Clinica Sabyc
Raspunsuri - Pagina 2
MickeyD spune:
Cristina38 - ai dreptate insa de aceea am mentionat ca sotul meu are azoospermie. In cazul nostru era necesara o procedura mai complicata iar sotul a trebuit sa faca o biopsie testiculara. De aici si costul mai ridicat. Doctorita Matei este extraodrinara. Ne pare rau ca nu am putut face procedura cu dansa insa la Sabyc era exclus pentru noi.
In final asa cu spune si Karina, parerile sunt cert subiective. Pentru noi Doctorita Moisa a fost ingrozitoare, ne-a tratat ca pe niste gunoaie iar pentru alti a fost pur si simplu super si i-a ajutat sa aiba un bebe. Tocmai de aceea noi, acum ga am gasit medicii in care sa avem incredere si cu care sa ne simtim in largul nostru, a doua oara vom incerca tot cu ei.
MickeyD
diciu spune:
Da aceleasi lucruri se intampla mereu..pareri pro si contra despre medici..oare ei se poarta cum trebuie in functie de fetzele noastre?...eu am auzit vorbe f frumoase de protopopescu...dar cand am fost la consultatie la ea...m-a tratat groaznic..indiferent..cum mai puteam dupa ce ne facusem atatea planuri sperante..sa mergem la ea cu incredere...
Karina...felicitari ca pana la urma ai un baietel!!!..sa-ti traiasca...e f frumos...dupa 2 fiv-uri sa ramai natural...
din pacate la noi e cam greu dupa cele ce zice spermograma..
eu de marinescu fug pentru ca acum 10 ani am avutun avort spontan septic si am fost de urgenta la spital la el...nu m-a curatat bine...el m-a operat...si mi-a lasat resturi..si nici nu s-a purtat prea bine dupa...a trebuit sa merg la alt medic sa ma curete inca odata...
in fine..sa speram sa fie bine!
pupici tuturor
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
danutza_c spune:
Anda, e foarte adevarat ca fiecare experienta e diferita, ce a patit una din noi n-o sa pateasca cealalta.
Uite, eu de exemplu am ales pina la urma sa ma duc la Giulesti din mai multe motive dar unul din ele a fost faptul ca acolo m-am nascut si m-am gindit ca o sa-mi poarte noroc. SI cred ca si asa a fost, toata lumea a fost super draguta cu mine, totul a mers foarte bine si usor. Nereusita nu cred ca a tinut de altcineva decit de corpul meu, asta e. Dar sincer, daca ar fi sa repet, nu m-as duce in alta parte.
Important pentru tine e sa iti alegi un doctor in care sa ai incredere. Care sa-ti placa. Sa stii ca increderea face minuni cind mergi la doctor. Sincer nu stiu incotro sa te indrept pentru ca sunt asa de multe de luat in calcul, in primul rind partea financiara.
Sper sa reusesti sa faci alegerea care e cea mai buna pentru tine.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
diciu spune:
Danutza...merci..mereu ai fost o draguta..
Sa stii ca si eu tot la giulesti m-am nascut
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"