The best of aug-sept-oct 2004 (121)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Andreea, offf mai ce bolnavioara e minunea ta!Multa sanatate ii doresc si sa scapati cu bine!Eu ce sa zic...daca dr va dat antibiotic eu zic sa faci orice si sa il dai la timp si doza intreaga macar primele 3 zile!Amoxicilina nu e asa de rea la gust...la ce ore i le dai?Incearca sa o cuplezi cu momentele cand ii este foame pentru ca zic eu ar acceptao mai usor(al meu asa face).
si sa va faceti bine repede!!!Eu zic sa nu te sperii asa de tare ca febra nu este foarte mare...eu ma gandesc la al meu care imi face febra de 40+ cand se imbolnaveste....

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

Andreea si doru, si Tudor e tare racit si are (avea.. sper) brosiiile pline de flegma. Infectie la urechea mijlocie dreapta si apa in ambele urechi. Pana acum a facut 2 crize de durere (medicul zice ca sunt cumplite) si de febra 40. De 1 saptamana il tin numai in casa si a primit iar antibiotic. Inutil sa mai spun ca nu mananca mai nimic (nici inainte nu prea manca). Suntem pe antibiotic ( a treia doza deja) si i-am cumparat din proprie initiativa (ca medicul aici nu recomanda) vitamine.

Sfatul meu: pune-i antibioticul in ceva din care ii place ei sa bea. Aici e sub forma de suculet, f bun la gust, de altfel. Nu il dilua in ceai, ca ma indoiesc ca il ia pe tot. E f important sa ia toata doza si min 10 zile (10-14 zile se recomanda). Intreruperea si luarea neregulata duce la cronicizarea bolii. E f periculoasa.

Tine-o la caldura, tine-o langa tine, canta-i, povesteste-i.. nici Tudor nu se dezlipleste de mine.

Se recomada caldura multa sa ii treaca durerea. Bunica sotului m-a invatat sa il dau cu spirt in spatele urechii si sa ii pun caciulitza... problema e ca Tudor nu o suporta.

Cam asta, sanatate!!

http://photos.yahoo.com/turcanlaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Ana si Laura va multumesc din suflet pentru ceea ce mi-ati scris, acum ne-am trezit si noi, dupa ce am pus piciorul in prag si i-am explicat ferm si clar ca trebuie luat antibioticul si ca e bun si ca numai asa o sa-i treaca. A luat cuminte, i-a trecut si febra, si acum s-a trezit si mi-a zis ca i-e foame (e ora 6:15 si e prima masa pe zi, de cand s-a trezit la 5 dimineata) A baut doar un biberon cu ceai, iar acum a mancat o banana, incerc si cu un pic de iaurt... dar e mult mai vie, mai treaza, ceea ce e spre bine.
Antibioticul are gust bun, de banane, ii dau din 8 in 8 ore... 3,10 si cand se trezeste dimineata. Dr-ita a zis ca nu-s foarte importante orele, pot fi si 7 si 9... in jur de 8.

Ii doresc din tot sufletul sanatate lui Tudor si putere si numai bine.
Multumesc ca sunteti alaturi de mine!

Sanatate multa! Mai scriu maine dimineata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Sanatate la puiuti ANDREEA si BOZO...sa se faca repede bine comorile!

Noi nu avem noutati...suntem in tratative cu wc,incepuse de 3-4 zile sa zica singur ca vrea sa faca caca acolo...si hop de ieri iar nu a mai zis ca s-a constipat si era frica sa stea pe wc,urla cand il vedea...dar insistam!!!

NATURE,sincere condoleante!

si sanatate la toata lumea!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza dragele!

Andreea- ce bine ca se simte mai bine sufletzelul..asa cum au spus si fetele..e ff important sa ii dai antibiobicul la orele la care treuie..si sa nu o fortzezi cu mancarica...sanatate multa

Laura-pupici multi sa ii treca si lui Tudor repejor boala

Mirela-ufff..si oi sunteti costipati..Inanu faca kk la WC tocmai din cauza asta..si face doar in pamp si din picioare..nici nu vrea sa ma apropii de ea in momentele alea..e tare nasol

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Uf, am tot editat, dar cred ca in sfarsit am reusit sa deschis capitol nou, vedeti AICI

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput