Mamici de sept-oct 2006 (86)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Onutz felictari pentru bebelina sa va traiasca si sa va bucurati de ea

Fetelor de ce le dati la bebei completare de formula? Nu aveti suficient lapte? Ati incercat ceva pt stimularea lactatiei? ceaiuri sau ceva pastile? Poate functioneaza... Eu una am prea mult lapte dar mi-a zis doctora ca de la lapte praf copii sunt mai umflati unii usnt chiar obezi... Vreau doar sa incurajez alaptarea naturala acolo unde e posibil. Eu sincer nu inteleg mamele care nu hranesc copii la san desi au lapte

mexxa Referitor la circumcizie sau decalotare parerile sunt impartite, deci nu as putea sa-ti spun ce e mai bine. Fiecare face asa cum considera k e mai bine pt copilul sau. Cauta pe net ceva avantatje si dezavantaje ale decalotarii sau vb cu un doctor in care ai incredere, aici fiecare iti va da un alt raspuns. Eu una cred k e bine sa fie decalotat, parerea mea.

mamica de Mario (25.09.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Ignatica, poti sa incerci Galactogil, din cate stiu e un medicament care stimuleaza si chiar reinstaleaza lactatia.

Hazul, Onutz, felicitari pentru bebei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Raluca, ce frumoasa e fetita ta!
De mai mult timp voiam sa-ti spun de Exluton. Eu am luat dupa prima nastere si mi s-a parut o porcarie, m-a dereglat in loc sa-mi faca bine la hormoni. Tu l-ai inceput? Ca ma gandeam sa mai ceri niste pareri inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

FETELOR!!!!

Ce bine imi pare ca apuc sa va scriu! V-am mai scris o data zilele trecute, dar, fraiera de mine, uitasem sa ma logez, asa ca am pierdut tot ce am scris. M-am enervat si am iesit de pe site... sper ca data asta sa fie mai cu noroc

in primul rand felicitari noilor mamici si multa bafta putinelor burticute ramase!

Eu nu prea mai intru pe net in ultimul timp. sper ca nu va suparati pe mine, sunt cam ocupata, nu foarte, dar cand nu sunt cu kokutza mea, ba spal, ba calc, ba dorm... cred ca stiti multe dintre voi cum este.

ne ajuta bunica, asa ca ne descurcam foarte bine. plus ca Daria este un ingeras, plange si ea la colici, la kaki, la foame. in rest doarme si ne zambeste. are un zambet divin, va dati seama. Fetelor, inca nu plange cu lacrimi si are deja 6 saptamani. este vreo problema? ah, sa nu uit, Mexxa, si a mea plange si se screme la kaki de zici ca naste!. si se enerveaza daca nu iese si scoate un tipat puternic, dupa care se sperie singura de tipatul ei.

va rog, cine poate, schimbati-mi unele date din prezentare: daria a avut 4.400 kg si 53 cm. am dat date eronate la inceput, le intelesesem gresit imediat dupa nastere cand am sunat-o pe itzy.

acum avem deja 5.100 kg si 57 cm. sunt foarte multumita de evolutia ei. in plus, de vreo 2 zile, parca au mai lasat-o si durerile de burtica, nu se mai chinuie asa mult. buricutzul a cazut la 23 zile, asa ca am avut ceva probl cu el. a trebuir sa mergem la spital cateva zile sa-i dea cu nitrat de argint, ca se facuse o crusta.

fetelor, intrebare indiscreta: cand e ok pt ? saptamana asta facem 6 sapt si am auzit ca dupa 6 sapt. Eu m-am recuperat foarte usor, dar inca mi-e cam frica sa revin. si inca o intrebare: este diferit, acum, ca am nascut natural? sunt mai.... larga? habar nu am la ce sa ma astept, parca sunt virgina!!!!

va pup si sper sa revin in circuit cat mai repede!!!!!!!

Roxana, mama de Daria

PS: poze cu noi pe site http://photos.yahoo.com/ph/roxana0177/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Buna-dimineata mamici si burtici,

Eloise si Onutz felicitari pentru ingerasii adusi pe lume. Va doresc sa fiti sanatosi, norocosi si mamicile ai aiba o refacere rapida.

Nenorocitii de colici ne supara si pe noi. In rest bebelusa e cuminte ca un ingeras.

Ralucutza, apa nu i-am dat inca bebelusei, dar i-am mai facut ceai Baby Drink. Il bea cu foarte mare placere. Papa bine si creste frumos. Si noi dam completare pt ca nu ne ajunge lapticul. Pentru ca bebelusa a fost micutza, n-a avut putere sa traga la san si a trebuit sa ma mulg pt a o hrani. Acum sta la san cate o juma de ora si adoarme dar intr-un sfert de ora se trezeste de foame. Nu pot s-o las nemancata si nici nu pot sa stau cu ea la san toata ziua, deci mulg lapticul si-l dau la biberon apoi cate doua mese de Humana. Sper sa se mentina lactatia si sa-i pot da cat mai mult timp.

Roxana, trebuie sa aveti rabdare pt ca nu va mai functiona ca inainte. Acum suntem ca si virgine, trebuie sa invatam din nou sa ne cunoastem corpul pt ca s-au schimbat anumite lucruri. E valabil pentru noi, cele care am nascut vaginal.

Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata si de la mine....

lilina imi pare rau sa aud cate ai avut de indurat.Multa sanatate puiului si sa auzim numai de vine cand vii de la control...asteptam vesti.
MamiLili mult a fost putin mai este....

Fetelor uitati cum arata invitatia noastra la botez...facuta de sotul meu si ideea venita de la mine www.mexx.go.ro/invitatie " target="_blank">Invitatie
Textul e super...l-am gasit undeva pe forum...si am vazut ca mai este o mamica care la folosit..
Astazi au fost duse la tipografie...abia astep sa le luam ca sa le impartim...

pupici si merg sa imi fac o cafea sa o pot bea linistita pana se trezeste strumful....

_
mamica de ingeras lupatorpoze

Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Fetelor, nici eu nu am mai scris de multisor
am avut ceva probleme
bebe Vladis a fost operat saptamana trecuta de hernie strangulata
inghinalo-scrotala la Sp.Grigore Alexandrescu
a fost cumplit...pe langa faptul ca a trebui sa suport ideea ca
bebele meu este operat la nici 3 saptamani...a trebui sa suport si
gandacii si proasta organizare din spital...am dormit in fund pe scaun
pt.ca nu exista paturi decat pt.copii...nu si pt.mamicile lor...
ce sa zic....conditii incredibil de proaste
nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu
azi mergem la control si ne rugam sa fie totul bine

va pupam si sa auzim numai de bine

Lilina si Vlad-Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Neata!

Eu sunt tot cu burtica...

N-a mers forumul 2 zile si nu mai stiu ce s-a intamplat. Ma apuc acum de recuperat.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 40 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna dragelor,

lilina sa dea dumnezeu sa fie totul bine cu baietelul tau.sa se refaca repede. si fratele meu a fost operat pe la 6 luni pentru aceeasi problema.

Onutz bine ati venit acasa,bebe mancacios si sanatos iar tie refacere rapida.

Roxana01 ce norocoasa esti ca ai ajutor si o fetita asa cuminte.

laliq in germania moasele recomanda sa facem baie o data la 2-3 zile ca bebei nu sunt murdari.noi o zi facem una nu,desi lui matei ii place la nebunie in apa,urla cand in scoatem afara.cand va fi mai mare cred ca nu va mai iesi afara din vana,ratusca ca taicasu va fi.

noi ieri ne-am comportat exemplar in vizita,tot drumul a dormit in scaunul de masina iar acolo s-a marait doar cand i-am fost foame si a avut pampersul plin.

azi de dimineata a dormit foarte prost,plangea in somn,ma duceam,tragea de 3-4 ori din titi,se calma si apoi o lua de la inceput.eu m-am apucat sa fac o ciorba de perisoare,nu am apucat sa arunc 2-3 in apa ca iar eram la el in camera.abia acum s-a calmat si doarme bine.

la noi a iesit soarele si pe la pranz plecam la plimbare.
va dorim o zi minunata la maici,bebici si burtici.

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna dimineata!

Felicitari noilor mamici Eloise, Gety, Onutz, Hazul (sper ca nu am omis pe cineva)

Andra2005, Princess si Susa , ne scuzati intarzierea "motivata"

Noi suntem bine, dar am luat-o cu colicii din prima seara acasa, acum ne-am constipat de la ceiut Baby Calm si vestea cea mare este ca ne-a cazut buricelul sambata.
Nu am destul laptic dar vine incet-incet ajutat si de bebitza si de pompa. Dar numai sanul drept are lapte, din stangul scot maxim 3-4 picaturi in juma de ora de muls...stie cineva ce e de facut? Ca deja ma cam doare si am noduli...
Si o alta problema ar mai fi ca m-a pus naiba sa ma uit la "broderie" (am tot vazut firele pe tampon) si m-am ingrozit. Pe o portiune de 1cm e gaura de-a binelea . Nu ma doare, nu e inflamat sau tare dar arata groaznic...Am sunat dr si zice ca e normal dar totusi sa merg la control. Voua dupa cat timp vi s-a inchis complet?

Si inca o intrebare: cum se ia Galactogil? Ca nu pricep ce e cu supa, cu granulele...

Mergi la inceput