr de iaurt cu fructe, sau cereale, seara la 21.30-22 laptic 250 ml.
Ali am vazut pozele cu iarina -bubulina -rozosina
.
Anasol nu am zis ca e slab Marco, doar ca nu are kg celorlati, dar mie imi place cum arata.
Fete ma bag la cautat zborurui pe net, ca ne-a venit o idee, sa merg la sora-mea 2 sapt. pana vine mobila, Clau se muta acolo, ca deja au dat drumul la utilitati..
Sa vad la ce preturi gasesc, si daca-mi convine.
Pe urma iesim afara, asa ca ne auzim mai tarziu.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
LunaNoua spune:
Moni, n-ai un antibiotic pentru streptococul ala ?
Bine ca mai apuci sa mai si intri. Spor la lucru.
Eu aproape am terminat sacutul de dormit al Dariei.. si cand sa ii fac niscai floricele ceva pe el.. gata... "s-a sunat"
cum ziceam noi la scoala. Daria a sunat din clopotel si m-a dat afara de pe balcon. Probabil inghetase si ea acolo langa mine. Asa ca, mai am juma de ora de cusut la el.. si are fata in ce sa doarma. Sper eu ![]()
Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
bumbita spune:
ioana ![]()
![]()
bucura-te....muuuuult noroc la razvanelul'
bumbita si sebastian(03.01.2006)
poze sebastian
LunaNoua spune:
Gio, buna idee
Tocmai vroiam sa iti spun ca te prefaci ca esti in concediu, si ii dai ce i-ai fi dat daca ati fi fost plecati .. si tu chiar iti iei concediu ![]()
Deea
LunaNoua spune:
Gio, poti sa gatesti la resou, daca tot esti gospodina
Eu asa am gatit dupa ce m-am maritat. Pe jos, in camera de camin. Nu va spun ce plansete am tras odata, cand eu cu elan mare de gospodina faceam o ciorba pe jos... ca tiiganii in mijlocul camerei (ca pana acolo ajungea priza). Si a inceput priza sa scoata fum. L-am avertizat repede pe Silviu, care cazuse in pat tocmai venit de la servici, si speriat a sarit la priza, direct cu piciorul in ciorba mea 
![]()
Si prin direct, vreai sa zic plonjat in oala, cu ciorba imprastiata peste tot ... cu tot tacamul.
Auuu... imi bea Daria cafeua.
Deea
bumbita spune:
fetele, aveti careva calendarul ortodox? eu nu il am si mi-a zis cineva ca exista sf. sebastian. spuneti-mi si mie cand este....va rog.

bumbita si sebastian(03.01.2006)
poze sebastian
Giova spune:
Deea pe mine ma incanta ideea, dar nu stim zau ce sa facem.
Zborurile au niste preturi....
. In seara asta luam hotararea.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
Biancas spune:
Buna fetelor ne primiti si pe noi in clubul vostru? Am o minune de baietel pe care il cheama Daniel, s-a nascut la 17.01.2006 cu 3800 g si 57 cm, scor apgar 10.
Acum la 9 luni avem 9.500 g si 73 cm.
Omul trebuie sa aiba si prieteni si dusmani.
LunaNoua spune:
Bianca, bine ai venit ! Sa iti traiasca flacaul, sa se faca mare si frumos si voinic si viteaz... si ... si tot ce trebuie. Sper sa gasesti printre noi ajutor si buna dispozitie !
Maraki, ce mai faceti ? E mai bine Giorgios? Te descurci? Pupicei lui Angelos si multa sanatate taticului.
Deea