Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (101)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Astazi daca nu servim afara o sa facem si noi parada modei cu hainutele de iarna...
Acum plec ca s-a trezit bubulina si cred ca ma stiga ca are chef de joaca.

V-am pe toate si sa aveti o zi excelenta.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Bumbita, stai linistita ca sunt mai sanatosi copiii mai slabuti. Al meu nu refuza aproape nimic din ce-i servesc si il urmaresc sa nu o ia la vale cu greutatea. Doctorul a spus ca este un "copil mare" avea la 8 luni 75cm si 11.100gr. Seama cu parintii la inaltime, ca amandoi suntem inalti., iar la sunci seamana cu mama sa .
Ali, vad ca si Iarinei ii place in picioare.
Fug ca s-a trezit puradelul.

Theodor – darul lui Dumnezeu

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

fetelor, m-am uitat la poze (sebastian, iarina, theodor) si iar ma ia cu draci ca topilontsul meu e mai lenes:) sta in picioare, asa de kikiri mikiri, da nus e ridica pe langa patut, sau sa se dea de-a busilea. abia ce o descoperit ca se poate rostogoli pe spate si nu mai urla asa de des dupa mine sa-l intorc:) poate pt ca e dodolot:) gravitatia se simte mai tare:) dar macar e vesel si cuminte, cam ca alain, doar ca doarme mai mult. doarme trei sieste pe zi, nitel haotic, asa ca si programul de mancare e dat peste cap. si legat d emancare... eu am un fix cu ouale. mah, nus tiu de la cine provin, si nici cat sunt de proaspete, asa ca prefer sa-i dau peste sau vitel sau pui in fiecare zi.
uite-l ca s-a trezit:) era si cazul ca somnoreste de la 8 seara de ieri. doar ce i-ams chimbat funduletul si-a baut un bibe d elapt la 8 dimi si s-a trantit inapoi la somn pana la 11. grozav topil:)

cartile au plecat ieri, deci pe vineri sosesc, cu biletel de confirmare de primire. cu exceptia lunei noi. ea o primeste mai tarziu unpiculet. pupici. merg sa fac o chestie cu portocale si banane:)
pusici

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Denisa, nu ii fac de cartofi fierti, de lene M-am saturat de atat stat in bucatarie. Eu sunt singura cu toate de facut pe cap.. si fac prea multe chiar, asa ca bucataritul ajunge pe ultimul loc.

Azi dimineata draguta a bagat o branzica topita, carnati de soia painica si ceiut. La fel si ma-sa Ioi !!! ca am uitat sa beau si ceiuc.

paula, suntem eficiente, de aia avem si timp de scris

Silvi, nu ma pozez, ca iar imi amintesc ca nu e ce vreau eu Nu e rau, voi sigur o sa ziceti ca e bine, dar nu e "tranznit", si nici "sexi", si nici "wow".. e doar aranjat ... si eu simteam nevoia de ceva extravagant...

Ma duc sa ii confectionez un sacut de dormit Dariei. Tineti-mi pumnii

Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Miri, nu iti fa probleme cu evolutia micutului. Inca nu a descoperit ca se poate. Stai sa il vezi dup-aia Si Daria s-a intors foarte tarziu de pe o parte pe alta. Pe la 7-8 luni... Mergea deja cu premergatorul.. si ea inca nu se intorcea De-a busile, nici o sansa O pun eu de-a busilea.. si nu face nimic. Sta acolo minute intregi, nemiscata , pana cand oboseste si incepe sa planga sa o "scap"

Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Miri Si Tibi a inceput sa se rostogoleasca tot pe la 7 luni. Tot de atunci se ridica si in 4 labe si apoi, cu grija, inceeet, se lasa pe burta. Nici gand s-o ia din loc. De ridicat in picioare nu o face din genunchi, de abia a descoperit ca se -poate ridica in genunchi. Asa ca....lasa-i mama, sanatosi sa fie, ca o vor lua si ei din loc, cand vor dori (adica sunt intr-unul din momentele mele calme, cand nu ma crizez ca Tibi e bolovan).

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Mi-a sosit carticica

miri_mik acum ma si pun la citit
V-am intru mai tarziu...

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor, abia am resuit sa va citesc si deja nu mai stiu care ce a scris
Eu nu sunt asa de eficienta, as aca nu stau toata ziua pe net, abia apuc sa mai strang prin casa si sa fac papaica ptr Razvan. De azi mi-am promis ca ii fac mancarica de pranz ptr 2 zile, ca mi s-a acrit toata ziua sa tai un fir de ceapa, un morcovel etc......
Puiul mic tuseste un pic si e mucos, febra nu are peste 37,4 asa ca ne tratam ambulatoriu. Pe mine m-a nenorocit ieri gatul, am crezut ca am cuie in el si am hotarat sa urmez sfatul bunicii materne si am bagat ieri vreo 3 Vitamina C iar azi, minune, nu mai am nimik (e drept ca am luat si 2 Actifed, dar alea au fost preventiv impotriva racelii, deci la gatutz tot Vitamina C saraca m-a ajutat)
Sa va spun ce a mancat Razvan aseara (nu masa completa, ca papapse de o ora, dar a cigulit dela noi o gramada): pilaf de orez cu sos de soia si fructe de mare. A fost asa de incantat de nu se poate! Ca peste oricum nu a vrut sa-mi pape macar fructe de mare sa mai halim si noi.
Sper sa imi mai amintesc care ce zicea......aaaa, Miri_mik, mii de felicitari pentru carte si sper sa reusesc si eu sa o citesc curand......in librarii nu se gaseste?
Silvi, la urmatoarea luna in descrestere ne bagam?!, ca la prima luna plina eu ma tund!!!
Am incercat sa tin dieta de luni dar luni dupa amiza am iesit la plimbarica, ne-a batut vantul si din fata si din spate asa ca ne-a cam luat cu dureri de gat si stari naspa asa ca am papat mancare ca prea imi era rau.....Moni, sa vii cu si dupade mine
Fug sa urmaresc supica baiatului!
si sper sa revin curand!
P.S., azi dimineata, cand il schimbam, si-a bagat Razvanelul mana in kk si evident , a vrut sa o duca la gurita, dar cand a simtit mirosul s-a strambat si s-a cutremurat cu o scarba.......Avea o fata totala, am crezut ca mor de ras...........asa, ca sa vada si ei ce suportam noi de cateva ori pe zi
.

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

FETELE saluti,acu am reusit sa va citesc doar.Dupa ce ca am de lucru mult, s-a mai instalat si STREPTOCOCU' (contabilul italian) cu mine in birou,la PC fostei colege Acu a plecat sa haleasca
PAULA si io-s eficienta si inca rau de tot ,ca mai si lucrez contabilitate si la birou si acasa - dar lucrand la PC - evident ca-s cu ochii pe voi (IOANA) PUPICI la Paul si printesa Alexandra
Intru de acasa in continuare sa raspund la restul,ca tre sa-i las ceva situatii Streptococului si mai un pic si trebuie sa plec.

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

buna mamici,azi dim am fost cu david si i-am luat analize din vena,maam c a plans saracul,numai putea respira,a mai plans vreo 10 min si dupa c i-a luat sange,la 3 mergem sa luam rezultatul apoi la dr sa le citeasca,va spun diseara care-io verdicul
miri-abia astept cartea vad ca ali a primit-o
ali-vezi sa nu povestesti pe aici despre ce e cartea,lasa-ne sa o citim si noi,nu ne strica surpriza,pls
moni spor la treaba
silvi cum mai e cu cura,te mai tii de ea? parca m-as apuca si io de luni,dar numai dak sta moni cu gura pe noi,ca altfel noi ne dam la fund
giova-f bine arata marco,e nascut in aceeasi zi cu dav ,dar zici ca e cu vreo 2,3 luni mai mare,bravo lui

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput