Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (101)
Raspunsuri - Pagina 14
szaboali spune:
Astazi daca nu servim afara o sa facem si noi parada modei cu hainutele de iarna...
Acum plec ca s-a trezit bubulina si cred ca ma stiga ca are chef de joaca.
V-am
pe toate si sa aveti o zi excelenta.
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni
doina_laila spune:
Bumbita, stai linistita ca sunt mai sanatosi copiii mai slabuti. Al meu nu refuza aproape nimic din ce-i servesc si il urmaresc sa nu o ia la vale cu greutatea. Doctorul a spus ca este un "copil mare" avea la 8 luni 75cm si 11.100gr. Seama cu parintii la inaltime, ca amandoi suntem inalti.
, iar la sunci seamana cu mama sa
.
Ali, vad ca si Iarinei ii place in picioare. 
Fug ca s-a trezit puradelul.
Theodor – darul lui Dumnezeu
Doina si
Theodor (4 februarie 2006)
miri_mik spune:
fetelor, m-am uitat la poze (sebastian, iarina, theodor) si iar ma ia cu draci ca topilontsul meu e mai lenes:) sta in picioare, asa de kikiri mikiri, da nus e ridica pe langa patut, sau sa se dea de-a busilea. abia ce o descoperit ca se poate rostogoli pe spate si nu mai urla asa de des dupa mine sa-l intorc:) poate pt ca e dodolot:) gravitatia se simte mai tare:) dar macar e vesel si cuminte, cam ca alain, doar ca doarme mai mult. doarme trei sieste pe zi, nitel haotic, asa ca si programul de mancare e dat peste cap. si legat d emancare... eu am un fix cu ouale. mah, nus tiu de la cine provin, si nici cat sunt de proaspete, asa ca prefer sa-i dau peste sau vitel sau pui in fiecare zi.
uite-l ca s-a trezit:) era si cazul ca somnoreste de la 8 seara de ieri. doar ce i-ams chimbat funduletul si-a baut un bibe d elapt la 8 dimi si s-a trantit inapoi la somn pana la 11. grozav topil:)
cartile au plecat ieri, deci pe vineri sosesc, cu biletel de confirmare de primire. cu exceptia lunei noi. ea o primeste mai tarziu unpiculet. pupici. merg sa fac o chestie cu portocale si banane:)
pusici
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
LunaNoua spune:
Denisa, nu ii fac de cartofi fierti, de lene
M-am saturat de atat stat in bucatarie. Eu sunt singura cu toate de facut pe cap.. si fac prea multe chiar, asa ca bucataritul ajunge pe ultimul loc.
Azi dimineata draguta a bagat o branzica topita, carnati de soia painica si ceiut. La fel si ma-sa
Ioi !!! ca am uitat sa beau si ceiuc.
paula, suntem eficiente, de aia avem si timp de scris![]()
Silvi, nu ma pozez, ca iar imi amintesc ca nu e ce vreau eu
Nu e rau, voi sigur o sa ziceti ca e bine, dar nu e "tranznit", si nici "sexi", si nici "wow".. e doar aranjat ... si eu simteam nevoia de ceva extravagant...
Ma duc sa ii confectionez un sacut de dormit Dariei. Tineti-mi pumnii ![]()
Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
LunaNoua spune:
Miri, nu iti fa probleme cu evolutia micutului. Inca nu a descoperit ca se poate. Stai sa il vezi dup-aia
Si Daria s-a intors foarte tarziu de pe o parte pe alta. Pe la 7-8 luni... Mergea deja cu premergatorul.. si ea inca nu se intorcea
De-a busile, nici o sansa
O pun eu de-a busilea.. si nu face nimic. Sta acolo minute intregi, nemiscata
, pana cand oboseste si incepe sa planga sa o "scap" ![]()
Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
anasebe spune:
Miri Si Tibi a inceput sa se rostogoleasca tot pe la 7 luni. Tot de atunci se ridica si in 4 labe si apoi, cu grija, inceeet, se lasa pe burta. Nici gand s-o ia din loc. De ridicat in picioare nu o face din genunchi, de abia a descoperit ca se -poate ridica in genunchi. Asa ca....lasa-i mama, sanatosi sa fie, ca o vor lua si ei din loc, cand vor dori (adica sunt intr-unul din momentele mele calme, cand nu ma crizez ca Tibi e bolovan
).![]()
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
szaboali spune:

Mi-a sosit carticica

miri_mik
acum ma si pun la citit 
V-am
intru mai tarziu...
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni
T_Ioana spune:
Fetelor, abia am resuit sa va citesc si deja nu mai stiu care ce a scris![]()
Eu nu sunt asa de eficienta, as aca nu stau toata ziua pe net
, abia apuc sa mai strang prin casa si sa fac papaica ptr Razvan. De azi mi-am promis ca ii fac mancarica de pranz ptr 2 zile, ca mi s-a acrit toata ziua sa tai un fir de ceapa, un morcovel etc......
Puiul mic tuseste un pic si e mucos, febra nu are peste 37,4 asa ca ne tratam ambulatoriu. Pe mine m-a nenorocit ieri gatul, am crezut ca am cuie in el si am hotarat sa urmez sfatul bunicii materne si am bagat ieri vreo 3 Vitamina C iar azi, minune, nu mai am nimik
(e drept ca am luat si 2 Actifed, dar alea au fost preventiv impotriva racelii, deci la gatutz tot Vitamina C saraca m-a ajutat)
Sa va spun ce a mancat Razvan aseara (nu masa completa, ca papapse de o ora, dar a cigulit dela noi o gramada): pilaf de orez cu sos de soia si fructe de mare. A fost asa de incantat de nu se poate! Ca peste oricum nu a vrut sa-mi pape macar fructe de mare sa mai halim si noi.
Sper sa imi mai amintesc care ce zicea......aaaa, Miri_mik, mii de felicitari pentru carte si sper sa reusesc si eu sa o citesc curand......in librarii nu se gaseste?
Silvi, la urmatoarea luna in descrestere ne bagam?!
, ca la prima luna plina eu ma tund!!!
Am incercat sa tin dieta de luni dar luni dupa amiza am iesit la plimbarica, ne-a batut vantul si din fata si din spate asa ca ne-a cam luat cu dureri de gat si stari naspa asa ca am papat mancare ca prea imi era rau.....Moni, sa vii cu
si dupa
de mine![]()
Fug sa urmaresc supica baiatului!
si sper sa revin curand!
P.S., azi dimineata, cand il schimbam, si-a bagat Razvanelul mana in kk si evident , a vrut sa o duca la gurita, dar cand a simtit mirosul s-a strambat si s-a cutremurat cu o scarba.......Avea o fata totala, am crezut ca mor de ras...........asa, ca sa vada si ei ce suportam noi de cateva ori pe zi
.
Ioana si
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
monica70 spune:
FETELE saluti,acu am reusit sa va citesc doar.Dupa ce ca am de lucru mult, s-a mai instalat si STREPTOCOCU' (contabilul italian) cu mine in birou,la PC fostei colege
Acu a plecat sa haleasca 
PAULA si io-s eficienta si inca rau de tot
,ca mai si lucrez contabilitate si la birou si acasa - dar lucrand la PC - evident ca-s cu ochii pe voi (IOANA
) PUPICI la Paul si printesa Alexandra
Intru de acasa in continuare sa raspund la restul,ca tre sa-i las ceva situatii Streptococului
si mai un pic si trebuie sa plec.
MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
anasol spune:
buna mamici,azi dim am fost cu david si i-am luat analize din vena,maam c a plans saracul,numai putea respira,a mai plans vreo 10 min si dupa c i-a luat sange,la 3 mergem sa luam rezultatul apoi la dr sa le citeasca,va spun diseara care-io verdicul
miri-abia astept cartea vad ca ali a primit-o
ali-vezi sa nu povestesti pe aici despre ce e cartea,lasa-ne sa o citim si noi,nu ne strica surpriza,pls
moni spor la treaba
silvi cum mai e cu cura,te mai tii de ea? parca m-as apuca si io de luni,dar numai dak sta moni cu gura pe noi,ca altfel noi ne dam la fund
giova-f bine arata marco,e nascut in aceeasi zi cu dav ,dar zici ca e cu vreo 2,3 luni mai mare,bravo lui
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)