Greseste IOSUP sexul la eco morfologica?

Greseste IOSUP sexul la eco morfologica? | Autor: roandre

Link direct la acest mesaj

Cred ca asta e mai mult intrebarea sotului care e disperat sa stie dc va avea sau nu mostenitor....hehehe.
Pana la 5 luni am stiut ca in burtica e o fetita (asa imi spusese un alt ecografist, la sp Cantacuzino, la 16 sapt). Asta e a doua sarcina si seamana perfect cu prima (adica greturi, voma, tot tacamul) ceea ce si pe mine ma facea sa fiu sigura ca bb2 e fetita.
Totusi surpriza mare a venit la ecografia morfologica de la 20 sapt unde IOSUP ne-a spus ca in burtica e un baietel mai mult ca sigur.

La voi s-a adeverit ce v-a spus IOSUP la eco morfologica referitor la sex?

Mihaela si Alexia- Maria #65533; 26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

lamine a nimerit, am fetita, fetita a vazut:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Si mie mi-a zis din prima ce am, mi-a facut si poza! Eu am mare incredere in el, e un doctor f.bun si cu experienta!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Roandre, mie, la prima sarcina, mi-a spus la 11 saptamani ca am baiat si asa a fost.
Acum, la a doua, dupa ce medicul meu ginecolog mi-a spus ca pare a fi un baietel, Iosup mi-a spus la 14 sapt. ca este fetita si la 22 de saptamani am mai facut o eco, la alt medic, si a confirmat ca este, cu certitudine, o fetita.
Ma indoiesc de faptul ca ar putea gresi la 20 de saptamani. Parerea mea.

Oana 23+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Daaa,la ambele sarcini a fost exact ceea ce mi-a spus el la eco.

1 ,2
3
am implinit 2 anisori
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

si mie mi-a spus de la 14 sapt ca o sa fie baietel, la 20 ca o sa fie baietel... si a fost baietel.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

roandre fetita a zis, fetita este....

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

io-s cu bb2 la bord, fetita de data asta, si "simptomatologia" e idem ca la baietel, inclusiv forma burtii, deci nu are legatura cu genul copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Deci la voi a nimerit IOSUP sexul copilului.
Sotul, bietul de el e tare stresat ca dupa ce s-a "laudat" ca o sa aiba baiat sa fie fata pana la urma.
Astazi am fost la dr ginecolog, la 24 sapt si bb2 ne-a tratat cam cu "fundul" asa ca nu mi-a putut spune dc e fetita sau baiat ceea ce il face pe sot sa mai aiba indoieli.
Eu din cate stiam/am citit despre Iosup, le cam nimereste la capitolul sex si sunt convinsa acum 100% ca bb2 e baietel...desi trebuie sa recunosc ca mi-a cam parut rau dupa bb Denisa (cum doream sa se numeasca dc era fetita).

Dorsilia, stiu ca esti cu bb2 la purtator...sarcina usoara! La mine simptomatologia a fost la fel, poate doar ca acum am burta ceva mai tuguiata o idee si muuuult mai mare ca prima data (azi la 24 sapt dr ma intreba dc nu am 30, la cat de mare e burtica).

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

merci Roandre, io-s cu burta tuguiata si la sarcina asta, din spate nu se vede ca-s gravida....asa e forma mea :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Si noua ne-a spus Iosup la 13 saptamani ca bebe este fetita, l-am intrebat cat la suta si mi-a zis zambind "100%" ...
Recunosc ca, desi asta ne doream in sinea noastra, mie tot mi-a venit greu sa cred. Dar la fiecare ecografie ce-a urmat, inclusiv cea de la 26 de sapt. la Herghelegiu, tot fetita a ramas, asa ca l-am felicitat in sinea mea pe Iosup .

PS- dar tu nu esti curioasa cum e sa ai un baietel?

Sarcina usoara si frumoasa in continuare si un bebe sanatos

ALINA 28+

Mergi la inceput