Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (89)
Raspunsuri - Pagina 18
mandyksch spune:
Hai, Bic, de ce esti asa de rautacioasa. Si ce daca ne-a spus Pisi ca i-a nascut o colega? E vreo problema. Ca eu nu vad nimic rau in asta.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
camelia_daniela spune:
Bulucel, uite am facut eu un ticker pentru Simonica :
Varsta lui Simon
Ilenutza, sper ca nu te superi pentru ca m-am oferit eu sa o ajut pe Cristina!
si un 

P.S. Da "reply with quote" si copiaza de la mine tickerul pe care apoi il treci la semnatura , stii tu
!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
dienutagraviduta spune:
salut !
uite acum mi s-au mai limpezit si mie lucrurile p-acasa, asa ca ma mai calmez si eu pe forum. la noi e nebunie mare, am elaborat reteta sigura de slabit 2 kg intr-o saptamana : vanzari/cumparari imobiliare; reteta este insotita de factura astronomica la mobil (se recomanda utilizarea aparatului consortului pentru evitarea unor crize de nervi ulterioare ale acestuia, cand vor veni facturile), de bebelush dat peste cap cu somnul din timpul zilei, de familie buzunarita bine de bani si eventual de vanzarea masinii.
se incaseaza cateva "ce-aveti maica, unde sa va mutati, doar nu stati in ploaie !?!", si cativa "n-am bani, dom'ne, n-am, lasa-ma-n pace" si concluzia e ca ne mutam de la 2 camere, la 3 camere doua blocuri mai incolo.
acum asteptam sa facem actele si pe urma incepe distractia ...
apropo de diaree; luca nu prea se strica la burtica, cu o singura exceptie : sucul de portocala. nu-i prieste lui, asa ca nu-i dau.
de cateva zile nu mai manca si el, din motive de dintzishor dreapta-fata; i-am dat niste Vita-Sol, si acum mananca cam tot ce nu halea inainte, cu pofta, nu gluma.
revin, ma duc sa intoduc continutul dulapului cu oale de la bucatarie inapoi in el; daca nu se supara lucarinul ca-i dau peste cap stradania de juma' de ora.
roxisialexia spune:
vad ca nu s-a strigat catalogul pe ziua de azi cu copilasii bolnaviori, spunem PREZENT....Alexia a racit, are muci pina la brau, nu a dormit toata noaptea nnu poate sa respire, stranuta, bine ca nu are febra.
revin!
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
dienutagraviduta spune:
Vi_Sol, nu Vita_Sol.... l-am vazut adineauri pe jos, chiar nu stiu cum l-a dat jos de pe masa ... incep sa-mi fac probleme, parca vad ca stau la calculator si suna careva la usa sa-mi aduca copilul ...
Gandacel spune:
'neata!
Rox, esti la fel ca noi!
Eu nu i-am dat nimic lui BOgdan pentru asta, pentru ca raceala n-are tratament, incerc sa contracarez doar simptomele. Deocamdata vad ca e la fel ca ieri, tot fara febra, tot jucaus rau de tot, alearga, rade... Doar ca respira greu si tuseste. I-am aspirat mucii cu pompita din dotare (nu stiu, o fi mai eficient aspiratorul?) si i-am dat portocala, lamaie si mancare foarte usoara. A dormit super bine noaptea, a respirat bine, mai spre dimineata s-a infundat iar. Eu l-am scos ieri si la plimbare, infofolit bine. Astazi o sa urmez acelasi "tratament" cu citrice si mancarica usoara si seara ii dau la frunte cu crema din aia chinezeasca si vedem maine. Oricum diseara dam pe la doctor, sa-l asculte la plamani, sa scapam de orice grija.
Vreau sa va intreb si eu ceva, pe cele care aveti femeie sa va ajute prin casa: ce face si cu cat o platiti? ca eu n-am idee si am nevoie urgenta. Sunt cateva femei de serviciu prin vecini si as putea sa le rog, dar nu stiu cat sa le platesc.
Multumesc in avans!
Gandacel
13+ si Bogdanel (14.11.2005)
pisi-si-boscu spune:
quote:
Originally posted by Bicquote:
Originally posted by pisi-si-boscu
Tocmai a nascut o colega de-a mea la Giulesti, o fetita de 930 g !!!!
Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!
Si de ce trebuia sa ne informezi si pe nooooooi????????Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
Uite asa, ma scuzi draga ca te-am inoportunat cu asa ceva...Probabil ca daca scriam ca s-a nascut si a murit, era OK si nu se deranja nimeni. Noroc ca e bine sanatos...
bianca_mo spune:
Roxi, Gandacel, sanatate multa puiutilor! Serban are si el muci, tuseste si nu are febra, e vesel... asta e avem si noi de mers la dr...
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
dienutagraviduta spune:
sor-mea, scuze ca intreb aici, dar cine a nascut, valentina ? ca in particular am vorbit numai de bani ...
pisi-si-boscu spune:
Buna dimineatza ! pentru fetele care o au buna, mie mi-a stricat-o Bic dar imi revin repede, mai ales ca m-a amuzat scurta incursiune a Dienutzei prin cura de slabire imobiliara; cu mici exceptii, ar fi si mai buna daca nu ar fi frig, nu as fi la munca si nu as fi constatat cu groaza ca lentilele au depasit termenul maxim de utilizare, vad in ceata si gandesc cam la fel, dupa o noapte de nesomn;
Constat cu stupoare ca am luat ceva virusi, poate din trafic ca de pe forum nu cred ca puteam, sau poate am luat inapoi raceala lui Sebi, la cat de categoric a fost sa mi-o dea inapoi, nu-ar mira.
Cert e ca trec la coctailul minune in caz de, adik 1 plic de fervex dizolvat in ceai concentrat de tei, dres cu 1-2 fiole de Vitamina C si cu o felie zdravana de lamaie.
Dupa asta, daca nu adorm cu capul pe birou...
Revin mai tarziu, ca nu mai pot sa scriu. Nu e frumos sa casti fara sa pui mana la gura....