Clinica Sabyc

Clinica Sabyc | Autor: diciu

Link direct la acest mesaj

A auzit cineva de clinica de fertilizare in vitro SABYC, de pe bd Ion Mihalache(fostul 1 Mai)?..A facut cineva FIV acolo, aveti recomandari personale?

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MickeyD spune:

Anda

Sotul meu are azoospermie si in final optiunea noastra a fost FIV+ICSI. Prin doctorita Matei (care este super) am ajuns la Clinica Sabyc. Sotul meu a trait multa vreme in State asa ca un spital gen Giulesti ii can dadea fiori. De aceea am luat in considerare si varianta unei clinici particulare.
Am fost mai intai la un consult. Pregatit cu mare tam-tam pentru ca medicul respectiv venea o data sau de doua ori pe luna in tara la consultatii. Am stat de vorba, nu l-a consultat pe sotul meu deloc, nici macar nu s-a uitat la el. Absolut nimic. Si ne-a programat pentru FIV candva peste 2 luni. Consultatia a fost 100euro. Eu am fost un pic indignata, in primul rand pentru ca nu l-a consultat deloc pe sot si apoi pentru ca a costat asa de mult doar ca sa stam de vorba.
In fine. Urma sa ne facem niste analize si in cateva saptamani sa revenim ca sa semnam contractul ... Din nou am stat de vorba cu cineva care ne-a explicat cum stau lucrurile si cat costa: aproximatib 8000euro (cu tratament cu tot). Am simtit ca nu mai am aer. Dupa ce ca nu imi placea de doctorul asta, totalul era mult peste asteptarile noastre. Ne-am intors acasa si am luat-o de la capat. Am facut FIV+ICSI la Giulesti, echipa de medici a fost extraordinara (o sa ma incercam o data cu ei), a costat can 4000euro cu tot cu tratament si "cadouri" si avem o fetita de 10 luni.
Ce vreau sa spun in final este ca in vreme ce la Giulesti am reusit sa gasim niste medici care sa ne dea incredere si speranta, la Sabyc ... eu pot spune ca m-am lovit de mentalitatea "sunt un super doctor, vin din strainatate sa-i operez pe amaratii astia de aici, le iau o gramada de bani si sunt total dezinteresat"
Imi pare rau, nu prea am lucruri bune de spus despre Sabyc
MickeyD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

MickeyD...ce veste buna mi-ai dat!...e mare lucru! felicitari..nu multi reusesc prin FIV+Isci cu azoospermie...deci se poate!..sa va traiasca fetitza..sunteti niste fericiti!!
Multumesc pentru raspunsul tau prompt...din pacate ma desumflu usor cu clinica Sabyc..mi se pare f scump si nici ce mi-ai povestit nu e in regula...dar nici eu la Giulesti nu am incredere prea mare...din acelasi motive ca si ale sotului tau..

anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Diciu, poti incerca la Medsana. Pretul cam acelasi cu ce spunea MickeyD, sau cel putin era, si e clinica particulara. Poti intreba fetele de la FIV, cred ca-ti dau informatii cu placere.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Tine aripioara asta, voinice

Mergi la inceput

Multumesc karina..de medsana stiu cate ceva...noi chiar am inceput acolo niste demersuri...insa denisa protopopescu era prea ocupata..si nici nu am auzit lucruri bune despre FIV acolo...mai era si varinata ungaria...ne mai gandim si la asta...este ca departe..deplasari etc...
mai sapam..

anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MickeyD spune:

diciu
Daca esti in Bucuresti eu iti recomand cu incredere sa mergi la Giulesti. Sectia unde se ocupa de cazuri de infertilitate este refacuta complet, saloanele sunt extrem de curate, echipamentul evident nou iar medicii in marea majoritate super calumea. Singura de acolo care nu ti-o recomand este Dr. Moisa desi am auzit c aunii sunt multumiti de ea, pentru noi a fost un dezastru total. Dr. Cocei este foarte bun embriolog iar ca ginecolog Dr Dracea este cea care a fost medicul meu insa si Dr. Bucur este extrem de buna. Spre deosebire de Medsana nu lucreaza pe "loturi" si iti face procedura atunci cand este mementul pentru tine.

Cum spune si Karina, intra la FIV, fetele de acolo sunt cel mai la curent.

mult succes
MickeyD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Diciu, si eu iti recomand cu cea mai mare caldura sa te duci la Giulesti. Nu arunca banii pe clinici particulare numai pentru ca nu stai sa astepti sau arata frumos, nu asta e important.
Chiar daca la mine nu a fost cu succes tot nu m-as duce in alta parte decit la Giulesti pentru o noua incercare. Mai ales daca acuma totul e renovat si nu mai e nebunia cu lucrarile cum a ost anul trecut.
Cei de acolo sunt doctori foarte bine pregatiti. Nu trebuie sa te duci la prof dar asa cum ti-a spus si Mickey Dr. Dracea e foarte buna sau Bucur. Iar ca embriolog neaparat dr. Cocei. Ea face acolo tot ce trebuie fara ca tu sa stii, de ex mie mi-a facut assisted hatching, cind am intrebat-o daca nu ar fi fost mai bine sa-mi faca (pentru ca ma gindeam ca nu a facut) mi-a raspuns ca sigur ca a facut, doar aveam indicatie (virsta).
Si daca vrei sa te duci sa te vada doctora, pe cine ai sa alegi, fiecare are ore la cite o policlinica particulara si poti s ate duci acolo sa ai prima consultatie. Dr. Bucur era la Unirea Medical Center, de ex. Dr. Dracea nu stiu unde e dar asta se poate afla usor.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Mergi la inceput

Multumesc pentru sfaturi!! Am sa tin cont de ele...
De fapt pe mine de Giulesti ma indeparta dr Marinescu..am avut eu niste probleme cu el...dar asa...o sa mai reflectez...
Pupici tuturor!

anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINA38 spune:

Buna dimineata, fetelor!
MickeyD, felicitari pentru reusita, esti o mamica fericita, ti-ai implinit visul.
Eu am facut fiv+icsi la sabyc, dar pretul nu a fost asa ridicat, m-a costat 3000 euro procedura, fara analize si tratament.Nu vreau sa te superi pe mine ca te contrazic, dar cu mine s-au purtat excelent, au fost f draguti, dr. Matei este super.
Din pacate fiv-ul nu mi-a reusit, mai am 4 embrioni conservati si voi face urmatorul et in decembrie, tot la ei.
Diciu, iti doresc mult succes si noroc, eu zic ca oriunde vei face ai nevoie de ajutorul celui de sus in primul rand, apoi multa rabdare si incredere in fortele tale.

va sarut si multa bafta!!!
Cristina

Mergi la inceput

Multumesc Cristina de incurajari!!!
Iti doresc succes la urmatorul FIV

anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by diciu

Multumesc pentru sfaturi!! Am sa tin cont de ele...
De fapt pe mine de Giulesti ma indeparta dr Marinescu..am avut eu niste probleme cu el...dar asa...o sa mai reflectez...
Pupici tuturor!

diciu si eu am fugit de Giulesti din cauza lui Marinescu . Dar dr. Moisa m-a ajutat enorm. Daca nu era ea, poate si acum mai dadeam la perete pt. bb.
Dr. Denisa Protopopescu mie mi s-a parut o doctorita tare de treaba, dar eu n-am fost la ea decit cind nu era prof. Ancar la Medsana.
Eu am facut 2 FIV-uri cu prof. Ancar si pina la urma am ramas natural, in mare parte dat. prof. Ancar + ceaiurile pe care le-am baut.
Parerile despre doctori in general sint subiective, ce se intimpla cu tine la un dr., la altu' nu se intimpla. Exista si fete f. multumite de Marinescu, nemultumite de Moisa, Bucur, Dracea, Ancar, etc. Stii, pina la urma daca nu incerci, nu stii.
Giulesti-ul este un spital bine dotat si cred ca pina la urma poti gasi acolo un dr. care sa-ti convina. Cit priveste conditiile, eu am fost toata sarcina la Medsana, dar de nascut pina la urma am nascut la Pantelimon, unde a fost groaznic. Dar ca sa-mi ating scopul, am trecut si peste asta .
Iti urez succes si sa ne dai vesti bune cit mai repede.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Tine aripioara asta, voinice

Mergi la inceput