Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (89)
Raspunsuri - Pagina 30
camelia_daniela spune:
Of, Gandacel, urata patanie! Bine ca e Bogdanel ok si sa dea Domnu ca si burtik sa fie bine ! Tie iti doresc recuperare rapida ! 
Lavi, si pe mine ma intereseaza parerea pediatrei tale referitoare la gris, asa ca trece-ma si pe mine pe lista! 
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
pischi2003 spune:
Neata si de la noi.
Ca veni vorba de mucisori, desi Alexutza alte simptome nu mai are ale racelii mai baga cate o portie de mucisori la vedere. Verzulii, cleiosi. Ii mai baga sotul cate un jet de Sterimar(parca asa) si-i mai fugareste la vale.
Despre nuditate, ce sa zic, ma mai vede Alex la baie cand ma schimb, se uita mirata, o mai las sa puna mana pe tzitzi si ea rade, pe tati nu-l prea vede ca el se fereste, desi cred ca e totusi devreme. Sau nu?
CristinaN, cred ca ti-a stat inima in loc. Bine ca e doar cucuiata, grija mare tre' sa avem de-acu.
Gandacel, ai grija mami de bebelosi. Ce sa zic, ca m-am impiedicat si eu acu vreo zile la servici ca era sa cad gramada cu geanta peste mine vreo 10-12 scari, in vale. M-am ales doar cu o jena la calcatura si imaginea sifonata.![]()
Lavi, dragutze foc turbulentzele.
Voi cum faceti in masina? Ancorati scaunelul/le bine si stati mami+tati in fata sau mami (ori tati, dk conduce mami) sta langa copilas in spate? Ca am fost sfatuita sa las bebele in spate, in scaunelul lui si sa stau langa tati. Desi eu o mai gadil, dk stau langa ea, ii mai dau apa, chestii.
Sanatate multa la bebeii cu mucisori sau burtici deranjate.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
dordia2000 spune:
Multumest tuturor fetelor care sunt alturi de mine si va pup!!!
Noi suntem mai bine sa zic asa, nu a mai facut kk de ieri seara pe la 19.00 ceea ce e un lucru bun zic eu. A papat laptic fara lactoza, si ceva orez fiert cu morcov si banana. Banana e singurul aliment care ii place din tot regimul si...asa reuzesc sa ii dau biseptolul care e taaare amar si care in lapte nu merge ca icneste cand pune guritza pe el. Deocamdata vad ca merge si sper din tot sufletul sa ii fie bine .
Hydrasceul cum il dati voi??? In ce cantitate de lichid sau cum faceti???PLssss ca tb sa ii dau 2 pliculetze pe zi!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Lavi vreau si eu parerea despre gris ca eu i-am dat de vreo 2 ori si...in conditiile actuale ma intereseaza mult.
Noua dr. ne-a zis sa trecem la lapte de vaca sau sa ii dam lapte integral. O fi bine??? (asta cand va fi bine cu burtica ca pana atunci....nema lapte)
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
anda77 spune:
mama di tutti, zi aici cu grisul, vezi ca intereseaza pe toata lumea.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Hello, nu am avut net, iar acuma bag o postare cu frica asa...sa nu plece iar.
[Noi suntem in mega-crize de plans...am trezit-o pe la 8 sa-i scot ungurza de urocultura..evident goala, ca fcuse pipi PE LANGA EA!!!!!! iar atuncea s-a trezit si a inceput urletele de ziceai c-o tai!!! Numai in brate la mine statea cuminte, daca o puneam in pat urlete, ce sa mai zic daca ieseam din camera.
Cu raceala e stationara treaba..muci medii, tusit nu prea, dar fornaiala si haraiala. Naspa..am terminat si cu medicamentele...
Cam atata despre noi, ca binevoieste sotul meu iubit sa ma dea afara de la PC, ca vorbaaia...mult am stat...5 minute!

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Madutza10 spune:
Dordia ,din cite imi aduc aminte Hydrasecul se dizolva in 250 ml apa .
pischi2003,noi de cind am luat scaun mai mare de masina ,sta singur ,acum pot pleca singura cu el ,eu conduc si el sta cumintel in spate ,ii place tare mult sa se uite pe geam,cind aveam scoica nu mi-a stat niciodata ,nici chiar daca statea cineva linga el in spate!
Mihaelutat,Karvol ii pun in fiecare seara de vreo 5 zile incoace ,citeva seri a fost ok dar aseara n-a mai avut efect!
camelia_daniela,multumim ca te gindesti mereu la noi ,pupici!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 10 LUNI