Nou stil de viata (114)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

doar carnea si tipul de salata, ca in rest e cam fix, nu,
o seara frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carmen, nu care cumva feliile acelea de piine neagra au aparut acum de curind? Sau trebuie sa-mi iau ochelari noi?
Sincera sa fiu nu vad decit carne si salate, la care se adauga suc de grapefuit. A, si un pahar de lapte care si ala e optional. Mi se pare cam dezechilibrata, cam multe proteine si prea putini carbohidrati. Deci asta e meniul pe o zi si nu se repeta neaparat si a doua zi. A doua zi cam ce s-ar schimba?

Off topic: am pus poze de la mare la "Pozele mele", mai jos.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

frumoase poze
ce peste interesant, nu
imi place poza cand soarekle merge la culcare

Mergi la inceput

Olim, sint 2 albume, unul se numeste "Phuket" si celalalt "Romania...."

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mey, ce-aveti cu dieta mea?
De fapt si de drept, de www.elady.ro/articole/Regim-si-Diete/Dieta-cu-suc-de-grapefruit.html" target="_blank">aici am luat-o.
Si am mai adus cateva modificari: fara maioneza dietetica si fara branza...

De maine va spun cum merge.

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Carmen, dieta postata de tine elimina carbohidratii aproape total. Sigur, sint ceva carbohidrati in legume (mai ales cele care sint interzise: mazare, fasole, porumb) si fructe (dintre care am observat ca doar grapefruit ai voie, chiar asa, nici un alt fruct in timpul zilei????) si de aceea am zis ca seamana cu Atkins, mai ales ca iti da voie sa maninci "orice tip de carne in cantitatea pe care o doriti". A, si la alimente permise este si piine dar tu ai facut regimul si mai strict decit era si ai taiat-o de pe lista, impreuna cu brinza. Avind in vedere ca tu esti o femeie care alapteaza si deci ai nevoie de energie, mai ales daca cel mic maninca din 2 in 2 ore sau din 3 in 3 ore, cred ca aceasta dieta nu este alegerea potrivita pentru tine.
"Mancati pana cand va simtiti satule; cu cat mancati mai mult cu atat dati mai multe kilograme jos." Cu fraza asta nu sint absolut deloc de acord, pentru ca se refera la portiile de carne (Atkins???). Salata e buna, asta se poate minca in cantitati mari dar carnea.....
Si cu asta am zis ce-am avut de zis, nu te mai bat la cap. Succes si tine-ne la curent daca te apuci de aceasta dieta, sint curioasa cum iti merge si cum te simti.
Si bineinteles asteptam si parerile altor fete cu privire la aceasta dieta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Delidana sunt la job, ingropata in situatii financiare si e-mailuri...nu va mai zic sa nu va indispun...
Sper sa vin sa "va vad" in weekend...

Tzuni, cum stai cu tatuajul? Btw, cat de mar tre sa fie? Ma gandesc serios la dragonasul ala miku'....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Delidana
"Mancati pana cand va simtiti satule; cu cat mancati mai mult cu atat dati mai multe kilograme jos." Cu fraza asta nu sint absolut deloc de acord, pentru ca se refera la portiile de carne (Atkins???). Salata e buna, asta se poate minca in cantitati mari dar carnea.....
Si cu asta am zis ce-am avut de zis, nu te mai bat la cap.

Cu asta nici eu nu sunt de acord.
Ideea e ca am luat baza dietei de acolo, am scos painea de tot (voi manca doar daca voi simti nevoia, in limita celor 2 felii de dimineatza).
Si branza am scos-o...la fel, daca voi simti nevoia, voi manca dimineata...
Am personalizat dieta, tocmai tinand cont de nevoile si 'poftele' mele.
Cat despre carnea in cantitati mari, iarasi ma abtin...mi-am propus sa mananc juma de pui zilnic. Cealalta jumate o papa sotul.
Chiar, cate grame poate sa aiba juma de pui (doar carnea, fara piele si oase)??? Ma refer la un un pui mai marisor, de 1,7-1,8 kg?

Multumesc pentru intentiile tale bune.

A, frumoase poze!

Poze

Mergi la inceput

Si acum sa postez meniul de azi:
prima zi

Md:
o cescutza de cafea
2 oua fierte
2 felii sunca de pui
un pahar suc de grapefruit

P:
-juma de pui fiert cu un strop de unt si condimente
salata de varza si ardei gras
sucul de grapefruit

C:
-2 conserve de ton cu lamaie
-suc

Gustare:
-un pahar de lapte semidegresat

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata, fetelor!

Eu am dat de ...
AM mancat aiurea, am calcat stramb si ficatul meu m-a pus la zid cu o urticarie de toata frumusetea. Asa ca, de azi, tre-musai sa fac o cura de dezintoxicare. Am s-o iau insa treptat.

D: un pahar cu limonada + 3 kiwi
P: mozarella cu salata de gogosari
Gustarea: 1/2 avocado Delidana
C: cereale cu lapte de soia

2 l de apa OBLIGATORIU

Am o intrebare pt voi: e ok sa papi cereale la cina? Sau trebuie sa gasesc altceva?
Delidana, faine poze! In cea ce noapte esti alaturi de sotul tau?

Mephala, io nu ma pricep sa-ti dau sfaturi, dar daca tu crezi ca e buna dieta pt tine si da si roade, atunci bafta multa, sunt langa tine!

Roxa-boxa, acum ma interesez de un salon de tatoo... Nu vreau tatuaj mare, dar nici mic, sa spuna lumea ca "m-am murdarit cu ceva pe mana!" Il vreau pe umarul stang, lateral.

Va reamintesc si azi:
Corpul nostru este casa sufletului nostru si merita mai multa grija decit masina sau locuinta. Incepe chiar de astazi sa acorzi atentia pe care o merita acestui trup “fragil” de care vei avea nevoie toata viata!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput